Beauty

Review: Sleek Glo Bronze Baby

17 februari 2011


Als je een lichte huidskleur hebt als ik, dan ben je altijd op zoek naar bepaalde producten. Een bronzer is bijvoorbeeld erg lastig aangezien ze al snel te donker of te oranje zijn. Zo was ik dan ook al lang op zoek naar de voor mij perfecte bronzer. Ik zag dit Sleek Glo Bronze Baby palette bij Boozyshop en moest hem wel meebestellen. Kijk mee voor meer informatie, een review, foto’s en swatches.De verpakking ziet er mooi en stylish uit: bovenop zwart met een zwarte ‘Sleek Make up’ print en aan de onderkant een omschrijving van het product en een deel met gaatjes waarachter je de brush kan zien zitten. Het palette is 11×5,5cm en ligt fijn in de hand. De bijgeleverde brush is op zich niet eens van heel slechte kwaliteit, hij is alleen een beetje stug door de korte lengte van de haartjes en brengt hierdoor de bronzer niet fijn/mooi aan. Ik gebruik hiervoor een grotere, zachte en fluffy kwast en dit werkt perfect. Dit palette heeft 5 verschillende kleurtjes en zo zou je ook de aparte kleurtjes als oogschaduw of highlighter kunnen gebruiken.
Zoals je ziet zijn de kleurtjes goed gepigmenteerd en maken de kleuren samen een perfecte lichte bronzer, afhankelijk van hoe intens je hem aanbrengt natuurlijk. Het is wel een bronzer vol glans en daar moet je van houden, maar ik vind dit (zeker in de zomer) wel mooi. Ik gebruik deze bronzer sinds ik hem heb regelmatig op mijn wangen, als highlighter op het wenkbrauwbot maar ook een klein beetje in mijn decolleté met een feestje bijvoorbeeld.

Dit palette is in 3 kleuren te verkrijgen bij www.boozyshop.nl voor €8,95. Betalen gaat eenvoudig via bankoverschrijving of iDeal en je hebt je bestelling binnen enkele werkdagen in huis.

Gebruik jij wel eens bronzer? Welke bronzer is jouw favoriet?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 21 februari 2011 at 01:52

  Volgens mij is die ook heel goed te gebruiken als nude oogschaduw <3

 • Avatar van NynkeBBS
  Reply NynkeBBS 20 februari 2011 at 17:43

  Ziet er erg fijn uit!
  Ik ben nog altijd trouw aan mijn bronzer van Jip en Janneke collectie van de HEMA <3
  XX

 • Avatar van Samantha
  Reply Samantha 19 februari 2011 at 21:51

  Hij heeft echt enorm veel glans! Bij mij staat dit alleen als ik echt een kleurtje heb.

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 18 februari 2011 at 01:49

  Ziet er mooi uit! :) Bedankt voor de swatches! :)

 • Avatar van TutorialsBySandy
  Reply TutorialsBySandy 17 februari 2011 at 18:37

  Die heb ik ook, ook die lichte huid en ja hij is zooo fijn!

 • Avatar van deltacephei
  Reply deltacephei 17 februari 2011 at 18:12

  Me likes!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 17 februari 2011 at 16:58

  wauw! mooi :D

 • Avatar van Eline1201
  Reply Eline1201 17 februari 2011 at 16:15

  ziet er goed uit!

 • Avatar van xxxxBrenda
  Reply xxxxBrenda 17 februari 2011 at 15:27

  Ik vind het prachtig maar niet voor een bronzer. Een bronzer gebruik je meer om aan te brengen op de botstructuren en zodoende je gezicht te shapen. Daar vind ik dit palet te shimmery voor. Ik vind hem echter prachtig als bronze cheeck highlighter. Het lijkt zelfs behoorlijk veel op de bronze cheeckhighlighter van Dior.

 • Avatar van michelle
  Reply michelle 17 februari 2011 at 12:49

  ik heb wel een bronzer maar gebruik het eigenlijk nooit

 • Avatar van Cindy
  Reply Cindy 17 februari 2011 at 12:38

  Erg mooi ! Maar niets voor mij, heb een behoorlijk vette huid, dus al genoeg glans van mezelf ;-)
  Ik hou het wel bij de matte bronzer van MAC

 • Avatar van pretty beauty land
  Reply pretty beauty land 17 februari 2011 at 12:18

  erg mooie bronzer. Hij is voor mij denk ik iets té glimmend

 • Avatar van Dhini
  Reply Dhini 17 februari 2011 at 11:49

  Wat mooi !

 • Avatar van portfoliovanfemke
  Reply portfoliovanfemke 17 februari 2011 at 11:21

  Ik gebruik geen bronzer!

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 17 februari 2011 at 10:57

  Die is onwijs mooi. Heel erg leuk. Sleek heeft ook hele goede producten.
  Liefs, xxx

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 februari 2011 at 14:28

   Ik ben erdoor in ieder geval ook heel nieuwsgierig geworden naar andere producten van Sleek. :D

 • Avatar van Kayla
  Reply Kayla 17 februari 2011 at 10:38

  Erg mooi!

 • Avatar van Tatjana
  Reply Tatjana 17 februari 2011 at 10:24

  Mooi palette!

 • Avatar van Paula
  Reply Paula 17 februari 2011 at 10:00

  Wauw! Ik gebruik nooit bronzer, maar deze is wel heeel mooi zeg..

 • Avatar van Madelon
  Reply Madelon 17 februari 2011 at 09:20

  Oew mooi! Ik gebruik soms een bronzer. Een die ik van Caroline (IDW) heb gekregen.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.