Beauty

The Body Shop – Love etc… solid perfume

21 februari 2011


Toen ik het persbericht over de solid perfume van Love Etc… in mijn mailbox ontving moèst ik wel even een tripje plannen naar The Body Shop. Ik heb namelijk een soort van ‘spaardrang’ als het gaat om solid perfumes en daarnaast is dit gewoonweg een verschrikkelijk lekkere geur waar ik helemaal vrolijk van word. Kijk mee voor meer informatie over dit lieve blikje.

De Love Etc… solid perfume bevat geen alcohol, maar wel Community Fair Trade bijenwas en paranotenolie. De geur zelf is een mengsel van jasmijn met vanille, sandelhout en romige muskus. De geur opent met elegante, pittige frisse akkoorden van peer, bitterzoete neroli en bergamot. Daarna ontwikkelt de geur zich naar een bloemig boeket van verfijnde jasmijn, heliotroop en lelietjes-van-dalen wat overgaat in een basis van vanille, sandelhout en romige muskus.

Een solid perfume draag je op de binnenkant van je polsen, hals, slapen, de binnenkant van je ellebogen en omhult je zo met de heerlijke geur. Het blikje is ook erg gemakkelijk om mee te nemen in je tas. Zo kan je altijd een beetje extra parfum opdoen, zonder dat je glazen flessen hoeft mee te nemen. De geur blijft goed ruiken en geeft geen vlekken op de huid of op kleding. Ik ben fan!

De Love Etc… lijn bestaat uit bodybutter, eau de toilette, eau de parfum, bodylotion, douchegel en de solid perfume. Deze laatste is verkrijgbaar voor €10,00 bij The Body Shop en via de webwinkel: www.thebodyshop.nl.

Heb jij solid perfumes in je parfumverzameling? Mocht je een aanrader hebben dan hoor ik het graag! :)

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Anne-Floortjee
  Reply Anne-Floortjee 27 februari 2011 at 18:43

  Ik moet echt nog eens een solid perfume testen!
  Ik heb je getagd & ofcourse: dit is niet bedoeld als reclame.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 28 februari 2011 at 09:49

   Dankjewel voor de tag! :D

 • Avatar van michelle
  Reply michelle 23 februari 2011 at 13:10

  lijkt me erg lekker :)
  ik heb een solid perfume van the secret garden die toen had gemaakt voor het goede doel

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 22 februari 2011 at 11:44

  Deze is idd heel erg lekker :) Echt een van mijn favoriete nieuwe geurtjes!

 • Avatar van portfoliovanfemke
  Reply portfoliovanfemke 22 februari 2011 at 09:53

  Ik had nog nooit van Solid Parfume gehoord maar het klinkt erg goed..

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 21 februari 2011 at 22:26

  Ik vind die van lush ook echt heerlijk. Maar deze lijkt mij ook zo lekker.
  TBS is ook echt heerlijk. De geuren alleen al zijn delicious.
  Liefs, xxxx

 • Avatar van Mariel
  Reply Mariel 21 februari 2011 at 19:55

  Het parfum is zoooo lekker!

 • Avatar van Selina
  Reply Selina 21 februari 2011 at 18:23

  Ik heb geen Solid Perfumes maar heb Love Etc wel op het oog!! Ik ben zaterdag jarig en misschien geef ik hem wel aan mezelf als een kadootje want de geur is echt geweldig!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 22 februari 2011 at 16:30

   Alvast van harte gefeliciteerd! :D

 • Avatar van supketchup
  Reply supketchup 21 februari 2011 at 17:56

  Lijkt me echt heerlijk! Heb zelf geen solid perfumes maar dat lijkt me wel erg makkelijk en handig om mee te nemen!

 • Avatar van amine
  Reply amine 21 februari 2011 at 17:49

  zoals jij het beschrijft klinkt het heerlijk. Ik heb de solid parfume van pink sugar van in de watten die is ook heeeeeerlijk

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 februari 2011 at 23:05

   Jep, die heb ik ook en vind de geur heeeerlijk! <3

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 21 februari 2011 at 17:06

  Ik heb nog geen solid-perfume, maar ben er wel enorm benieuwd naar!!! Ik heb dit geurtje trouwens wel (sample) en het is heeeeeeerlijk!

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 21 februari 2011 at 15:40

  Ik had vroeger Solid Perfumes van Yves Rocher, weet niet of ze dat nu nog verkopen, is al minimaal 10 jaar terug geloof ik. Maar ik vond ze zo schattig, alleen al vanwege die leuke blikjes! Dusse, grote kans dat ik deze ook nog ga aanschaffen ja :D

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 februari 2011 at 16:07

   Haha ja zo is mijn solid-perfume-liefde ontstaan, door die blikjes van vroeger! :D

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 21 februari 2011 at 14:33

  ik heb nog nooit een solid perfume gehad maar deze lijkt me wel fijn :D

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 21 februari 2011 at 14:23

  Ik ben dol op solid perfumes! Ik vind die van Lush trouwens veel lekkerder… (heb Karma en Breath of God in mn bezit)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 februari 2011 at 16:06

   Oeh ja, die van Lush zijn ook heerlijk! Heb er nu enkele van en zelfs mijn man gebruikt ze soms. :)

 • Avatar van Kayla
  Reply Kayla 21 februari 2011 at 14:07

  Hij ruikt echt heel lekker! Leuk doosje ook!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 februari 2011 at 16:06

   Haha ja met zo'n doosje 'moet' ik het ook hebben he :p

   • Avatar van Maya
    Reply Maya 25 februari 2011 at 10:48

    wuahha jaaa alleen om het doosje zou ik het al kopen :P

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.