Beauty

Kiehl’s Valentijn actie (altijd prijs!)

9 februari 2011

Oehhh ik kreeg een wel heel erg leuk nieuwsbericht in mijn mailbox en deze wil ik graag met jullie delen. Als je de producten van Kiehl’s ook maar een beetje kent dan weet je dat dit kwaliteitsproducten zijn met een erg fijne werking. De Kiehl’s Store in Amsterdam heeft komende zaterdag een wel heel erg leuke actie. Kijk mee voor meer informatie.

Kom zaterdag 12 februari tussen 13.00 en 16.00 uur naar de Kiehl’s Store aan de Hobbemastraat 4 in Amsterdam en draai aan bovenstaand rad. Je hebt altijd prijs! Zo kan jij jouw Valentijn nog even goed verwennen met een fijn Kiehl’s cadeau! www.kiehls.nl

Iedereen die gaat… Succes! Laat je me weten of je bent gegaan en wat je hebt gewonnen? ^_^

Reacties op dit artikel

    Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.