Beauty Fashion Huis & interieur

Ultimate Online Shopping Night

4 februari 2011

Vanaf nu, 4 februari 18.00 uur, kan je bij de leukste webwinkels ultiem avondwinkelen met speciale kortingen, leuke acties en mooie aanbiedingen. Maar let op: dit kan maar tot vanavond 24.00 uur. Welke webwinkels er mee doen kan je zien op www.ultimatewebshops.nl. Wie houdt er nu niet van shoppen, helemaal tegen mooie prijzen?!

Ultimate Webshops is een initiatief van Astrid van Kollenburg, een Utrechtse student Medische Biologie. In 2010 richtte zij de website Ultimate Webshops op met als doel hippe, bijzondere en unieke webwinkels onder de aandacht te brengen bij online shoppers. De Ultimate Online Shopping Night zal plaats gaan vinden op elke 1e vrijdag van de maand.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Femke
    Reply Femke 5 februari 2011 at 03:01

    Ik ben eigenlijk stiekem wel blij dat ik moest werken, hihi! Anders had ik me helemaal leeggeshopt..

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.