Beauty

Review: GOSH Brow Kit

7 februari 2011

Ik gebruik voor mijn wenkbrauwen al jaren wenkbrauwpoeder, of een matte bruine oogschaduw om mijn wenkbrauwen bij te werken. Ik heb van mijzelf namelijk best lichte wenkbrauwen met op sommige plekken echt weinig haargroei door mijn vroegere ‘plukobsessie’. Mijn wenkbrauwen bijwerken hoort dus zeker bij een full face make-up. Vandaag informatie, een review, foto’s en swatches van de GOSH brow kit.

De verpakking is er eentje waar ik wel van hou. Make-up merken met zwarte verpakkingen domineren mijn make-up stash behoorlijk (o.a. MAC, NYX, GOSH), al heeft dat niet alleen met de verpakkingen te maken: natuurlijk ook met de fijne inhoud! De verpakking is stevig, ligt fijn in de hand en er staat duidelijk alle informatie op.

Zoals je op de bovenste foto kan zien zitten er 3 kleuren wenkbrauwpoeder, een transparante wax en een dubbelzijdige applicator bij. De sponsapplicator snap ik in deze kit niet helemaal, ik had hiervoor liever een steviger schuin kwastje gezien, soortgelijk als aan de andere kant. Hiermee kan je de wenkbrauwpoeder namelijk beter aanbrengen. Het kwastje wat aan de applicator zit is helaas net wat te zacht om dit goed te kunnen doen en ik gebruik hier dan ook een andere make-up kwast voor.

Er zitten drie kleuren in deze kit, met voor de meest gangbare haar/huidtypes wel een bijpassende. Ik gebruik hiervan zelf de meest donkdere kleur. En hier is gelijk mijn 2e minpunt aan de kit: de andere 2 kleuren zou ik persoonlijk nooit gebruiken en dit maakt het dat het kitje meer ruimte inneemt in mijn make-up tas dan nodig is. Natuurlijk is dit wel handig als je regelmatig andere mensen opmaakt bijvoorbeeld. Wèl is de donkere wenkbrauwpoeder fijn van textuur, zit er absoluut geen roodtint in en blijft het de hele dag op zijn plek zitten.

De GOSH brow kit is te koop bij Kruidvat en kost €9,99.

Werk jij jouw wenkbrauwen ook bij? Welk product gebruik jij daarvoor?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Selien
  Reply Selien 8 februari 2011 at 00:34

  Ik heb deze ook en hij is erg fijn in gebruik!!

 • Avatar van worldlytreasury
  Reply worldlytreasury 7 februari 2011 at 08:01

  Oh, deze ga ik zeker eens proberen. Ik gebruik nu het kleine kitje van Essence en die is ook aan te raden (en kost echt geen drol). Ik heb hele lichte wenkbrauwen (rood haar) die je niet ziet zonder make up, dus ga zonder 'wenkbrauwbewerking' de deur niet uit ;)

 • Avatar van myca
  Reply myca 7 februari 2011 at 07:13

  ow, hier was ik zo benieuwd naar liet hem alleen elke keer liggen

 • Avatar van miichelle1988
  Reply miichelle1988 7 februari 2011 at 03:55

  ik doe eigenlijk niets met mijn wenkbrauwen ik wel een potloodje die ik af en toe gebruik.
  als gosh nou 1 kleur in een doosje doet en dan goedkoper maakt wordt het beter verkocht.

 • Avatar van Kaylaa_
  Reply Kaylaa_ 7 februari 2011 at 03:22

  Hier ben ik eigenlijk wel benieuwd naar, leuke review!!

 • Avatar van kalypso
  Reply kalypso 7 februari 2011 at 03:19

  Ik doe eigenlijk nooit wat op me wenkbrauwen. Maar dit klinkt wel heel goed.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 7 februari 2011 at 02:43

  Ik kleur mijn wenkbrauwen eigenlijk nooit in, heb wel zo'n kit maar gebruik hem niet. Heb van mezelf behoorlijk dikke wenkbrauwen dus niet echt nodig!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.