Fashion

Webshop: La Mariposa Blanca

4 februari 2011

Soms krijg ik van die lieve emails van bedrijven waar ik gewoonweg helemaal stil van word. Zo ook van Patricia, de eigenaresse van de Nederlandse webwinkel La Mariposa Blanca (de witte vlinder). Alle sieraden in de webwinkel worden met de mooiste materialen gemaakt; o.a. schelpen, Murano glas, kasimiri kralen, parelmoer, Swarovski, half edelstenen en leer. Kijk mee voor meer informatie over deze webwinkel.

De armband op de bovenste foto kreeg ik toegestuurd om zelf de kwaliteit van de sieraden te kunnen ervaren. Ik hou van sieraden en een flinke afwisseling hierin, maar als ik meer zou uitgeven voor sieraden dan verwacht ik zeker wel kwaliteit. En dat kun je hier goed merken. De armband zit stevig en goed in elkaar, is gemaakt van nikkelvrij hoogwaardig metaal gecombineerd met leer en er zitten mooi afgewerkte bedels aan. Een prachtig ontwerp wat zeker een eyecatcher is als je hem draagt. Met de roze (licht metallic) kleur van het leer krijg ik een instant lentegevoel. :)

Alle sieraden worden mooi verpakt toegestuurd mèt een kaartje over het onderhouden van je nieuwe sieraden zodat je hier zo lang mogelijk plezier van kan hebben. De bedrukte cadeauverpakking vind ik zeker een pluspunt, je kan merken dat er bij deze webwinkel tot op het laatste punt op de details is gelet. En daar hou ik van!

Bij La Mariposa Blanca verkopen ze een enorm mooie collectie vol armbanden, kettingen, kettingen, oorbellen èn meer en kan je van elk item meerdere duidelijke foto’s zien zodat je weet wat je koopt. Bij www.lamariposablanca.com kan je betalen via bankoverschrijving en PayPal. betaal je €4,95 verzendkosten en kan je je bestelling binnen 2-3 werkdagen in huis verwachten.

Ik hou heel erg van deze stijl sieraden. Qua kleuren niet te druk, maar qua ontwerp wel uniek en mooi afgewerkt.

Welke stijl sieraden draag jij het meest?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Bertine
  Reply Bertine 7 februari 2011 at 09:04

  Wow, prachtige sieraden!!

 • Avatar van kalypso
  Reply kalypso 5 februari 2011 at 12:41

  Normaal gesproken is dit niks voor mij, maar dit ziet er echt leuk uit.
  Liefs, xxx

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 4 februari 2011 at 15:21

  Dat ziet er inderdaad mooi uit, ik hou wel van dat beetje extra :-) En anti-allergie blijft toch belangrijk, ik heb een hele rode nek van jeugende pukkels van een toch niet helemaal nikkelvrije ketting…

 • Avatar van Evelien ♥ OhF
  Reply Evelien ♥ OhF 4 februari 2011 at 12:54

  Mooie sieraden hebben ze… hele mooie style!

 • Avatar van Flopzak
  Reply Flopzak 4 februari 2011 at 07:03

  ik vind ze wel leuk !

 • Avatar van miichelle1988
  Reply miichelle1988 4 februari 2011 at 03:57

  ja wat is mij stijl van sieraden geen idee eigenlijk
  ik vind bijna alles wel mooi, zoals die armband die heb gekregen.
  maar de armband op de laatste foto vind ik er mooi
  ik vind sieraden prachtig maar vergeet ze altijd om te doen…….

 • Avatar van xAshleyyx
  Reply xAshleyyx 4 februari 2011 at 03:36

  Hee mooie site!

  Zou je ook even op mijn site willen kijken?

  xx Ashley

 • Avatar van W.
  Reply W. 4 februari 2011 at 03:25

  Wat een prachtige armband zeg. Ik ben dol op op zachtroze! Ik ga gelijk een kijkje nemen in de webshop;)

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 4 februari 2011 at 03:20

  Wat onwijs lief dat je deze kreeg zeg! Ik draag eigenlijk allerlei sieraden, maar vooral simpel met net een beetje extra..

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.