Beauty

Benefit Bella Bamba Blush

31 maart 2011

benefitbellabamba1 - Benefit Bella Bamba Blush
Van Benefit mocht ik een paar dagen geleden een wel heel erg leuk paket in ontvangst nemen. Niet alleen een goedgevulde goodiebag om te verloten met een winactie (zondag online) maar ook een mooie blush voor mijzelf. En wat voor één! Alleen de verpakking van deze Bella Bamba 3D Pink blush is al geweldig mooi, maar kijk ook zeker mee voor meer foto’s en een swatch van de inhoud ervan.

benefitbellabamba2 - Benefit Bella Bamba Blush
benefitbellabamba3 - Benefit Bella Bamba Blush
Is het niet een geweldig mooie blush? ♥ En het is jammer dat er geen geurcomputers bestaan want anders kon ik jullie de heerlijke zomerzoete, meloengeur van deze blush ook laten ruiken. Ok, ok normaal ben ik geen fan van geparfumeerde cosmetica, maar omdat een blush in een minimale hoeveelheid óver een primer, foundation en poeder heengaat heb ik hier geen last van.

De blush zit in een kartonnen verpakking met een ‘klapdeksel’ en ik ben er gek op. Ik vraag me alleen af hoe de verpakking er na een tijdje uitziet als deze rondgaat in mijn stash of meegaat op reis… Er zit maar liefst 12gr inhoud in waar je dus een flinke tijd mee vooruit kan.

benefitbellabamba4 - Benefit Bella Bamba Blush
De kleur is te omschrijven als koraalroze met een gouden glans. Bella Bamba heeft erg veel pigment en je hebt dus maar een klein beetje nodig om een mooi effect op je wangen te creëeren. Normaal ben ik meer van de rozere blushes, maar deze vind ik erg mooi en ik merk dat ik qua kleuren steeds meer begin te experimenteren: leuk! Ik ben in ieder geval erg fan van deze blush en gebruik hem nu meerdere keren per week.

Benefit Bella Bamba is verkrijgbaar bij o.a. Sephora en kost €32,00. Ook het reclamefilmpje van deze blush vind ik erg leuk, kijk mee:

Ik denk dat dit een perfecte zomerblush maakt voor mij. Welke blush draag jij het liefst in de zomer?

afsluitingblog2 - Benefit Bella Bamba Blush

Reacties op dit artikel

 • Avatar van steffi
  Reply steffi 3 april 2011 at 11:43

  Prachtig, ik wil hem ook hebben! Eerst volgende keer als ik in maastricht ben toch maar eens gaan kijken naar dit schatje
  My recent post EOTD met 88 warm palet

 • Avatar van Denise
  Reply Denise 2 april 2011 at 19:13

  Ik heb deze ook en hij is op het moment echt mijn favoriet!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 1 april 2011 at 14:22

  Ik vind de verpakkingen van Benefit altijd zo mooi!

 • Avatar van Meyke
  Reply Meyke 1 april 2011 at 13:52

  Ohhh ik houd van Benefit! <3
  Afgelopen weekend ben ik opgemaakt bij de Benefit counter in Sephora/V&D Maastricht en toen had ze de Bella Bamba ook bij mij gebruikt. Erg mooi en inderdaad een lekker zomers geurtje!
  De kartonnen doosjes gaan op zich prima mee, ik zou je alleen wel adviseren om ze niet los in je tas te gooien maar een klein toilettasje te gebruiken. Het is nog een behoorlijk degelijke verpakking.
  Geniet van je blosjes! ;-)

  Oh ja, mijn favoriete zomerblush is denk ik mijn blush van myface.cosmetics in de kleur 'costa del soul' (klinkt ook zomers, niet?) . Deze heb ik vorige zomer in Engeland gekocht en het is een schitterende roze-rode blush met gouden shimmer.

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 1 april 2011 at 13:00

  Dat is zo mooi en fijn product. De verappking vind ik heel mooi en aantrekkelijk. Mooie blush.
  Liefs, xxxx

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 1 april 2011 at 01:31

  Wat een super mooie kleur deze staat nu op mijn wishlist :) en 12 gr dat is ook best veel eigenlijk.

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

More in Beauty
The Body Shop inruilactie!

Als je morgen ook maar enigzins tijd hebt èn in de buurt van een Body Shop bent, vergeet dan niet...

Close