Beauty

Review: Douglas caring hand foam

25 februari 2011


Op de Douglas perspresentatie ter ere van de opening van de vernieuwde Douglas Acadamy kreeg ik in de goodiebag dit leuke product mee naar huis: de Caring Hand Foam. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en een review over dit product.

“Dit intensief vochtinbrengend handschuim werkt verzachtend in op huidirritaties en ondersteunt langdurig het ontspanningsproced van de huid. Het waardevolle calming-complex, bestaand uit blaaserwt, slangenkruid en zonnebloem, herbalanceert en ondersteunt daarbij de gevoelige huid van de handen. Speciaal geschikt voor de zeer droge, rode en afschilferende huid.”

Naast dit calming-complex zit er ook urea in wat o.a. vocht vasthoudt in de bovenste hyuidlagen, amandelolie die de huidbarrière ondersteunen en het gebrek aan lipiden compenseert, vitamine E als natuurlijk antioxidant en panthenol wat verzachtend werkt bij huidirritaties. Het product bevat geen parfumstoffen.


Zoals je ziet zit er een handige spuitdop op de Caring Hand Foam, zo eentje als je ook op de verpakking van haarmousse/schuimversteviger vindt. Voor gebruik moet je de bus goed schudden en heb je maar een hoeveelheid nodig ter grootte van een walnoot. Dit kan je vervolgens over je handen verdelen:Het product laat zich makkelijk verdelen en zorgt voor een uniek gevoel omdat het zo luchtig van textuur is. Het schuim trekt snel in, maakt je handen goed zacht en geeft bijna direct al geen plakkerig/vettig resultaat. Dit is dus een perfecte handcrème voor overdag wanneer je na het afwassen of tussendoor wat verzorging voor je handen kan gebruiken, maar ook weer snel door wilt met je verdere werkzaamheden. Ik heb deze bus nu standaard op mijn bureau staan want zeker rond deze periode van het jaar zijn mijn handen extra droog. Ik zeg: aanrader!

De Caring Hand Foam maakt deel uit van de Douglas nails-hand-feet survival kit (waar ook een handwash en first aid calming hand cream deel van uit maken), kost €12,95 voor 125ml. en is verkrijgbaar bij Douglas en via de webwinkel op www.douglas.nl.

Wat is jouw fijnste dagcrème voor gebruik overdag?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van portfoliovanfemke
  Reply portfoliovanfemke 28 februari 2011 at 09:41

  Dat klinkt enorm goed zeg..

 • Avatar van Kayla
  Reply Kayla 26 februari 2011 at 11:19

  Dit product is fijn hé! Ik gebruik hem ook graag!

 • Avatar van zomaar
  Reply zomaar 26 februari 2011 at 01:07

  het ziet er inderdaad lekker uit .. raar hoor .. LOL :-)

 • Avatar van Eve
  Reply Eve 25 februari 2011 at 23:07

  Hmm.. dat lijkt me wel wat! Heb ook veel last van droge handen. Maar heb nu nog heel veel staan waar ik ook wel tevreden over ben. Dus als die op zijn ga ik toch eens dit product proberen, al is het alleen maar omdat het een totaal ander soort product dan de standaard handverzorgingsproducten is.
  Je mag trouwens wel oppassen dat je het niet in je haar smeert, want het lijkt net haarmousse, haha!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 28 februari 2011 at 16:57

   Haha ja, het lijkt er heel veel op maar als je dit in je haar zou smeren wordt het geheid heel erg vet. :p

 • Avatar van michelle
  Reply michelle 25 februari 2011 at 21:40

  dat ziet er leuk uit :) fijn dat het ook goed werkt

 • Avatar van PinkFairy
  Reply PinkFairy 25 februari 2011 at 18:36

  Oooh deze lijkt me zo lekker! Alleen al omdat het een mousse is, wil ik hem uitproberen.

 • Avatar van LindavV70
  Reply LindavV70 25 februari 2011 at 15:02

  Mmm je zou er bijna een hap van nemen :-) ik ben dol op produkten die als schuim zijn,op de één of andere manier voelt dat veel prettiger,als een gewone cremé.
  Dit produkt lijkt mij heerlijk,en hij staat op mijn wishlist.
  Leuke review,as usual,liefs

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 februari 2011 at 15:04

   Haha ja het ziet eruit om op te eten hihi. Dankjewel voor je compliment! :*

 • Avatar van supketchup
  Reply supketchup 25 februari 2011 at 14:21

  Oh apart dat het schuim is inderdaad haha! Lijkt me wel fijn werken :)

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 25 februari 2011 at 14:12

  Klinkt heel fijn! Lijkt me best een grappig product, omdat het schuim is haha!

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.