Beauty

Perspresentatie Mádara

2 februari 2011

Vorige week donderdag was de perspresentatie van het ecologische verzorgingsmerk Mádara. Over dit merk vertelde ik jullie enige tijd geleden al. Hierbij een klein kijkje achter de schermen van Curvacious en over welke producten jullie de komende tijd sowieso reviews kunnen verwachten.

Mijn voorliefde voor natuurlijke producten is groot. Hierdoor ben ik veel op zoek naar nieuwe merken die in Nederland verkrijgbaar zijn of binnen korte tijd verkrijgbaar zullen gaan zijn. Tijdens één van mijn vele zoek/surf-tochten kwam ik de net nieuwe Nederlandse website van Mádara tegen. Ik stuurde een email voor meer informatie en of ik over het merk een artikel mocht schrijven en kreeg al snel een vriendelijke email terug met meer informatie voor een artikel èn daarbij de vraag of ik mijn gegevens door wilde geven zodat ik een uitnodiging kon ontvangen voor de officiële perspresentatie van dit merk. Leuk! Ik ontving enkele dagen later de uitnodiging binnen, mooi verpakt in een doosje met enkele samples erbij om alvast wat van het merk te kunnen ervaren.

Samen met Kayla van Beauty Ritual vertrok ik naar Amsterdam waar in Restaurant de Kas de presentatie zou gaan plaatsvinden. Een prachtige locatie wat enorm goed was uitgekozen bij het merk. Na een warm welkom in de ‘kweekkamer’ met een heerlijk kopje thee, lekkere homemade lekkernijen en een gezellig praatje met Wendy was het tijd om naar de ’tuinzaal’ te verplaatsen voor de presentatie. Hiervoor was Theo Stalder (international training manager & OC expert) overgevlogen vanuit Riga (Letland) om de aanwezigen meer te leren over het merk Mádara en een ecologische levensstijl met bijbehorende producten.

Tussendoor werd er lekker gesnuffeld aan de producten die op de tafels stonden en kregen we een Mádara drankje te drinken, waarbij ik koos voor Betty Rose. Ik vond de welbekende rozensmaak hier niet direct in terug, maar het is een lekker, verfrissend drankje.

Helaas konden Kayla en ik niet bij de borrel die na afloop gehouden werd aanwezig zijn, omdat we nog een flinke reis terug naar huis voor de boeg hadden. We kregen naast een uitgebreide persmap ook enkele producten mee om uit te proberen en kennis te maken met Mádara. Van de volgende fullsize producten kunnen jullie dan ook zeker reviews verwachten de komende tijd: Deep Moisture Hand Cream, Regenerating Lip Balm, Tinting Lipgloss en de Deep Purifying Foam.

Vinden jullie het leuk om wat vaker een kijkje achter de schermen bij Curvacious te zien?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 2 februari 2011 at 05:21

  Ik vind het harstikke leuk. Dit moet je vaker posten :)
  Liefs, xxxx

 • Avatar van miichelle1988
  Reply miichelle1988 2 februari 2011 at 04:47

  kijkjes achter de schermen zijn altijd leuk, wel met veel foto's of een filmpje :D

 • Avatar van Lieneke
  Reply Lieneke 2 februari 2011 at 04:44

  Leuk artikel! :) Ben benieuwd naar de reviews over dit merk.

 • Avatar van Kaylaa_
  Reply Kaylaa_ 2 februari 2011 at 03:48

  Wat lief dat je mij noemt in je artikel! Ik vond het erg gezellig meid! De presentatie was erg leuk, en inderdaad zoals je al zegt, de locatie was erg goed uitgekozen. Heel erg leuk stukje! Ben benieuwd naar jouw reviews!!

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 2 februari 2011 at 03:24

  Wat leuk dat je allemaal bij die perspresentaties aanwezig mag zijn zeg! Ik vind het heel leuk om dit soort artikels te zien, is toch weer wat anders dan een review, verder ben ik wel reuze benieuwd naar dit merk!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.