Beauty

Skin79 BB Cream

1 februari 2011

Ik gebruik nu al zo’n 2 jaar in periodes BB (blemish balm) cream, een verzorgende dagcrème en een foundation in één welke in vooral de Aziatische landen heel erg populair is. In het artikel over Diamant Wellness konden jullie hem al even voorbij zien komen, maar vandaag komt er dan een uitgebreide review met foto’s.

De Skin70 BB Cream zit in een mooie verpakking met een inhoud van 40gr./30ml. en kost €18,79. Voor een verzorgende crème èn foundation in 1 product is dit dus een mooie prijs. Ik heb de Gold versie van deze crème, welke geschikt is voor de drogere en/of oudere huid. De crème heeft een factor 25 en werkt anti aging. Het fijne aan de verpakking is het pompmechanisme, dit werkt zuinig en hygiënisch: groot pluspunt!

Dan de crème zelf. Zoals je kan zien heeft deze een erg lichte kleur, dit komt omdat een product als deze voornamelijk in Aziatische landen wordt gebruikt waar de mensen nu eenmaal licht van huidskleur zijn. Voor mij is dit juist een enorm voordeel, aangezien deze BB cream voor mij precies de goede kleur heeft. De blemish balm gebruik ik over een lichte dagcrème heen, al denk ik dat de dagcrème eronder in de zomer niet nodig is. In de winter heeft mijn huid gewoon nèt wat meer voeding nodig om er niet al te droog uit te zien/voelen.
Het product smeert fijn uit, voelt niet heavy aan en geeft een lichte tot medium dekking (ligt eraan hoeveel je gebruikt). Hierdoor maakt het de teint net wat egaler en worden kleine vlekjes e.d. gecamoufleert. Als je echt littekentjes en puistjes hebt dan zal je toch zeker nog een concealer nodig hebben. Wel vind ik het fijn om mijn gezicht hierna met een finishing powder af te poederen. De crème zelf geeft een satin finish: niet mat, niet glanzend, precies goed.

Deze Gold versie is op dit moment helaas niet meer verkrijgbaar bij Diamant Wellness, maar wel een andere versie van Skin79. Verder zijn Blemish Balms te koop via o.a. Ebay en www.sasa.com. Op dit moment krijg je bij www.diamantwellness.com een gratig lipbalm bij elke bestelling.

Gebruik jij wel eens BB Cream? Heb je hiervoor een aanrader?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Curvacious
  Reply Curvacious 1 februari 2011 at 12:04

  @ DalaLuz: Dat betekent dat deze helpt pigmentvlekjes etc. op te lichten, niet zozeer dat je hier witter van wordt. ;)

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 1 februari 2011 at 10:39

  Dat ziet er goed uit, ik kende het merk niet. Ook wel prettig dat je het met zulke kleine druppeltjes kunt doseren. Wat houdt het 'witmakend' effect precies in?

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 1 februari 2011 at 03:14

  Ik vind hem er erg goed uitzien, had er nog nooit van gehoord…

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 1 februari 2011 at 03:03

  ik heb nog nooit bb creme geprobeerd :O

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.