Beauty

Pupa Lash & Diva kit 2011

3 februari 2011

Welke vrouw is nu niet op zoek naar dè perfecte mascara? Mijn zoektocht hiernaar is in ieder geval nog in volle gang. De nieuwe mascara kitjes van Pupa zijn wel heel erg handig: een mascara samen met een oogpotlood in een mooi tasje welke handig is om jouw favoriete make-up overal mee naartoe te nemen. Kijk mee naar meer informatie en foto’s van deze mascara setjes.

Pupa Lash Mascara
De nieuwste, revolutionaire mascara van Pupa met een innovatieve formule. Het combineert mascara met een wimperverlengend serum. Direct resultaat door de mascara: volle, gekrulde wimpers in een extra zwarte kleur en een resultaat na 30 dagen waarbij de groei van de wimpers 2,5 keer is verhoogd. Klinkt goed, k ben hier wel heel erg nieuwsgierig naar geworden!

Diva’s Lashes Mascara
Deze mascara separeert, geeft volume en klontert niet. Door de speciale huls droogt de mascara minder uit en zorgt deze voor veel volume en extra lengte en krijg je zo een verleidelijke, intense oogopslag.

Beide mascara’s zitten nu in een mooi tasje met een gratis Mini Multiplay Pencil: een oogpotlood met creamy textuur welke longlasting is, waterproof en niet afgeeft. Het oogpotlood is te gebruiken als kajal, eyeliner en als oogschaduw. De Pupa Lash kit kost €17,50 (verkrijgbaar sinds januari 2011) en de Diva’s Lashes kit kost €15,25 (verkrijgbaar vanaf februari 2011) en zijn in gelimiteerde oplages te koop. Voor meer informatie en verkooppunten: www.pupa.nl.

Ik ben vooral heel nieuwsgierig naar de Pupa Lash kit. Heeft iemand al ervaring met deze mascara?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Gast
  Reply Gast 21 juni 2011 at 20:24

  Ik heb de Diva's lash ook en hij is geweldig. Helaas valt hij na een uurtje of 2 gewoon in stukjes van je wimpers af. Met als resultaat dat je de hele dag met zwarte brokjes onder je ogen loopt. Helaas, want net na het aanbrengen zien je wimpers er geweldig uit. (wel handig als je alleen maar even naar de supermarkt hoeft :-)

 • Avatar van Shannanas
  Reply Shannanas 4 februari 2011 at 05:44

  Die diva's lashes is pure liefde! Geweldig!

 • Avatar van kalypso
  Reply kalypso 3 februari 2011 at 13:42

  Ik vind het hele mooi en best goedkope kits. Als je ziet wat je ervoor krijgt.
  Liefs, xxx

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 3 februari 2011 at 07:25

  ziet er goed uit :D

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.