Beauty

MAC Viva Glam Gaga 2

15 februari 2011


Lady Gaga is voor het 2e jaar op rij het gezicht van de Viva Glam lipstick en lipglass. Dit keer gaat het om een nudekleur met een bruine/warme ondertoon. Kijk mee voor meer informatie over deze producten en foto’s.“No bad romance here. If anything this love affair’s going stronger then ever… After the Monster Tour mayhem, Gaga’s back to being our Viva Glam goddess once again, spreading the good word about the impact of HIV/Aids on women, men and children everywhere. We’re unveiling a hot new shade inspired by the lady and her passions. In both a lipstick and lipglass. And by now you (and the world) know every cent from the sale of MAC Viva Glam goes toward the MAC Aids Fund. The MAC world feels like a permanent part of the Gaga galaxy, doesn’t it?”

Lipstick – Viva Glam Gaga 2 – light warm beige (amplified) – €17,50
Lipglass – Viva Glam Gaga 2 – light warm beige (amplified) – €17,00

Deze producten zullen vanaf begin maart verkrijgbaar zijn bij de MAC Store in Amsterdam en de MAC Counters in o.a. Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Maastricht en Rotterdam. Elke cent van de verkoop van bovenstaande lipstick en lipgloss gaan naar het MAC Aids Fund!

Ik ben zelf heel nieuwsgierig naar deze editie van de Viva Glam. Dè perfecte nude lipstick heb ik nog niet gevonden en ik ben heel benieuwd of deze dat voor mij zou zijn. Aangezien ik een erg lichte huidskleur heb ben ik bang dat deze te bruin/donker/warm voor mij zou zijn voor een nude lipstick, maar wie weet? *kijkt hoopvol*

Wat vind jij van deze editie van de Viva Glam lipstick en lipglass?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Gabriëlla
  Reply Gabriëlla 16 februari 2011 at 19:21

  ik ben al zooooo lang op zoek naar een mooie nude lipstick/lipgloss dus ga zeker wel even de winkel in de gaten houden. Vraag me wel af wanneer ze precies komen…

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 16 februari 2011 at 19:18

  Ik moet, wil … oeeh, ik wil ze hebben.
  Het is een super mooie kleur.
  Liefs, xxxx

 • Avatar van Eline1201
  Reply Eline1201 16 februari 2011 at 16:55

  me like!

 • Avatar van Mariel
  Reply Mariel 16 februari 2011 at 16:34

  Mooi kleurtje

 • Avatar van TutorialsBySandy
  Reply TutorialsBySandy 15 februari 2011 at 22:13

  Ik ben erg benieuwd naar deze kleur, dit is zo'n kleur die je net wel of net niet kan hebben dus ik ben erg benieuwd! :D

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 16 februari 2011 at 19:08

   Dat heb ik dus ook met deze kleur, ben heel nieuwsgierig hoe hij in het echt zal zijn.

 • Avatar van Kayla
  Reply Kayla 15 februari 2011 at 19:55

  Ik ben toch wel erg benieuwd naar deze lipstick!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 15 februari 2011 at 15:49

  ben echt benieuwt naar de lipstick :D

 • Avatar van Divaofgeneva
  Reply Divaofgeneva 15 februari 2011 at 14:17

  Deze kleurtjes lijken mij wel leuk! :D Ik vind het echt een super leuke uitgave! Ik ben ook opzoek naar een leuke nude lippgloss, voor bij mijn super lichte huid!

 • Avatar van LindavV70
  Reply LindavV70 15 februari 2011 at 14:07

  Ik hou niet van deze kleuren lipstick,omdat ze mij met mijn lichte huid erg flets maken.
  Het is overigens wel een mooie uitgave van MAC :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.