Eten & drinken

Yeh Collection Tea Hearts

25 februari 2011


Sinds enkele maanden drink ik geen koffie meer, ik voelde me elke keer wat opgehaast en ‘druk’ als ik koffie had gedronken en toen ik eenmaal de link gelegd had ben ik overgestapt naar thee. Ik probeer hierin graag nieuwe smaakjes, soorten en merken uit. Toen ik van Yeh Collection een proefpakje met theehartjes toegestuurd kreeg was ik dan ook erg blij: weer een nieuwe om te proberen! Is dit een blijvertje? Kijk mee voor meer informatie, foto’s en mijn mening over deze thee.
Laat ik beginnen met de verpakking. Is dit niet ongelovelijk cute?! Het is een stevig doosje met een hardroze binnenkant en echt iets om mooi neer te zetten. De standaard verpakkingen zien er hetzelfde uit, alleen hoger, en zijn verkrijgbaar met verschillende kleuren deksels: bruin zoals op bovenstaande foto, groen, goud of roze. De theehartjes zitten per 2 in een luchtdichte verpakking om zo de kwaliteit te behouden. Leuk om cadeau te geven: ze worden geleverd met een mooie strik eromheen :)Alle theehartjes zijn volledig gemaakt van geperste groene thee en met elk hartje kan je een volledige pot thee zetten. Als je het minder lang laat trekken dan kan je er ook een mok/kopje mee zetten natuurlijk. De smaak is redelijk mild met aan het eind een bittertje, dit vind ik persoonlijk wel lekker. Ik drink mijn thee zonder suiker, hooguit een beetje honing als ik last heb van mijn keel. Deze thee zit vol antioxidanten en er zit caffeïne in, al is dit wel minder caffeïne dan er in koffie zit.

De Yeh Collection Tea Hearts zijn verrijgbaar via de webwinkel www.yeh-collection.nl en je betaald voor een verpakking van 20 theehartjes €8,95. Vergeet niet de filters mee te bestellen (20st à €6,95) of gebruik een thee-ei hiervoor. De verzendkosten binnen Nederland zijn €6,00 per bestelling.

Ondanks de caffeïne vind ik het toch een lekkere thee om mee af te wisselen en ook de verpakking is een positief punt voor mij, erg leuk om cadeau te geven! Om deze thee dagelijks te drinken vind ik hem wel wat aan de prijzige kant, maar om af en toe even lekker te genieten èn door de mooie verpakkingen ben ik toch om ;)

Ben jij meer een koffie- of theedrinker?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Serena JD
  Reply Serena JD 28 februari 2011 at 15:22

  Wat een super leuk idee, en helemaal leuk om cadeau te geven, bv als er iemand gaat trouwen. Ga ik zeker eens wat bestellen. Thanx voor de tip.xD

 • Avatar van Madelon
  Reply Madelon 25 februari 2011 at 20:07

  Ik vind ze vrij prijzig, anders had ik ze gelijk besteld haha. Ik ben een echte theeleut :P

 • Avatar van Eline1201
  Reply Eline1201 25 februari 2011 at 18:17

  echt schattig!

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 25 februari 2011 at 17:44

  Wel heel erg schattig, maar ik ben uiteindelijk toch vooral een koffiefan :-)

 • Avatar van Milady
  Reply Milady 25 februari 2011 at 14:42

  Dat ziet er echt tof uit! Ik ben ook een echte theedrinker dus misschien dat ik dit ook maar eens moet uitproberen! :D

 • Avatar van portfoliovanfemke
  Reply portfoliovanfemke 25 februari 2011 at 14:30

  Ik drink onwijs veel thee en wat ziet er dit leuk uit!!

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 25 februari 2011 at 12:57

  Ooooh, so cute! :)

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 25 februari 2011 at 12:52

  AAAHH, wat leuk! Dat kende ik nog niet. Maar wel prijzig hoor voor een kopje thee.
  Liefs, xxxx

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 25 februari 2011 at 12:23

  ziet er echt super cute uit :D

 • Avatar van michelle
  Reply michelle 25 februari 2011 at 12:17

  ik vind ze heel leuk maar inderdaad beetje duur voor elke dag.
  koffie drink ik niet dat lust ik niet eens, ben echt een theeleut elke dag weer haha.
  volgens mij zit er geen cafeïne in thee maar een stofje die er op lijkt maar kan het ook fout hebben natuurlijk

 • Avatar van @xCherryCharlie
  Reply @xCherryCharlie 25 februari 2011 at 11:57

  Awww wat een lieve hartjes! *instant verliefd*
  Zelf ben ik een echte theeleut, koffie lust ik niet eens! En dat is maar goed ook, Charlie + cafeïne = niet gezond voor mijn omgeving… *stuiterstuiterstuiter*

 • Avatar van Laura*
  Reply Laura* 25 februari 2011 at 11:12

  Wat een onwijs leuke theepakjes, een heel leuk cadeautje :)

 • Avatar van Amber
  Reply Amber 25 februari 2011 at 11:02

  Wat leuk! Ik ben gek op thee. Liever thee dan koffie, maar dat vind ik op zijn tijd ook lekker, dan wel cafeïnevrij als het even kan, want ik krijg angstaanvallen van teveel cafeïne. :P Ik bestel al mijn thee eigenlijk bij teabar.nl. Lekker veel keuze en echt heeeerlijke thee! Zit nu met een bak groene bloesemthee voor mijn neus. :P

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 februari 2011 at 12:10

   Oeh, dankjewel voor het delen van de site! :)

 • Avatar van Maya
  Reply Maya 25 februari 2011 at 10:52

  Superr schattigg!!

  Ik drink alleen s'ochtends een capuccino… voor de rest vaak thee! ;)

 • Avatar van bianca
  Reply bianca 25 februari 2011 at 10:33

  Super schattig !
  leuke review ik ben hellemaal gek op thee
  liefsx

 • Avatar van @FabulousHeidi
  Reply @FabulousHeidi 25 februari 2011 at 10:27

  Wat leuk zeg! Ik kwam het een tijdje terug al tegen, maar ik vind jou review super! Ik ben wel een koffie liefhebber, maar 's avonds drink ik liever thee, deze ga ik dus zeker een keer proberen, als is het al leuk om in je keuken mee te pronken :D

 • Avatar van Kayla
  Reply Kayla 25 februari 2011 at 10:23

  Die zijn leuk zeg!! Ik drink ook liever thee dan koffie..

 • Avatar van sabinekoning
  Reply sabinekoning 25 februari 2011 at 09:30

  Ik vind het jammerlijk van de prijs, maar de verpakking is natuurlijk suuuuper leuk om neer te zetten. En hoe vaak kun je nou met een doos thee te koop lopen? ^^

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 februari 2011 at 12:09

   Haha inderdaad! Als je dit je bezoek aanbied dan heb je wel echt wat unieks toch? ^_^

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.