Fashion

Webshop: Names 4 Ever

18 februari 2011


Hoe erg ik ook van Sex in the City houd en wat voor enorme trend het dan ook is, ik dàcht dat ik een naamketting nooit leuk zou vinden. Maar toen ik van Names 4 Ever een mailtje ontving dat ik een zilveren naamproduct naar keuze mocht uitzoeken kon ik mijzelf niet inhouden. Ik koos voor de zilveren ketting zònder zirkonia in Carrie style. Kijk mee naar meer informatie over deze webwinkel en foto’s van mijn nieuwste ketting.


Is hij niet enorm schattig? Ja, ik ben om! Ik heb er express voor gekozen om mijn websitenaam te laten drukken aangezien mijn eigen naam een streepje op de een-na-laatste e heeft en ik niet zeker wist of dit wel kon (of hoe dat er dan uit zou zien). Plus het leek me wel leuk om de ketting in de werkkamer waar ik zoveel uur per week met veel liefde aan de website werk op te hangen.

Ik kreeg de ketting binnen in een mooi sieradendoosje en ondanks mijn vooroordeel over naamkettingen was ik al ‘om’ bij het opendoen van het doosje. Het zilver wat je tegemoet blinkt, het lieflijke lettertype… O wat vind ik hem leuk! ♥ Omdat ik niet zo’n heel smal nekje heb, heb ik gekozen voor de 50cm lange ketting en hij hangt bij mij zo op een mooie lengte.


Bij de webwinkel www.names4ever.nl kan je nog veel meer naamsieraden vinden. Van kettingen tot armbanden en babybedels in zilver of goud. Het leuke is nog wel dat bijvoorbeeld de naamketting die ik ontving normaal €29,95 kost en je betaald geen verzendkosten. Mooie prijs toch? Je kan betalen via iDeal, bankoverschrijving, PayPal en creditcard. Neem zeker een kijkje, want zelfs als je er voor jezelf niks kan vinden kan je er ook leuke cadeau-ideetjes op doen.

Wat vind jij van de naamketting-trend? Heb jij er zelf één?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Rila
  Reply Rila 21 februari 2011 at 07:35

  heb ook een mooie naamketting bij Names4ever gekocht de (Ashley model) , heel mooie spullen hebben ze, zag die baby 's bedel en die mooie kleurrijke armbanden. ga een paar aanschaffen.

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 19 februari 2011 at 00:43

  Leuke naam heb je uitgekozen! :)

 • Avatar van Lara
  Reply Lara 18 februari 2011 at 23:48

  Ik denk dat ik deze van mijn verjaardagsgeld aan ga schaffen, vind ze toch wel erg tof!

 • Avatar van Mariel
  Reply Mariel 18 februari 2011 at 20:11

  Leuk!

 • Avatar van Madelon
  Reply Madelon 18 februari 2011 at 19:32

  Ik vind het wel wat speciaals hebben, leuk zo'n naamketting :D

 • Avatar van BeautyPolish
  Reply BeautyPolish 18 februari 2011 at 18:06

  Ik heb hem ook van Names 4 Ever, hele mooie shop! Ik draag hem eigenlijk dagelijks, vind het een heel mooi sieraad!

 • Avatar van Eline1201
  Reply Eline1201 18 februari 2011 at 16:37

  echt leuk!

 • Avatar van @CeciliaStok
  Reply @CeciliaStok 18 februari 2011 at 13:30

  Ik heb al 12 jaar zo'n ketting. Met de naam van mijn zoon. In het goud en met zirkonia in de laatste letter.
  Erg mooi, vind ik. En ik draag hem ook vol trots.
  Ik vind het wel leuk dat er nu meer variaties zijn dan toen ik hem kreeg.

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 18 februari 2011 at 12:13

  ik vind ze wel leuk en wil er nog steeds 1 :D

 • Avatar van TesJ0e
  Reply TesJ0e 18 februari 2011 at 12:10

  Wat een mooie ketting meis, en mijn complimenten over je eerste foto :)! Hij is prachtig!

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 18 februari 2011 at 11:51

  Hij is mooi! En thank god dat je een nieuw commentsysteem hebt :D:D!!!!!! Je vorige was best irritant :$

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 februari 2011 at 11:53

   Ik weet het, ik was er ook echt niet blij mee. Daarom nu een nieuwe website mèt fijn commentsysteem! :D

 • Avatar van xxxxBrenda
  Reply xxxxBrenda 18 februari 2011 at 11:31

  Ik vind die naamkettingen eigenlijk niet kunnen, maar vind ze tegelijkertijd zó leuk!!! Ik zou er zo eentje bestellen, maar vrees de kritiek van vriend en vriendinnen nu al….

 • Avatar van @PaarseCavia
  Reply @PaarseCavia 18 februari 2011 at 10:56

  Ik zou zoiets wel graag als armbandje willen, in plaats van een ketting. En dan met de naam van mijn zoontje erop ;-) Hmmm, cadeautip voor mijn verjaardag aankomende zomer… =D

 • Avatar van Selina
  Reply Selina 18 februari 2011 at 10:42

  Ik vind ze best grappig al denk ik niet dat ik er snel mee zal gaan lopen :)

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 18 februari 2011 at 10:34

  Ik vind ze echt heel leuk, vooral ook die van plastic, in een lekkere felle kleur!

 • Avatar van Gabriëlla
  Reply Gabriëlla 18 februari 2011 at 10:28

  Ik heb er al een, een paar jaar geleden bij Kruidvat aangeschaft. Ik wil alleen echt al maanden een nieuwe "carrie" hebben. Zou er nooit dagelijks mee gaan lopen maar af en toe vind ik t wel grappig.

 • Avatar van Laura*
  Reply Laura* 18 februari 2011 at 10:25

  Ik vind het echt niet duur, het wordt echt een nieuwe trend denk ik :)

 • Avatar van portfoliovanfemke
  Reply portfoliovanfemke 18 februari 2011 at 10:25

  Ik heb deze ook! Alleen dan met de naam van mijn vriend & ik samen.. Harstikke leuk!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 februari 2011 at 10:35

   Ahhh dat is ook wel heel lief, leuk! <3

 • Avatar van Sylvia
  Reply Sylvia 18 februari 2011 at 10:11

  Ik zou er zelf ook nooit mee gaan lopen ook al vind ik het er wel heel mooi uitzien, maar wil je wel gelijk bedanken want mijn dochter van bijna 15 wil er graag eentje hebben en nu heb ik er een leuk adresje voor ….dank je wel en geniet van je mooie ketting.
  liefs, Sylvia

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 februari 2011 at 10:35

   Hoi Sylvia, wat leuk om te horen! Ik ben erg benieuwd wat ze ervan zal vinden. :)

   • Avatar van Sylvia
    Reply Sylvia 18 februari 2011 at 10:38

    Ik ook maar ik denk dat ze helemaal door het dolle heen is ….nog 4 weekjes wachten en dan laat ik het je wel weten goed?
    liefs, Sylvia

    • Avatar van Desirée
     Reply Desirée 18 februari 2011 at 10:41

     Heel erg leuk als je het wilt laten weten! ^_^

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.