Beauty

Review: Max Factor Lipfinity Lip Tint Stift

19 februari 2011


Max Factor heeft sinds afgelopen dinsdag een nieuw product in de schappen: de Lipfinity Lip Tint Stift. Dit is een letterlijke lippenstift waarmee je gemakkelijk je lippen kan voorzien van een mooie kleur welke langhoudend is en niet afgeeft. Ik probeerde de kleur 04 Berry Burst. Kijk mee voor meer informatie, foto’s, swatches en een review.


De stift (ja, het doet je echt terugdenken aan je kindertijd!) heeft een handige punt waarmee je gemakkelijk de contouren van je lippen kan volgen en vervolgens je lippen volledig kan inkleuren. De stift ruikt een beetje zoetig en deze kleur is mooi rozerode, een kleur die bij veel huiskleuren/tinten past. Op de foto hieronder zie je eerst mijn naturel lippen en daarna mijn lippen met de Lipfinity Lip Tint Stift op:


Je ziet dat de kleur zeker donderder is dan mijn eigen lipkleur, maar na een paar minuutjes zwakt deze wat af en krijgen je lippen een natuurlijke, frisrode kleur. Wel zijn er een paar nadeeltjes: de smaak van de stift op de lippen prikt een beetje op de tong en als je droge lippen hebt en/of rimpeltjes om de mond dan wordt dit door de stift geaccentueerd.
Wel blijft de kleur een uurtje of 3 goed te zien op je lippen èn geeft de kleur niet af. Ik zeg: scrub je lippen regelmatig zachtjes met bijvoorbeeld een tandenborstel en smeer ze erna in met een goed voedende lippenbalsem, dan kan je overdag een product als deze gerust dragen. Het effect van de liptint op de lippen is eerder tegen het matte aan en dit zorgt voor een mooie verzorgde mond, zonder direct op te vallen. Mocht je liever een glansje hebben dan kan je er natuurlijk altijd een gloss of balsem over aanbrengen.


De Max Factor Lipfinity Lip Tint Stift is verkrijgbaar in 8 kleuren (Pink Princess, Berry Burst, Nice ’n Nude, Latte, Passion Red, Marsmallow, Mystical Mauve en Royal Plum) en is gemaakt op waterbasis. Door deze lichtgewicht formule trekt de kleur in de bovenste huidlagen van de lippen in plaats van op de buitenste laag te blijven liggen. Zo krijgen je lippen een matte, kissproof kleur die je nauwelijks voelt.

De Max Factor Lipfinity Lip Tint Stift is verkrijgbaar voor €11,99 bij o.a. verschillende drogisterijen. Voor meer informatie: www.maxfactor.nl.

Wat vind jij van een lipstain als deze? Hou jij van een mattere liplook of ga je eerder voor glans?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 12 januari 2012 at 16:28

  Heb mij laten verleiden om lipfinity lasting lip tint te kopen
  voor mij is het een miskoop er komt bijna niets op je lippen
  en dan is het nog vlekkerig ook
  Dan blijf ik liever bij lipfinity die kleurt en blijft echt de hele dag zitten
  alleen krijg je niet alles uit het flesje jammer is dat
  Ik vind het zonde van mijn geld daart had ik iets anders voor kunnen kopen
  Hopelijk is er een oplossing voor dit probleem

 • Avatar van Thea
  Reply Thea 12 juli 2011 at 13:14

  Waardeloos!!! Heb er ook nog 2 gekocht omdat 2e voor de halve prijs was.
  Blijft nog geen half uur zitten.
  Opgebracht op schone vetvrije lippen.
  Zo'n miskoop nog nooit gehad.

 • Avatar van Marlies
  Reply Marlies 29 april 2011 at 08:02

  Ik gebruik hem ook sinds een week en een absolute must is wel dat je hem aanbrengt op schone en droge lippen. Als je lippen een beetje vet zijn moet je ze eerst reinigen, want anders trekt de liptint er niet goed in. Bij mij blijft hij ook geen hele dag zitten, maar een goede vier uur haalt hij wel. Prima voor een avondje stappen zonder bijwerken dus!

 • Avatar van Jaat
  Reply Jaat 3 april 2011 at 14:00

  Ik heb de lipfintiy stift rood. Een echte miskoop. Hij kost me 12 euro en na 3x gebruik is ie al op! Eerst vond ik hem erg mooi en ik vond het tof dat het een stift was! Maar je kan geen warme dranken drinken want dan is het meteen weg. Bij mij blijft ie maar even zitten of hij vervaagd alweer. Voor mij dus een miskoop!

 • Avatar van loeder
  Reply loeder 22 februari 2011 at 10:19

  Mooi kleurtje idd!

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 21 februari 2011 at 14:30

  Ziet er superleuk uit!

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 21 februari 2011 at 11:58

  Lijkt me heel fijn! Heb er nu al zoveel over gelezen :)

 • Avatar van Eline1201
  Reply Eline1201 21 februari 2011 at 09:51

  ziet er super uit!

 • Avatar van Samantha
  Reply Samantha 19 februari 2011 at 21:50

  Best een intressant product, je moet wel zorgen dat je lippen velletjes vrij zijn en dat ik nooit zo'n succes bij mij hihi.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 februari 2011 at 09:00

   Als je er een lipbalsem of gloss overheen draagt dan zie je de eventuele velletjes gelukkig al zo goed als niet meer ;)

 • Avatar van mira
  Reply mira 19 februari 2011 at 21:48

  vind het tegenvallen, kleur vervaagt veel eerder dan de "gewone" lipfinity, ook erg droog op de lippen en dus veel minder houdbaar!

  Mira

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 19 februari 2011 at 21:25

  Ik vind het een mooie kleurtje. En ik ben zo benieuwd hoe dat bij mij gaat staan. Ziet er goed uit.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Kayla
  Reply Kayla 19 februari 2011 at 18:34

  Ik ben hier wel nieuwsgierig naar, leuk kleurtje!

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 19 februari 2011 at 17:04

  Ik ben er wel nieuwsgierig naar!

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 19 februari 2011 at 16:13

  Mooi kleurtje! =D

 • Avatar van Selina
  Reply Selina 19 februari 2011 at 16:02

  Ik vind ze best mooi! Ik wil er graag eentje hebben maar zal het dan wel afmaken met een lipbalm of lipgloss erover!

 • Avatar van Tatjana
  Reply Tatjana 19 februari 2011 at 15:41

  Pretty!
  Vind de kleur erg mooi.

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 19 februari 2011 at 13:46

  mooie kleur!

 • Avatar van allungaa
  Reply allungaa 19 februari 2011 at 13:30

  Ik heb hem gister toevallig gezien, en geswatched op mijn hand. Na anderhalve dag zit hij er nog1 Onvoorstelbaar. Toch spreekt het stift idee mij nog niet zo aan..

 • Avatar van Madelon
  Reply Madelon 19 februari 2011 at 13:18

  Ik vind het er mooi uitzien, ik vind de prijs alleen niet zo aantrekkelijk hehe.

 • Avatar van Josephine
  Reply Josephine 19 februari 2011 at 11:02

  Ik wil deze ook wel, vind al die dingen die dan in je lippen intrekken, kom even niet op de naam, zo mooi! <3

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 februari 2011 at 08:59

   Lipstains bedoel je denk ik? Ik vind dat ook heel mooi, je hoeft je dan tenminste geen zorgen te maken over afgeven of elk kwartier bijwerken.

 • Avatar van TutorialsBySandy
  Reply TutorialsBySandy 19 februari 2011 at 10:59

  Ik ben zo gek op pink princess! :-D

 • Avatar van LindavV70
  Reply LindavV70 19 februari 2011 at 10:18

  Ze zien er wel erg leuk uit hoor:) en ik wil er ook zeker ééntje gaan aanschaffen en ga dan voor de Mystical Mauve.
  Dat ze wat mat zijn vind ik wat jammer,ik hou zelf meer van lipsticks met een shimmer,maar zoals je al zei je kunt dat oplossen door een gloss te gebruiken.Leuke review en de kleur Berry Burst staat jou iig heel mooi.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 februari 2011 at 08:58

   Ik weet zeker dat je dit een fijn product gaat vinden Lin, echt wat voor jou. Dankjewel voor je compliment! :*

  • Avatar van joyce
   Reply joyce 24 februari 2011 at 12:41

   ik gebruik al jaren de lipfinity maar heb deze week toch een miskoop gedaan
   ik heb de lip stift gekocht en moet zeggen hij blijft helemaal niet lang zitten hij is er zo weer vanaf nog geen half uur
   overigens liet ik mij adviseren ze gaf mij ook als advies dat er gelijk een glans was nou dat is dus helemaal niet zo !!!!
   vind het heel jammer nu zit ik met een stift die ik nu niet meer gebruik
   puur omdat hij niet lang op mijn lippen blijft zitten

   • Avatar van Diet
    Reply Diet 11 maart 2011 at 12:20

    Ik heb exact dezelfde ervaring !! zonde van mijn geld, snap niet dat ze deze lipstift zo promoten!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.