Beauty

Valentijn massage tijd!

8 februari 2011

Zoals jullie misschien wel weten ben ik gediplomeerd massagetherapeut en ik hoop hier mijn beroep van te kunnen maken. Toen ik het bericht van Kneipp binnenkreeg dat er een nieuwe geschenkverpakking uitkwam met daarin 5 verschillende oliën was ik dan ook erg nieuwsgierig. Ik probeer graag verschillende merken en oliën! Vandaag vertel ik jullie meer over deze nieuwe cadeauverpakking èn geef ik jullie enkele massagetips.

Kneipp Geschenkset Massageolie €9,99
Een cadeauset met 5 verschillende oliën in een mooie, stevige doos. Er zit lavendel, ylang ylang, wilde roos, zonnebloem-citrus en amandel massage olie in, dus in welke stemming je ook bent of waar jouw huid behoefte aan heeft: er zit altijd een olie naar wens in. Elke flacon heeft een inhoud van 20ml.

De oliën van Kneipp zitten in glazen flessen en dit is met een rede: de hoge concentraties etherische oliën worden zo namelijk beter bewaard zodat deze keer op keer hun werking kunnen doen. Het is wel aan te raden om voorzichtig te doen want ingeoliede handen en glazen flacons zijn geen goede combinatie. Tip: doe wat olie in een klein schaaltje voor je gaat masseren, zo kan je altijd makkelijk wat extra olie pakken als dit nodig is.

Enkele tips om je partner een fijne massage te kunnen geven:
– Zorg ervoor dat de kamertemperatuur lekker warm is en dek de delen die je niet masseert af met zachte doeken (katoen is hierbij het fijnst!)
– Zorg dat je niet de koude olie op het lichaam giet, maar dat je deze eerst warm wrijft tussen je handen
– Voor meer tips & tricks kan je op de website van Kneipp nog meer lezen: klik hier.

Massage is naast ontspannend ook nog eens erg fijn voor lichaam en geest:
– De stofwisseling wordt extra geactiveerd
– De spieren worden weer soepel
– Door de olie wordt de huid lekker zacht en gehydrateerd
– Je komt helemaal, van top tot teen, tot rust!

De oliën van Kneipp bevatten geen conserveringsmiddelen zoals parabenen en zijn geschikt voor de gevoelige huid en zijn bij elke drogist te koop.

Binnenkort kunnen jullie een uitgebreide review verwachten van deze oliën/geschenkset, maar deze ga ik natuurlijk eerst uitgebreid testen. Ik kan niet wachten! Voor mij is namelijk het geven van een massage ook enorm rustgevend.

Mijn man en ik doen trouwens niet speciaal aan Valentijn. Wij zijn namelijk van mening dat je die speciale persoon in je leven op elk moment mag laten weten dat je veel van hem/haar houdt. Natuurlijk maken we er wel een romantische avond van, maar die hebben we zonder Valentijn ook regelmatig. ♥

Wat doe jij deze Valentijn om je vriend/man extra te verrassen?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Anonymous
  Reply Anonymous 9 februari 2011 at 06:46

  erg leuk valentijns kado ik ben gek op de massage olie van kneipp niet duur ook ik ga het pakket zeker kopen

  groetjes leonie

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 8 februari 2011 at 05:22

  Ik vind zulke olie’s altijd zo lekker. :)
  Liefs, xxx

 • Avatar van Samira/He_loise
  Reply Samira/He_loise 8 februari 2011 at 07:53

  Ik vind de oliën van Kneipp echt heerlijk, mijn eerste flesje kreeg ik van de fysio van mijn oma en sindsdien vind ik het echt geweldig spul.

  Wij doen niet officieel iets met valentijn, in februari zijn we ook allebei jarig. Maar dit jaar ga ik toch maar eens verassen met een heerlijk 3 gangenmenu!

  Liefs Xx

 • Avatar van FabulousHeidi
  Reply FabulousHeidi 8 februari 2011 at 05:52

  Ik heb ze ook die olietjes, helaas nog niet uit kunnen proberen, maar ze ruiken heerlijk :D

  Ik doe niet aan valentijn dit jaar, hihi ja miss een kaart naar een secret lovah sturen ;) maar ik ben het wel eens met hoe jullie valentijn vieren :)

 • Avatar van MadelonB
  Reply MadelonB 8 februari 2011 at 01:53

  Wij doen niet aan valentijn. Om dezelfde reden als jullie ;)

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 8 februari 2011 at 01:47

  Wat leuk om te lezen dat je masseuze bent! super goed! Wij doen niks extra's met Valentijn..

 • Avatar van Paars Caviaatje
  Reply Paars Caviaatje 8 februari 2011 at 01:36

  Oh wat een fijne flesjes zijn dat zeg! Door mijn heftige rugklachten heb ik het liefst elke dag wel een goede stevige massage, hoewel met een ontspanningsmassage ook niks mis is. In tegendeel ik vind het zelfs heerlijk. Wij doen doorgaans niet zo veel bijzonders op valentijnsdag: ons jubileum is 2 februari en dat vieren we al uitgebreid. maar vaak geven we elkaar wel een kaartje of een plantje cadeau :-)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.