Beauty

De Beautyblender…

17 maart 2011

beautyblender1 - De Beautyblender...
Het is alweer even geleden dat ik de Beautyblender won met een winactie bij Sanne van de blog WeAreFashion. De beautyblender is een make-upsponsje in de vorm van een roze ei waarmee je je make-up (foundation, concealer en zelfs poeder, blush etc.) perfect zou moeten kunnen aanbrengen. Kijk mee naar mijn mening over deze tool.

Nadat ik eerst de gebruiksaanwijzing en verschillende filmpjes op YouTube had bekeken gaf ik hem een 1e kans. Mmm not impressed. Ik snapte er niets van en gaf het roze ei kans op kans om zichzelf te bewijzen en probeerde hem met veel verschillende foundations en technieken uit om er zo een eerlijk oordeel over te kunnen geven. Maar ik kan er niet mee werken. Hoe het komt? Geen idee…

beautyblender2 - De Beautyblender...
Je moet hem goed nat maken en vervolgens uitknijpen (in een handdoek) zodat hij enkel wat vochtig is. Vervolgens breng je er op een stippelende ‘bouncy’ manier je foundation, concealer of wat je maar wilt mee aan. Maar waar ik met een normale bufferkwast, stipplingbrush of met mijn vingers een goede dekking krijg en een zacht resultaat kreeg ik met de Beautyblender telkens minder dekking, moest ik veel meer product gebruiken omdat er een deel van het product wordt opgezogen in het sponsje èn zag het er niet zo zacht uit als op een andere manier.

Misschien is het mijn droge huid? Misschien verwachtte ik er teveel van door alle lovende woorden, reviews en filmpjes op het internet? Misschien wil ik net wat teveel dekking? Goed, ik geef niet zomaar op en zal de Beautyblender nog een paar kansen gaan geven…

Mocht je niet precies weten wat de beautyblender is of hoe je hem ‘hoort’ te gebruiken dan is bovenstaand filmpje misschien handig om even te bekijken. De Beautyblender is in verschillende webwinkels te koop voor zo’n €12,95.

Misschien hebben jullie goede ervaringen met deze make-up spons? Geef mij je tips! ^_^

afsluitingblog2 - De Beautyblender...

Reacties op dit artikel

 • Avatar van roos
  Reply roos 23 maart 2011 at 15:30

  Overal lees ik echt goede reacties over dit ding, maar ik zou zelf ook niet echt weten hoe ik ermee om zou moeten gaan.
  En volgens mij zuigt ie ook heel veel foundation op, ja.

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 21 maart 2011 at 11:00

  Wat jammer dat hij minder werkt bij je. In het filmpje lijkt het allemaal zo simpel! Ik vind 'm zelf wat prijzig en bovendien hoor ik veel dat hij foundation opzuigt, wat ik met mijn (dure) foundation toch wel erg zonde vind :P Ik hoop voor je dat je misschien nog een manier vind om er mee te werken!

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
Lush in de knoop!

Lush is overgestapt naar een milieuvriendelijke cadeauverpakking: de Furoshiki. Zo kan je jouw favoriete producten in laten pakken (voor jezelf...

Sluiten