Persoonlijk

Tag: 15 facts

7 februari 2011

Alweer eventjes geleden werd ik door de lieve Sarah van de blog Cherry Plum Sky getagged met deze ’15 facts tag’. Het is de bedoeling dat je 15 feiten over jezelf verteld. Ik ben er eens goed voor gaan zitten! Ik hoop dat jullie mij hierna niet vreemd gaan aankijken door sommige feitjes hihi.

1. Ik praat met mijn poezels. Nouja praten… Ik miauw er vrolijk op los en krijg reacties terug en zo kan het een flinke tijd doorgaan. Crazy? Who, me? ;)

2. Ik ga dit jaar 1 jaar getrouwd zijn met mijn man, Paul, op 31 mei. Maar we gaan dit jaar ook 10 jaar samen zijn, op 30 november. Love is in the air! *insert muzieknoot here*

3. Ik heb na de MAVO gestudeerd voor Apothekersassistente èn voor Secretaresse, maar beide studies niet afgerond…

4. Wel heb ik ondertussen diploma’s en certificaten behaald voor o.a. Massagetherapeut, Aromatherapie, Counselling (met specialisatie stress) en Schoonheidsverzorging.

5. Ik heb een erg grote interesse in psychologie en het menselijk brein. Waarom we zijn zoals we zijn en doen zoals we doen.

6. Ik ben een enorme autodidact. Als ik ergens interesse in heb dan ga ik hier mijzelf zoveel mogelijk over leren door te lezen, dingen op te zoeken etc.

7. Ik lijk misschien wel altijd rustig, maar ik heb een gekke kant. Gek? Zeg maar gerust CRAZY! ^_^

8. Ik heb iets met even getallen. Kijk vaak op de klok om 15.15, 22.22 uur etc., maar ook het geluid van bijvoorbeeld de televisie staat altijd op een even getal…

9. Ik mis een tand. Linksonderin net voor de kiezen. Is er ooit uitgevallen (ja, echt!) maar doordat mn gebit niet ‘uitgewerkt’ was is er nog geen implantaat gekomen. Binnenkort maar eens een afspraak maken. (Gelukkig zie je dit niet, zelfs niet als ik lach.)

10. Ik ben een enorme filmverslaafde en ik kijk er meerdere per week, soms zelfs meerdere per dag. Mijn favorieten zijn psychologische thrillers, demonen/geesten/vampierenfilms en romantische komedies.

11. Ik ben iemand die intens geniet van de kleine dingen en met weinig tevreden is. Ik ben een general gelukkig persoontje.

12. Je zou het misschien niet zeggen, omdat ik een flinke curvy lady ben, maar ik heb een enorme liefde voor vers fruit, salades, groente etc. Jammie!

13. Ik heb een kleine familie. Van mijn kant zijn we met 18 man en dat is inclusief mijzelf èn neven/nichten. Helaas wonen we allemaal ver uit elkaar, waardoor we elkaar niet veel zien :(

14. Ik heb een goede interne klok en hoef daardoor zo goed als nooit de wekker te zetten, als ik tegen mijzelf zeg dat ik om 08.00 uur op moet staan de volgende dag, word ik standaard 5 minuten ervoor wakker. Bizar he?!

15. Heel stiekem hou ik van tags als deze, je gaat erdoor nadenken over jezelf. Leuk!

Ik geef deze tag door aan de volgende bloggers:
– Gonny van CherryFizz
– Eline van StralendMooi
– Ilja van BeautyPolish
– Kayla van BeautyRitual
– Caroline van IndeWatten Blog

Wat is een leuk feit over jouzelf? Vertel het mij in de comments!

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van MirandaH
  Reply MirandaH 7 februari 2011 at 16:38

  Altijd zo leuk om dit soort dingen te lezen word het weer een stukje persoonlijker van :D

 • Avatar van miichelle1988
  Reply miichelle1988 7 februari 2011 at 15:51

  leuk hoor om te zien
  bij veel feiten heb ik oja dat ken ik of oh dat doe ik ook haha

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 7 februari 2011 at 13:11

  Wat leuk om te lezen :-)

 • Avatar van Annigjen
  Reply Annigjen 7 februari 2011 at 12:50

  Wat een leuke tag is dit en wat een leuke weetjes, Ik had ook een kat en kletste er ook altijd tegen en ze mauwde altijd gezellig weer terug. Ik klets ook wel tegen de hondjes, maar die vinden het geloof ik toch niet zo, ik krijg vaak blikken van wat moet je van me hahahah

 • Avatar van Stephanie!
  Reply Stephanie! 7 februari 2011 at 12:23

  Leuke tag! Ik zie veel overeenkomsten ;-)
  Crazy cat ladies unite!!

 • Avatar van xxbluefairyxx
  Reply xxbluefairyxx 7 februari 2011 at 12:20

  van ja= van jou bedoelde ik ;)

 • Avatar van xxbluefairyxx
  Reply xxbluefairyxx 7 februari 2011 at 12:20

  Leuke feitjes allemaal! :) Haha, ik herken mijzelf in veel feitjes van ja, ik praat ook met mijn kat maar dan niet echt in miauw miauw taal maar meer in het gewoon praten, denk dat vele mensen dat doen met hun huisdier hoor, so you're not crazy, haha :D And I love movies too! <3 :)

 • Avatar van byGaby
  Reply byGaby 7 februari 2011 at 11:09

  Leuk!! Haha en dat praten met poezels.. Mijn kat praat "mens"… Dwz ik praat tegen haar en zij miauwt terug. Heerlijk :).

  Overigens heeft mijn kat daar een serieuze identiteitscrisis aan over gehouden en houdt ze absoluut niet van andere katten… Wil ook een aantal keer per dag naar de wc (want dat doe ik ook natuurlijk) hahaha. Goed ik draaf door… Leuke post!

 • Avatar van Kaylaa_
  Reply Kaylaa_ 7 februari 2011 at 11:07

  Wat een leuke tag, erg leuk om jouw 15 weetjes te lezen. En wat lief dat je mij getagged hebt! Fijne avond!! xx

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 7 februari 2011 at 10:18

  leuke tag! :D

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 7 februari 2011 at 08:07

  Wat een leuke weetjes allemaal zeg! Leuk om te lezen..

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.