Fashion

Winactie: win 3×2 kaarten voor de Grote Maten Beurs

27 februari 2011


De Grote Maten Beurs is hèt evenement om de leukste kleding, sieraden, accessoires, schoenen, laarzen met brede kuitmaten etc. te kunnen shoppen op een plek waar je helemaal jezelf kan zijn. Op 26 & 27 maart dit jaar kan je volop winkelen bij ruim 60 stands. Vandaag mag ik 3×2 entreekaarten verloten aan de curvy bezoekers van Curvacious. Kijk mee voor meer informatie over deze winactie.

Alweer even geleden (klik hier voor dat artikel) mocht ik een prachtige lederen tas verloten aan één van de bezoekers van mijn website door de eigenaresse (Lydia) van Passion for Bags. Lydia nam hierna contact op en vertelde mij dat ze ook op de Grote Maten Beurs zou staan met een stand vol prachtige tassen en vroeg of ik het leuk vond om via Curvacious 6 kaartjes te verloten. Natuurlijk vind ik dat leuk!

Er zullen dus 3 winnaars zijn die elk 2 entreekaarten winnen à €9,50 per stuk. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een reactie achterlaten dat je meedoet en @PassionforBags te volgen op Twitter. Meedoen kan t/m vrijdag 4 maart. De winnaars krijgen persoonlijk bericht. Succes allemaal!

Op de Grote Maten Beurs kan je op de zondag ook nog de finale van de Miss Plussize Fashion Verkiezing bijwonen. Ik zal er zelf die zondag ook aanwezig zijn om van de beurs en de finale van de verkiezing verslag te leggen, èn natuurlijk ook wat te shoppen! ;)

Meer informatie: www.grotematenbeurs.nl, www.passionforbags.nl en www.missplussizefashionverkiezing.nl.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 3 maart 2011 at 16:35

  ik doe zeker mee, het is namelijk 3 minuten lopen vanaf mijn huis en het lijkt me ook echt tof om jou eindelijk te ontmoeten! Ik volg alles en iedereen met Stralend Mooi op switter :)

 • Avatar van Manuela
  Reply Manuela 2 maart 2011 at 12:42

  Oehh jammer, had graag meegedaan, maar heb helaas geen twitter :(

 • Avatar van wil
  Reply wil 2 maart 2011 at 09:04

  eindelijk iets passends voor mijn lijf

 • Avatar van Shanna
  Reply Shanna 28 februari 2011 at 23:29

  Leuuuuk! Ik doe mee! :D

 • Avatar van britt
  Reply britt 28 februari 2011 at 20:21

  Jaaaaa ik doe mee!!! Ik ga voor de cupcakes en de wijn op zondag!!! hahaha!

  En idd net als Anke kom ik anders ook wel maar het zou leuk zijn om de kaartjes te winnen natuurlijk!!

  • Avatar van @mikkietoo
   Reply @mikkietoo 3 maart 2011 at 00:28

   Wijn?? Ja ik ga zeker! Britt kan hele mooie cupcakes maken :-) Ikke ook wel! Feest!

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 28 februari 2011 at 14:56

  Leuk, ik wil graag een keer een kijkje nemen daar ! Zal ook even op Twitter toevoegen…
  (zelfde naam als het mailadres waarmee ik mail ;-) .

 • Avatar van @mikkietoo
  Reply @mikkietoo 27 februari 2011 at 13:05

  Ik doe graag mee met deze actie, als ik de kaartjes niet win kom ik alsnog wel kijken op Zondag (CUPCAKES!!) :D

  Kei leuk dat jullie kaartjes verloten :-D

 • Avatar van Jacqueline
  Reply Jacqueline 27 februari 2011 at 13:01

  Ik ben er ook bij en doe graag mee met deze actie :)
  Mijn twitternaam? Its_Jacks.

 • Avatar van Marlon
  Reply Marlon 27 februari 2011 at 12:41

  Wat leuk deze actie! Sabine, er is kleding tekoop vanaf ca maat 42/44 tot maat 60+. daarnaast is het ook een leuke beurs als je een kleinere maat hebt omdat er ook leuke sieraden, tassen enz verkocht worden dus met gratis kaarten zal ik er zeker heengaan. Volg de beurs ook op @grotematenbeurs. Er komen nog meer acties aan.

  Groetjes van Marlon, organisator Grote Maten Beurs
  @MarlonsGMM

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 28 februari 2011 at 09:50

   Hi Marlon, leuk dat je persoonlijk reageert. Tot de beurs! :*

 • Avatar van kimberley_ve
  Reply kimberley_ve 27 februari 2011 at 12:34

  ik doe graag mee.
  ik ben heel erg benieuwd wat er allemaal te vinden is.
  mijn twitternaam is kimberley_ve.
  liefs,
  kimberley

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 27 februari 2011 at 12:14

  Ik kan helaas niet meedoen. Ik heb namelijk op de eerste datum een feestje die in de late uurtjes zal duren en die dag daarna moet ik goed uitrusten. Want maandag vertrek ik met school naar Londen. Dus helaas pindakaas.

 • Avatar van sabinekoning
  Reply sabinekoning 27 februari 2011 at 11:45

  Ik vind 'grote maten' altijd zo'n lastige term… Want vanaf wanneer heb je een grote maat? Ik vraag me dus ook af vanaf welke maat er op deze beurs dingen worden verkocht.

  Anyways, wel fijn dat dit er is overigens voor de meiden die echt problemen hebben met kleding kopen in normale winkels. Goed initatief en leuk dat je kaarten mag verloten!

 • Avatar van michelle
  Reply michelle 27 februari 2011 at 11:22

  wat een leuke winactie maar ik doe niet mee aan deze :)

 • Avatar van Martine
  Reply Martine 27 februari 2011 at 10:35

  Ik doe mee, lijkt me leuk :D

  x Martine

  • Avatar van Martine
   Reply Martine 27 februari 2011 at 10:36

   Oh nu wil je natuurlijk ook mijn twitternaam weten denk ik.. :') Ik ben @xMartine

 • Avatar van portfoliovanfemke
  Reply portfoliovanfemke 27 februari 2011 at 10:16

  Super leuk ik doe alleen niet mee.. Op die datums kan ik niet :(

 • Avatar van Marion
  Reply Marion 27 februari 2011 at 10:00

  Jaaah ik doe mee…
  Ik wil die zondag toch al naar de beurs om de meiden aan te moedigen die meedoen aan de Miss plussize fashion verkiezing.

  Dus als je nog een reisgezelschap zoekt, laat maar weten.

  Marion Saedt
  Twitter: @marionsaedt

  Ik heb je berichtje net ook meteen geretweet naar mijn timeline

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.