Fashion

Plus Size Shop: BiCute.nl

16 februari 2011


Vandaag heb ik weer een leuke webwinkel voor de curvy ladies: Bi Cute! Een Nederlandse webshop waar je terecht kan voor veel verschillende merken zoals o.a. Anna Scholz, Seaside Lagoon, Simply, Mat Fashion en Zay. Je kan hier naar hartelust kleding shoppen t/m maat 54. Kijk mee naar meer informatie over deze webwinkel.


De webwinkel wordt gerund door Bianca die van mening is dat èlke vrouw moet kunnen schitteren, ongeacht haar kledingmaat. Het is haar missie geworden om alle vrouwen te laten stralen. Of het nu voor op werk, een feestje, diner of sportieve gelegenheid is. Met het ruime aanbod van deze webwinkel zit dat helemaal goed.

Je kan bij www.bicute.nl betalen via bankoverschrijving, iDeal of creditcard, je betaald géén verzendkosten voor een bestelling binnen Nederland en je hebt je bestelling vervolgens binnen enkele werkdagen in huis. Ruilen en/of retourneren is geen enkel probleem.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Dewi
  Reply Dewi 16 februari 2011 at 22:59

  De kleding ziet er erg mooi uit ;)

 • Avatar van Paula
  Reply Paula 16 februari 2011 at 22:57

  Ze hebben leuke dingen! Maar helaas wat te prijzig voor mijn studenten-budget. Ik keek even bij de sale-afdeling en daar was een zwarte legging 39,00 (hij was dus eerst nog duurder) en dat gaat mij een beetje te ver :P

 • Avatar van michelle
  Reply michelle 16 februari 2011 at 16:02

  ik ga even een kijkje nemen :)

  • Avatar van michelle
   Reply michelle 16 februari 2011 at 16:04

   het is leuke kleding alleen is het allemaal te groot voor mij.
   maar misschien heeft mijn moeder er wel wat aan :)

   • Avatar van Desirée
    Reply Desirée 16 februari 2011 at 19:06

    Hi Michelle, leuk dat je gelijk een kijkje hebt genomen. Geef de tip vooral door, leuk!

 • Avatar van Lara
  Reply Lara 16 februari 2011 at 14:52

  Superhandig dat je ons op de hoogte houdt van alle fijne webshops!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 16 februari 2011 at 19:05

   Ik doe het heel erg graag en er komen er nog veel meer!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.