Eten & drinken

Mentos Valentine Secrets

9 februari 2011

 

Mentos heeft een nieuw, suikervrij keelsnoepje aan het assortiment toegevoegd: Mentos Get Fresh Effect. Naast een frisse adem zorgt deze ook voor een fluweelzachte keel. Mentos Get Fresh Effect is verkrijgbaar in verschillende smaken: cool mint, green mint, drop en red fruit. Ter ere van deze nieuwe keelpastille heeft Mentos een wel heel leuke actie bedacht: je kan jouw Valentijn verrassen met een frisse (liefdes)boodschap via deze website.

Hoe gaat dit? Heel makkelijk! Ga naar de actiewebsite (klik hier), klik op ‘send your secret message’ en vul jouw boodschap en de gevraagde gegevens in. Wil je jouw boodschap anoniem versturen vergeet dan niet het hokje aan te vinken. Doe mee met Mentos Valentine Secrets!

Dit is een gesponsord artikel.

Reacties op dit artikel

    Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.