Media

Tweet & Win een Nokia C7 voor Valentijn!

11 februari 2011

Wil jij de nieuwste Nokia C7 winnen? De smartphone met o.a. volledig glazen touchscreen, geïntegreerde sociale netwerken, 3 aanpasbare beginschermen, een 8 megapixelcamera en HD videocamera? Doe dan nu mee met deze unieke actie!

Ga naar deze website (klik hier) en doe mee met de Nokia C7 tweet-actie. Tweet wie jouw Valentijn is en wat jij graag met diegene zou willen doen en maak direct kant op deze superstylische smartphone! Wil je meer te weten komen over deze prachtige telefoon èn de superwinactie, neem dan snel een kijkje op de website.

Je kan Nokia volgen via Facebook, Twitter, YouTube en Hyves. Op deze manier blijf je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes, maar kan je ook jouw mening geven over de toestellen, kans maken om de nieuwste smartphones te testen en tips & tricks uitdelen met andere fans.

Dit lijkt mij nu echt een perfecte telefoon om altijd mee online te kunnen zijn en je vrienden/familie op de hoogte te kunnen houden van alles wat er in je leven speelt met mooie foto’s en HD filmpjes via Twitter, Facebook, Hyves en meer.

Doe zeker mee met deze actie en wie weet heb jij deze prachtige smartphone binennkort in jouw bezit. Succes allemaal!

Dit is een gesponsord artikel.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van portfoliovanfemke
    Reply portfoliovanfemke 11 februari 2011 at 11:57

    Leuke tip, alleen heb ik sinds kort een nieuwe telefoon dus ik doe niet mee..

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.