Beauty

Review: L’Oréal Lash Architect 4D

16 februari 2011


In dit artikel vertelde ik jullie over de nieuwste mascara van L’Oréal: de Lash Architect 4D. Een mascara die er niet alleen voor zou zorgen dat je wimpers verlengd worden, een krul krijgen en er volimuneus uitzien, maar óók een intense kleur en perfecte separatie. Ik kon niet wachten om deze mascara te gaan proberen en moest hem dus wel meenemen toen ik hem bij de Douglas naast de kassa in een actieschap zag staan. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en een review over deze mascara.De mascara zit in een prachtig vormgegeven huls welke lekker in de hand ligt en een metallic/spiegeleffect heeft. Zoals je op de bovenste foto kan zien is het borsteltje speciaal vormgegeven zodat je makkelijk tot aan de kortste wimperhaartjes kan komen en de 4D vezeltjes die in de mascara zitten zie je vooral aan het uiteinde goed. Deze vezeltjes zouden ervoor zorgen dat je een vals-wimper-effect krijgt. Als je het borsteltje uit de huls haalt dan zie je wel wat klontertjes aan de borstel zitten.

Op bovenstaande foto’s heb ik eerst geen mascara op, vervolgens 1 laagje mascara en op de onderste 2 laagjes van de L’Oréal Lash Architect 4D mascara. De resultaten spreken voor zich denk ik: ziet er goed uit en het geeft zeker een mooi effect. Wel moet je een beetje handig zijn met aanbrengen en goed de ‘zigzag’ beweging maken, anders denk ik dat de klontertjes van het borsteltje ook op je wimpers terecht komen.. Ik heb van mijzelf niet zo’n lange wimpers en ze blijven (zelfs met een wimperkrultang) niet de hele dag mooi omhoog staan. Met deze mascara zien mijn wimpers er voller en langer uit maar blijft dus ook de kleine krul er de hele dag in. Ik vind dit dus zeker een aanrader en hij blijft voorlopig zeker in mijn dagelijkse routine zitten.

De L’Oréal Lash Architect 4D mascara is verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen en parfumeriën voor €15,99.

Heb jij deze mascara al geprobeerd? Welke mascara zit er standaard in jouw dagelijkse routine?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van ina
  Reply ina 1 april 2011 at 16:00

  ik krijg er traanogen van

 • Avatar van PinkFairy
  Reply PinkFairy 16 februari 2011 at 19:44

  Hmmmm ik weet niet zo goed wat ik ervan moet vinden… ik denk dat ik het zelf gewoon een keer moet proberen :)

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 16 februari 2011 at 19:42

  Ik heb hem nog niet geprobeerd. Maar ik wil hem wel heel graag. Wat een effect.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Gabriëlla
  Reply Gabriëlla 16 februari 2011 at 19:20

  hij is echt super goed! twijfelde eerst nog een beetje omdat ik bang was dat hij niet genoeg volume zou geven maar ben er echt super blij mee (een redelijke vervanger voor mijn gewoonlijke lancome hypnose drama)

 • Avatar van Eline1201
  Reply Eline1201 16 februari 2011 at 17:15

  ik ben er ook tevreden over!

 • Avatar van Kayla
  Reply Kayla 16 februari 2011 at 12:47

  Deze lijkt me heel fijn, gister zag ik hem nog in de winkel staan! Maargoed, jij weet wel welke mascara nu mijn favoriet is, daar kan nog niks tegenop hihi!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 16 februari 2011 at 19:07

   Haha ja ik weet wel welke mascara nu jouw favoriet is, die zag er echt super uit bij jou! :D

 • Avatar van @CeciliaStok
  Reply @CeciliaStok 16 februari 2011 at 12:13

  Deze mascara staat ook op mijn lijstje. Ik denk dat ik die eerdaags ga kopen.
  Ik was eerst aan het wachten op de eerste reviews. En over het algemeen komt hij wel goed uit de bus.
  Dus ik ga de gok ook maar wagen.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 16 februari 2011 at 19:07

   Ik denk dat je er best een goede gok mee waagt, heb er ook veel positiefs over gehoord.

 • Avatar van Stephanie!
  Reply Stephanie! 16 februari 2011 at 12:11

  Ik vind het een nogal prijzige mascara voor wat hij doet.. Dan zou ik liever een Estee Lauder sumptious volume mascara aanschaffen voor een paar euro meer.

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 16 februari 2011 at 11:07

  vind de verpakking echt super mooi bedacht ;D rolt 'ie in ieder geval niet van tafel!

 • Avatar van Esther
  Reply Esther 16 februari 2011 at 09:56

  Ik heb hem zelf ook, echt ideaal dat ie superzwart blijft, en mijn wimpers nog eens extra krullen. Superfijn ding. Je hebt echt gave ogen zeg :O

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 16 februari 2011 at 19:06

   Haha ja dat bruine streepje is wel bijzonder vind ik zelf ook. Dankjewel!

 • Avatar van portfoliovanfemke
  Reply portfoliovanfemke 16 februari 2011 at 09:31

  Ik denk dat ik deze eens ga halen!

 • Avatar van Divaofgeneva
  Reply Divaofgeneva 16 februari 2011 at 09:21

  Ik hem ook en ben er ook zeer tevreden over :D Ik vind het jammer dat er nog geen waterproof versie is. Ik weet trouwens niet eens of die komt..
  Ik heb vandaag ook een look gepost, waar ik deze mascara op heb hihi (A)

 • Avatar van Sarah
  Reply Sarah 16 februari 2011 at 09:20

  Ik vind de verpakking supermooi! Wel ziet het er een beetje klonterig uit idd.

 • Avatar van Madelon
  Reply Madelon 16 februari 2011 at 09:15

  Dat ziet er niet verkeerd uit :D

 • Avatar van LindavV70
  Reply LindavV70 16 februari 2011 at 09:11

  Deze mascara staat op mijn wishlist :) wil hem heel graag eens proberen,het enige wat mij tegenhoud is dat hij niet waterproof is en dat gebruik ik eigenlijk het liefst.
  Zelf gebruik ik altijd de mascara The Falsies volume express van Maybeline,een topper wat mij betreft.

 • Avatar van Perfectly Unordinary
  Reply Perfectly Unordinary 16 februari 2011 at 09:08

  Ik heb hem ook en ik ben er ook tevreden van!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.