Beauty

Benefit Bella Bamba Blush

31 maart 2011


Van Benefit mocht ik een paar dagen geleden een wel heel erg leuk paket in ontvangst nemen. Niet alleen een goedgevulde goodiebag om te verloten met een winactie (zondag online) maar ook een mooie blush voor mijzelf. En wat voor één! Alleen de verpakking van deze Bella Bamba 3D Pink blush is al geweldig mooi, maar kijk ook zeker mee voor meer foto’s en een swatch van de inhoud ervan.Is het niet een geweldig mooie blush? ♥ En het is jammer dat er geen geurcomputers bestaan want anders kon ik jullie de heerlijke zomerzoete, meloengeur van deze blush ook laten ruiken. Ok, ok normaal ben ik geen fan van geparfumeerde cosmetica, maar omdat een blush in een minimale hoeveelheid óver een primer, foundation en poeder heengaat heb ik hier geen last van.

De blush zit in een kartonnen verpakking met een ‘klapdeksel’ en ik ben er gek op. Ik vraag me alleen af hoe de verpakking er na een tijdje uitziet als deze rondgaat in mijn stash of meegaat op reis… Er zit maar liefst 12gr inhoud in waar je dus een flinke tijd mee vooruit kan.


De kleur is te omschrijven als koraalroze met een gouden glans. Bella Bamba heeft erg veel pigment en je hebt dus maar een klein beetje nodig om een mooi effect op je wangen te creëeren. Normaal ben ik meer van de rozere blushes, maar deze vind ik erg mooi en ik merk dat ik qua kleuren steeds meer begin te experimenteren: leuk! Ik ben in ieder geval erg fan van deze blush en gebruik hem nu meerdere keren per week.

Benefit Bella Bamba is verkrijgbaar bij o.a. Sephora en kost €32,00. Ook het reclamefilmpje van deze blush vind ik erg leuk, kijk mee:

Ik denk dat dit een perfecte zomerblush maakt voor mij. Welke blush draag jij het liefst in de zomer?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van steffi
  Reply steffi 3 april 2011 at 11:43

  Prachtig, ik wil hem ook hebben! Eerst volgende keer als ik in maastricht ben toch maar eens gaan kijken naar dit schatje
  My recent post EOTD met 88 warm palet

 • Avatar van Denise
  Reply Denise 2 april 2011 at 19:13

  Ik heb deze ook en hij is op het moment echt mijn favoriet!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 1 april 2011 at 14:22

  Ik vind de verpakkingen van Benefit altijd zo mooi!

 • Avatar van Meyke
  Reply Meyke 1 april 2011 at 13:52

  Ohhh ik houd van Benefit! <3
  Afgelopen weekend ben ik opgemaakt bij de Benefit counter in Sephora/V&D Maastricht en toen had ze de Bella Bamba ook bij mij gebruikt. Erg mooi en inderdaad een lekker zomers geurtje!
  De kartonnen doosjes gaan op zich prima mee, ik zou je alleen wel adviseren om ze niet los in je tas te gooien maar een klein toilettasje te gebruiken. Het is nog een behoorlijk degelijke verpakking.
  Geniet van je blosjes! ;-)

  Oh ja, mijn favoriete zomerblush is denk ik mijn blush van myface.cosmetics in de kleur 'costa del soul' (klinkt ook zomers, niet?) . Deze heb ik vorige zomer in Engeland gekocht en het is een schitterende roze-rode blush met gouden shimmer.

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 1 april 2011 at 13:00

  Dat is zo mooi en fijn product. De verappking vind ik heel mooi en aantrekkelijk. Mooie blush.
  Liefs, xxxx

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 1 april 2011 at 01:31

  Wat een super mooie kleur deze staat nu op mijn wishlist :) en 12 gr dat is ook best veel eigenlijk.

 • Avatar van Stefanie
  Reply Stefanie 31 maart 2011 at 21:41

  Ik gebruik nu de Posie Tint van Benefit heel vaak, maar deze blush lijkt me ook heel mooi! <3

 • Avatar van PinkFairy
  Reply PinkFairy 31 maart 2011 at 20:09

  Ik heb deze ook! Super mooie blush! lekker veel pigment ook :)

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 31 maart 2011 at 20:05

  Die wil ik ook!!

 • Avatar van Erika
  Reply Erika 31 maart 2011 at 19:49

  wauw wat een beauty!! <3

 • Avatar van supketchup
  Reply supketchup 31 maart 2011 at 16:33

  Oeh erg mooi! Leuke reclame ook inderdaad, had die nog niet gezien, lekker zomers!

 • Avatar van Stasja
  Reply Stasja 31 maart 2011 at 15:48

  Hij is echt zo mooi! echte eyecandy :) *jaloers*

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 31 maart 2011 at 13:41

  Echt een supermooie blush! Is ie ook goed voor vrij lichte huidtypes? :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 31 maart 2011 at 14:05

   Ik heb zelf een erg lichte huid en kan hem goed gebruiken. Wel moet je door de goede pigmentatie een lichte hand gebruiken, anders valt hij al snel teveel op.

   • Avatar van Lisa
    Reply Lisa 31 maart 2011 at 20:45

    Aha, OK, dankjewel voor je reactie en tip, sowieso let ik er altijd op dat ik niet teveel blush op doe, haha :) Zal wel eens een stippling brush willen aanschaffen, alleen weet nog niet welke of waar :)

    • Avatar van Desirée
     Reply Desirée 1 april 2011 at 13:26

     Je hebt er bij ELF van de Studio lijn nu ook eentje die erg goed geprijsd is en die kwasten vallen me niet tegen! Die Stippling brush van Sigma vind ik ook fijn trouwens :)

 • Avatar van Kayla
  Reply Kayla 31 maart 2011 at 13:28

  Ik heb deze blush ook en vind hem echt prachtig!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 april 2011 at 13:25

   O, ik denk dat hij jou ook erg mooi zal staan! :D

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 31 maart 2011 at 13:23

  Super mooi!

  En de verpakkingen van Benefit zijn altijd heel leuk vind ik!

 • Avatar van marjolein
  Reply marjolein 31 maart 2011 at 13:00

  Wat een prachtig kleurtje zeg! Ik vind de verpakking van deze blushes ook altijd heel leuk, maar ik denk inderdaad dat het na een tijdje niet meer zo mooi is.

 • Avatar van lies1991
  Reply lies1991 31 maart 2011 at 12:54

  Oeh wauw, ziet er echt mooi uit!

 • Avatar van valleydollbeautyblog
  Reply valleydollbeautyblog 31 maart 2011 at 12:08

  Ooh wat mooi. Misschien maar goed dat er geen Benefit counter in mijn buurt is :p !

 • Avatar van @arpie1968
  Reply @arpie1968 31 maart 2011 at 11:56

  Ik vind hem schitterend en in de zomer zou ik deze kleur wel kunnen hebben als mijn huid wat bruiner is door de zon, maar anders overheerst mijn couperose zo erg dat ik lekker een blush laat zitten ;-)
  liefs, Sylvia

 • Avatar van Texie
  Reply Texie 31 maart 2011 at 11:53

  Als reactie op jouw reactie op mijn masker (haha): Ja ik weet wat je bedoelt! De geur is zo lekker dat ik het echt zou willen opeten! Gekmakend haha

  OT: Wat een superschattige verpakking! Ikzelf draag altijd wel een andere blush. Het verschilt echt per look

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 31 maart 2011 at 11:40

  Ik heb hem ook en gebruik hem bijna dagelijks!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 31 maart 2011 at 11:27

  super kleurtje :D

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 31 maart 2011 at 09:53

  Hij is echt prachtig!

 • Avatar van BeautyPolish
  Reply BeautyPolish 31 maart 2011 at 07:49

  Wat een perfecte kleur! Die gaat op mijn wishlist <3 Denk dat hij jou ook mooi zal staan..

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 31 maart 2011 at 12:53

   Ja, hij is echt prachtig! Alleen wel met een lichte hand gebruiken ;)

 • Avatar van _Milady_
  Reply _Milady_ 31 maart 2011 at 07:32

  Hij ziet er erg mooi uit! Ook de verpakking! Al is hij denk ik niet zo ideaal om veel mee te nemen?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 31 maart 2011 at 12:52

   Ik ben bang dat de kartonnen verpakking met veel reizen niet mooi blijft, maar ik zal er zuinig op zijn: zo'n mooie verpakking en nog mooiere inhoud! <3

 • Avatar van Stefanie
  Reply Stefanie 31 maart 2011 at 07:04

  Ben echt heel erg benieuwd naar deze blush, hij klinkt heel fijn!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.