Fashion

Webshop: Bracelet Boutique

4 februari 2011

Hoe geweldig is het dat je via Twitter soms in contact komt met de leukste mensen. Zo kwam ik ook met Yvonne in contact en zo ontving ik een leuke mail van haar. Vandaag ga ik jullie alles vertellen over haar webwinkel ‘Bracelet Boutique’, een wel heel erg leuke valentijnsactie èn je kan nog last-minute meedoen met een winactie.

Bracelet Boutique is een webwinkel waar je terecht kan voor armbanden. Nee, niet de zoveelse webwinkel voor allerlei sieraden, maar enkel armbanden en dan ook nog heel bijzondere exemplaren. Elke armband verteld namelijk het verhaal van een kunstwerk en hierop wordt het materiaal, de kleur en vorm van de armband op aangepast. Yvonne heeft o.a. Kunstgeschiedenis gestudeerd en hierin kan ze alles kwijt wat ze heeft geleerd en waar haar passie ligt.

Ik kreeg van de lieve Yvonne bovenstaande armband toegestuurd, is hij niet prachtig? Het ziet eruit als turquoise en elke kraal heeft de vorm van een hart. Doordat de armband geregen is op meerdere sterke elastieken past de armband om elke polsmaat. Ik ben er helemaal weg van. Het is niet voor niks de populairste armband uit de shop! De armband is geïnspireerd op het schilderij La Dame En Vert van Henri Matisse en kost €14,95.

Valentijnsactie
Speciaal voor valentijn is er een bijzondere armband aan het assortiment toegevoegd met de toepasselijke naam LOVE. Daarnaast zijn de meest liefdevolle armbanden uit de collectie in de schijnwerpers gezet, gesorteerd op thema. Ben je heimelijk verliefd, is je hart gebroken of wil je je man/vriend zelf een armband laten uitzoeken? Neem HIER een kijkje voor deze speciale liefdesarmbanden. T/m 14 februari krijg je bij aanschaf van een armband uit de valentijnscollectie enkele extra’s: een hartvormige cadeauverpakking en een kaartje met daarop het bijbehorende kunstwerk en zijn verhaal.

Winactie
Wil jij een armband naar keuze winnen uit de gehele collectie van Bracelet Boutique? Neem dan een kijkje op DEZE pagina. Tot 8 februari kan je meedoen, dus vergeet niet op de pagina te kijken voor de voorwaarden en waag een gokje!

Bij www.braceletboutique.nl kan je betalen via iDeal, bankoverschrijving en PayPal en heb je je bestelling binnen enkele werkdagen in huis. Fijn voordeel: binnen Nederland betaal je geen verzendkosten!

Kende jij deze webwinkel al? Wat vind jij de mooiste armband uit het assortiment?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van miichelle1988
  Reply miichelle1988 4 februari 2011 at 12:50

  wat een leuke winactie ik ga even een kijkje nemen :D
  ik kende de webwinkel trouwens nog niet, nu wel ;)

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 4 februari 2011 at 09:31

  Wat een leuke webwinkel zeg! Ga gelijk even kijken..

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.