Beauty Persoonlijk

Tag: De 7 schoonheden

10 februari 2011


Als er iets heel erg speelt dan is het wel onze natuurlijke schoonheid. In een wereld waar veel draait om de uiterlijke schoonheid, gaat het bij deze tag juist om jouw innerlijke of ‘eigen’ schoonheid om te laten zien dat je er mag zijn! Arantxa van Ara’s Adventures verzon deze tag en gaf hem o.a. door aan mij. Nog best een opgave, maar hier komen mijn zeven schoonheden.


1. Ik vind mijzelf van binnen een mooi persoon. Tsja, dat kan natuurlijk heel arrogant overkomen, maar als je mij ook maar een beetje kent dan weet je dat ik dat absoluut niet ben. Wat ik wel ben? Eerlijk, positief, hulpzaam en ik heb een zacht en lief karakter.

2. Ik hou van de kleur van mijn ogen. Er zit werkelijk waar van alles in: verschillende tinten blauw en grijs, wat okerkleur èn in mijn rechteroog een opvalennde bruine streep.

3. De verdeling van mijn gewicht. Ja, ik ben een forse/volle/ronde/plus size/curvy vrouw, maar gelukkig zit al dat gewicht wel mooi verdeelt over mijn totale lengte.

4. Mijn lengte. Ik ben (ongeveer) 174cm.

5. Mijn vlindertattoo die ik nu sinds een kleine 4 maandjes heb. Okee, niet echt een eigen schoonheid maar het is toch zeker een deel van mij en elke keer als ik naar ze kijk dan helpen ze mij eraan te herinneren waarom ik ze heb laten zetten.

6. Ik vind mijn wenkbrauwen mooi. Toen ik jonger was en me net begon te interesseren voor make-up heb ik een flinke plukobsessie gehad, maar langzamerhand komt er weer een mooie vorm in terug. Samen met de hulp van een klein beetje wenkbrauwpoeder zijn het dè perfecte wenkbrauwen voor mij.

7. Ik ben blij met de verandering die ik doormaak als mens. Hoe ik verander, volwassener en ouder wordt. Natuurlijk gaat dit in ups-and-downs, maar de persoon die hieruit voortkomt is iemand waar ik heel gelukkig mee ben. Ik mag er zijn!

Het is de bedoeling dat ik deze tag doorgeef aan 7 andere bloggers, maar (ja, daar komt weer die eigenwijze kant van mij!) ik zou het leuk vinden als iedereen die deze tag leest dit voor zichzelf invult. Of je dit nu doet op je blog of in je hoofd, denk er eens over na en laat jezelf zien dat JIJ er ook mag zijn! Neem je deze tag over op je blog dan vind ik het leuk als je in de comments een linkje achterlaat. :)

Wat is jouw mooiste schoonheid?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van portfoliovanfemke
  Reply portfoliovanfemke 11 februari 2011 at 10:03

  Mooie tag, ik zou zo een twee drie niet iets kunnen verzinnen buiten mijn blauwe ogen om..

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 februari 2011 at 15:21

   Ga er maar eens goed voor zitten, weet zeker dat je ook aan de 7 kan komen!

 • Avatar van @mikkietoo
  Reply @mikkietoo 10 februari 2011 at 16:58

  Knap! Ik was ook al na aan het denken over mijn 7 schoonheden, ik ben ondertussen al zo ver dat ik er ook wel 7 op kan noemen van mezelf….een hele prestatie ;-) Schoonheid 7 gaan ook helemaal op voor mij!

 • Avatar van Arantxa
  Reply Arantxa 10 februari 2011 at 16:08

  Oh oops! Ik liet daarnet een reactie achter op je OnSugar maar dan komt mijn comment niet hier. In mijn Bloglovin staat nog je On Sugar adresje, even aanpassen!

  • Avatar van Curvacious
   Reply Curvacious 10 februari 2011 at 16:14

   Komt als het goed is helemaal goed, Bloglovin' gaat dit voor mij omzetten. :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.