Beauty

MAC Nederlandse website!

1 februari 2011

Je hebt de aftelklok misschien al op verschillende beautyblogs zien staan. Waar deze klok naar aftelde was NU, dìt moment… Vanaf nu, in de eerste minuut van 2 februari 2011, kan je namelijk terecht op www.maccosmetics.nl. De Nederlandse website van dit (mijn favoriete) make-up merk.

Op www.maccosmetics.nl kan je terecht voor de laatste trends en nieuwtjes en er zullen Do It Yourself video’s op te zien zijn. Natuurlijk kan je hier ook een overzicht vinden van alle producten met alle informatie erbij.

Ik ben heel erg blij met dit nieuws en ik kan niet wachten tot er ook een webwinkel gedeelte bijkomt!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mode Plus
  Reply Mode Plus 17 februari 2011 at 18:00

  Hier ben ik echt blij mee (en mijn portemonnee minder). Ik ga gelijk kijken. Was weer leuk browsen op Curvacious, altijd zoveel info en diversiteit. Toodles!

 • Avatar van Simone24
  Reply Simone24 2 februari 2011 at 06:28

  Ik vind de lay-out echt super geworden!

 • Avatar van Wentie
  Reply Wentie 2 februari 2011 at 01:21

  fijn he! We hebben ook een BE website nu :)

 • Avatar van Lee;
  Reply Lee; 2 februari 2011 at 01:11

  Doe mij die webshop maar, inderdaad :D

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.