Beauty

Review: GOSH Intense Lip Colour

15 februari 2011


Alweer even geleden vertelde ik jullie dat ik GOSH Ambassador ben geworden voor het jaar 2011 (klik hier voor dat artikel). Ik kreeg hiervoor een leuk pakketje toegestuurd vol GOSH producten en daarbij zat bovenstaande lipgloss. Vandaag meer informatie, foto’s en swatches van dit product.De Intense Lip Colour zit in een handige verpakking met een bekende sponsapplicator. Op de verpakking zelf zit een spiegeltje en met een druk op de dop gaat er een handig lampje aan, zodat je overal je gloss kan bijwerken. Het fijne aan dit product is het lipgloss-gevoel met een lipstick-kleur. Dit brengt natuurlijk wel een nadeel met zich mee: de kleur is niet langhoudend en moet je dus regelmatig even bijwerken.


De gloss voelt zacht aan op de lippen, bevat geen shimmer en de kleur (302) is een nude bruinroze: perfect voor bij een smokey eye of als je van een nude-look houdt. De GOSH Intense Lip Colour is verkrijgbaar bij Kruidvat, kost €8,49 en is in 6 kleuren te verkrijgen.

– Klik hier voor meer artikels over GOSH Cosmetics.

Mijn mening? Een fijne gloss met een goede pigmentatie en daarmee zeker een aanrader.

Welk product van GOSH vind jij een echte aanrader?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Paula
  Reply Paula 17 februari 2011 at 09:59

  Ooh deze is zo mooi! Die wil ik zeker wel hebben!

 • Avatar van Gabriëlla
  Reply Gabriëlla 16 februari 2011 at 19:23

  wacht vol spanning op zo'n fijen kruidvat 1+1 actie… (heb een aantal nagellakjes en lipglossjes op m'n wishlist). Vindt gosh altijd net iets te duur om zomaar te kopen.

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 16 februari 2011 at 19:07

  Die is heel mooi. Die wil ik ook. En ik had nog een nieuwe nodig.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Mariel
  Reply Mariel 16 februari 2011 at 16:29

  Mooie kleur!

 • Avatar van Esther
  Reply Esther 16 februari 2011 at 09:56

  Mijn meest favoriete lipgloss <3

 • Avatar van Kayla
  Reply Kayla 15 februari 2011 at 19:56

  Deze lipgloss is zo fijn! Ik heb hem ook en ik gebruik hem heel vaak! Mooie foto's meis!!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 16 februari 2011 at 19:09

   Dankjewel voor je compliment! :*

 • Avatar van Josephine
  Reply Josephine 15 februari 2011 at 17:54

  Ik vind dit zo'n fijne lipgloss, echt mijn favoriet! Heb er zelf nog maar een maar wil er meer halen :D

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 15 februari 2011 at 15:46

  wow! super kleur!

 • Avatar van Divaofgeneva
  Reply Divaofgeneva 15 februari 2011 at 13:24

  wauuuuuw wat een prachtig kleurtje! Ik hou echt van Nude kleurtjes, wat donkere kleurtjes staan mij niet door mijn lichte huid/haar. Deze moet ik echt hebben. Ik ga hem van de week gelijk even kopen!
  Thanks voor de eerlijke review!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 16 februari 2011 at 19:08

   Heel erg graag gedaan!

 • Avatar van @FabulousHeidi
  Reply @FabulousHeidi 15 februari 2011 at 11:36

  Prachtige kleur! Echt een mooie gloss ook, ik zeg hebbe hebbe! :D

  Vergat het nog te zeggen, maar wat een supermooie nieuwe layout heb je!

  liefs x Hei

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 15 februari 2011 at 11:46

   Dankjewel lieve meid! :*

 • Avatar van lievemiekjuh
  Reply lievemiekjuh 15 februari 2011 at 10:39

  Dit is echt een mooie nude kleur, mooi voor zowel donker geteinte mensen als lichter geteinte mensen. Met een heftige ooglook of juist met een hele subtiele….allerlei mooie combinaties zijn mogelijk.
  Kortom, heb.ik.nodig.!

  XOXO
  Annemieke

 • Avatar van michelle
  Reply michelle 15 februari 2011 at 10:29

  het is een mooie kleur maar of het mij zal staan? ik dnek het niet.
  ik heb zelf wel 2 andere van maar die zitten vol met glitters :D

 • Avatar van portfoliovanfemke
  Reply portfoliovanfemke 15 februari 2011 at 10:15

  Ik heb nog niks van Gosh maar deze lipgloss klinkt erg veelbelovend!

 • Avatar van Glamourista
  Reply Glamourista 15 februari 2011 at 10:10

  ze zijn fijn he :D Ik heb er ook een paar!

 • Avatar van MissBeautyEtc
  Reply MissBeautyEtc 15 februari 2011 at 09:52

  Mooie kleur!

 • Avatar van LindavV70
  Reply LindavV70 15 februari 2011 at 09:45

  Hele mooie kleur,echt passend bij mij persoontje omdat ik ontzettend van dit soort kleuren houd.
  Draagbaar en altijd passend.

 • Avatar van Selina
  Reply Selina 15 februari 2011 at 09:28

  Ik vind dit een hele mooie kleur!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.