Beauty

Clinique SPF35 Targeted Protection Stick

22 maart 2011


Nu de lente begonnen is en de zomer eraan komt is het hoog tijd om aan de zonneproducten te denken. Clinique heeft hier een uitgebreid assortiment van en ik wil vandaag graag de SPF35 Targeted Protection Stick onder de aandacht brengen. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en een review.

“Deze stick, die gemakkelijk over de huid glijdt, is speciaal bedoeld voor de kwetsbare zones – de huid rond de ogen, lippen, neus, oorlelletjes, zelfs littekens. Verzorgt en kalmeert terwijl het vergaande bescherming biedt tegen de verouderende en verbrandende effecten van UVA- en UVB-stralen.”

Ik heb zelf een erg lichte huid en in de zomer hoef ik maar even niet op te letten voor ik weer eens verbrand ben. Vooral de plekken zoals mijn gezicht en decolleté gaan hard… Zo’n makkelijk aan te brengen stick met een hoge factor als deze van Clinique is dus zeker een uitkomst!


Zoals je ziet zit de stick in een zonnige, gele verpakking met een draaimechanisme zodat de stick langzaam omhoog komt. Je brengt hiermee het product gelijkmatig aan, al vind ik het fijn om dit ook nog een beetje uit te smeren. De stick is geurloos, op (foto)allergie getest, vetvrij, waterbestendig, transpiratiebestendig en geschikt voor de gevoelige huid.


Eenmaal na aanbrengen krijg je gelukkig geen witte waas wat nog wel eens wilt gebeuren bij producten met een hogere SPF, je krijgt er een glansje van op de huid. Je kan hierover zonder problemen je verdere make-up aanbrengen zonder dat dit van je gezicht afglijdt, maar dit is misschien ook bij mij zo omdat ik een drogere huid heb waarbij dit sowieso niet snel gebeurt. De stick is niet geschikt voor de oogomtrek. Deze stick is echt een perfect item om in je tas mee te nemen op vakantie, dagjes weg etc.

De Clinique SPF35 Targeted Protection Stick is verkrijgbaar voor €19,50. Voor meer informatie: www.clinique.nl.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van michelle
  Reply michelle 22 maart 2011 at 11:30

  oh zoiets is heel handig.
  ik had een bodylotion achtig iets in een stick en dat was wel fijn

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 22 maart 2011 at 17:27

   Oeh, een bodylotion in een stick klinkt ook handig zeg!

 • Avatar van Kayla
  Reply Kayla 22 maart 2011 at 11:23

  Lijkt me een erg handig product!

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 22 maart 2011 at 11:01

  Handig! Maar ik smeer t liefst alles in ;-)

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 22 maart 2011 at 09:08

  Hihi, ik dacht ook dat het voor de lippen was. Maar het lijkt mij een fijn product.
  Liefs, xxx

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 22 maart 2011 at 17:27

   Je kan hem ook voor de lippen gebruiken. :)

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 22 maart 2011 at 08:41

  Ik vind deze erg fijn :)

 • Avatar van Divaofgeneva
  Reply Divaofgeneva 22 maart 2011 at 08:37

  Ik dacht ook dat het voor je lippen was haha. Ik vind dat het erg fijn klinkt! Ik verbrand ook nog al snel in mijn gezicht! Dit is inderdaad erg makkelijk mee te nemen in je tas. Ook een voordeel voor mij is dat het niet in een flesje zit. Dit kan namelijk weer gaan lekken en dat is weer echt iets voor mij.
  Dank je wel voor de review!
  Liefs,

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 22 maart 2011 at 17:27

   Nou inderdaad, dat je hem mee kan nemen zonder dat je bang hoeft te zijn voor lekken is erg fijn! :)

 • Avatar van BeautyPolish
  Reply BeautyPolish 22 maart 2011 at 07:43

  Oh ik dacht dat hij voor je lippen was ;-) 't leek op het plaatje net een labello . . .

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 22 maart 2011 at 17:26

   Hij kan ook zeker op de lippen aangebracht worden! :D

 • Avatar van Romy
  Reply Romy 22 maart 2011 at 06:55

  Ziet er goed uit!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.