Beauty

Review: Pupa Very Vintage

5 februari 2011

Vorige week vertelde ik jullie over de Pupa Very Vintage lentecollectie en vandaag ga ik hiervan drie producten laten zien met foto’s en swatches. Het gaat hier om de Maxi Silk Effect Illuminating Blush Trio, de Brilliant Gloss Effect Lipstick en de Glossy Nail Polish. Kijk mee naar meer informatie, een review, foto’s en swatches van deze producten.

Laat ik het eerst over de verpakkingen hebben. Roze. I LOVE roze, dus daarmee zit je bij mij al snel goed. Dat de verpakkingen verder stevig aanvoelen, lekker in de hand liggen èn dat de blush een grote spiegel aan de binnenkant heeft zijn voor mij nog meer pluspunten. Je ziet aan de verpakkingen alleen al dat dit een erg vrouwelijke collectie moet zijn en daar hou ik wel van. ^_^

Het Maxi Silk Effect Illuminating Blush Trio heeft 2 mattere kleuren en in het midden een glanzende highlighterkleur. Ik laat hieronder de drie kleuren afzonderlijk zien (zonder flits en met flits) en daarna alledrie de kleuren samen met flits:

Is het niet de perfecte blush voor de zomer? Ik heb een erg lichte huidskleur en pak normaal altijd een rozige blush, maar dit is de eerste peachy/koraalkleurige blush die ik bij mij ook leuk vind staan. Leuk? Heeeeel erg leuk! Hij geeft mijn gezicht een frisse touch zonder al teveel glimmer (gelukkig!) en blijft durende de gehele dag mooi op zn plek. I’m in love!!! Kan je merken dat ik enthousiast ben? ;) Deze blush is ook verkrijgbaar in een roze variant en kost €22,00.

Over de Brilliant Gloss Effect Lipstick ben ik qua kleur helaas minder tevreden. Zelfs voor mijn lichte huidskleur is deze tint niet flatterend. Op de swatchfoto met flits kan je goed de glossy textuur van deze lipstick zien en dat is dan wel weer een pluspunt, het voelt zacht aan op de lippen en er komt toch een goede pigmentatie vanaf. Sorry voor de droge lippen, dit weer doet mijn toch al droge huid niet goed… De lipstick is ook verkrijgbaar in 2 andere kleuren en kost €17,95.

De Glossy Nail Polish heeft een prachtige nudekleur, perfect voor mijn lichte huidskleur, en geeft met 2 laagjes (over een basecoat) een French manicure effect. Hij dekt dus niet volledig, maar ik vind dit persoonlijk wel wat hebben. De nagellak brengt fijn aan, heeft een creamy textuur en droogt lekker vlot. Deze nagellak is in nog 2 kleuren verkrijgbaar en kost €5,99.

Voor meer informatie en verkooppunten: www.pupa.nl. Om de gehele Very Vintage collectie te bekijken, klik hier.

Mijn favoriet van deze Very Vintage lentecollectie van Pupa Milano is de blush, een mooi product waar ik veel plezier van zal gaan hebben. Met deze kleur op mijn wangen krijg ik namelijk direct een lente/zomergevoel!

Wat spreekt jou het meest aan uit deze collectie?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Daniëlle95
  Reply Daniëlle95 6 februari 2011 at 08:51

  Ik vind de lipstick onwijs mooi, maar ik ga denk ik liever voor eentje van mac.. =)

 • Avatar van carmenkind
  Reply carmenkind 6 februari 2011 at 09:23

  Ik vind de nagellak erg mooi! De lipstick is denk ik ook niet echt mijn kleur, jammer.

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 5 februari 2011 at 12:13

  Die lipstick is zo mooi. Wauw.
  Liefs, xxxxx

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 5 februari 2011 at 05:28

  mooie lipstick!

 • Avatar van PaulinePunt
  Reply PaulinePunt 5 februari 2011 at 05:04

  Wauw, wat een prachtige producten! Die blush & lipstick, love it!

 • Avatar van Suuz - DeltaCephei
  Reply Suuz - DeltaCephei 5 februari 2011 at 05:03

  LOVE de blush!

 • Avatar van Kaylaa_
  Reply Kaylaa_ 5 februari 2011 at 10:14

  Wat een leuke collectie is dit zeg! Vooral de blush vind ik erg mooi!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.