Fashion

Plus Size: Anna Scholz

5 februari 2011

Als er één vrouw is die vrouwelijke, mooizittende kleding voor curvy ladies kan ontwerpen dan is het Anna Scholz wel. Vandaag ga ik jullie meer vertellen over Anna Scholz en de fantastische kleding die ze ontwerpt èn laat daarbij mijn favorieten voor de lente/zomer zien.

Anna Scholz is geboren in Duitsland en begon al jong met het ontwerpen van haar eigen kleding. Na jaren als plussize model gewerkt te hebben door heel Europa heen en begon een samenwerking voor een eigen label, waarbij het bekende Lane Bryant een collectie van haar inkocht. Door het grote succes hiervan kon ze voor zichzelf beginnen en zo onstond het ‘annascholz’ label in Londen. Sinds 2009 kan je haar geweldige kleding ook online kopen via www.annascholz.com. Huray!

Mijn favorieten voor deze lente/zomer zijn toch zeker de maxi-dresses. Met sandaaltjes zo naar het strand te dragen en met pumps en een bolero kan je zo door naar een diner of feestje. Mij ga je er deze zomer veel in terug zien. Bovenstaande modellen zijn mijn favoriet!

Bij www.annascholz.com kan je terecht van maat 38 t/m maat 54/56, betaal je eenvoudig via creditcard en heb je je bestelling binnen 10 dagen in huis. Op zoek naar meer mooie plus size kleding? Neem dan een kijkje op de shopspagina *click*.

Wat vind jij van deze plus size webwinkel en de maxi-dresses?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mode Plus
  Reply Mode Plus 17 februari 2011 at 17:56

  Ik ben helemaal verliefd op haar black label. Ook hard aan het sparen voor jurkje, maar dan heb je ook wat.
  Goed artikel Desirée.

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 7 februari 2011 at 01:38

  Ik vind het er leuk uitzien! Die jurken lijken me echt super..

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.