Fashion

Zonnebrilcollecties lente/zomer 2011

1 februari 2011

De winter is nog niet voorbij, maar ik ben meer en meer toe aan de lente en zomer. De nieuwe zonnebrilcollecties van Roberto Cavalli, Just Cavalli en Dsquared2 brengen mij dan ook helemaal in een vrolijke stemming. Kijk mee naar de mooiste zonnebrillen uit deze collecties.

Roberto Cavalli keert binnen deze collectie terug naar de roots van het merk, gemaakt voor sensuele en stijlvolle vrouwen.

Model Clivia (€252,00)
Opvallend zijn de verfijnde, gebogen metalen pootjes en het subtiele RC logo aan beide kanten van het montuur.

Model Begonia (€284,00)
Een krachtig, bijna mannelijk montuur welke terugblikt naar de jaren ’80. Het met laser ingegraveerde plaatje en de lederen afwerking maakt dit model helemaal af.

Just Cavalli gaat met deze collectie voor een dynamische en hippie-achtige inslag met romantische invloeden. Contrasterende materialen en kleuren staan centraal voor een jong karakter welke terugblikt naar de jaren ’80.

Model JC329S (€143,00)
Een rebels model met etnische accenten met een knipoog naar het rock ’n roll gevoel. De pootjes zijn ingelegd met emaille.

Model JC324S (€122,00)
Een lichtgewicht model met afgeronde glazen met opvallende studs aan weerszijden van de glazen. Verkrijgbaar in roze, violet en crème.

Dsquared2 gaat voor “Don’t dream it, be it!”. Een collectie met het gevoel van extravagante glamrock en mannelijkheid. De damescollectie is geïnspireerd op de femme fatale: Madame Jekyll & Mistress Hyde.

Model DQ46 (€280,00)
Het ‘key’model binnen de vrouwencollectie met grote glazen en stilistische effecten zoals de metalen applicaties op de neusbrug en aan de zijkant van het montuur.

Ik word zelf erg vrolijk van het eerste model van de Just Cavalli brillen. Welke collectie/bril spreekt jou het meest aan?

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Ik heet toch echt V&
    Reply Ik heet toch echt V& 1 februari 2011 at 15:34

    Ik ga ook voor de eerste!

  • Avatar van riempie
    Reply riempie 1 februari 2011 at 13:34

    Ik ga voor de 1ste deze is echt top en mocht ik er 2 willen dan ga ik ook nog voor de laatste want deze is ook erg mooi, maar dan net weer anders! Liefs Marina.

  • Avatar van Kalypso
    Reply Kalypso 1 februari 2011 at 13:03

    Die laatste is onwijs leuk.
    Liefs, xxx

  • Avatar van Femke
    Reply Femke 1 februari 2011 at 08:15

    Niet helemaal mijn smaak, ik hou het dus voorlopig gewoon bij mijn oude bril!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.