Beauty

Enchantra Dare

7 maart 2011

Enchantra Dare
Alweer even geleden deed Linda van Enchantra een oproepje om mee te doen met een uitdaging. Wat we verder niet mochten vertellen was dat dit een verrassing was voor Noraly (medeschrijfster van de Enchanted Beauty blog) die van extremere looks houdt èn jarig was. Ik deed mee met deze ‘Dare’ en zie hier mijn inzending. Kijk mee naar wat ik voor deze look gebruikte en nog een foto van de complete look.


Enchantra Dare
Embryolisse Lait Crème concentré als basiscrème over het gehele gezicht, even laten intrekken en vervolgens MAC prep & prime skin over het gehele gezicht en ook weer even in laten trekken. Met het NYX Jumbo Eye Pencil in Milk heb ik vervolgens mijn gehele gezicht (inclusief wenkbrauwen en lippen) ingekleurd en met een flat top kabuki mooi egaal ‘gestippeld’ zodat het een airbrushed look kreeg en dit afgepoederd met E.L.F. Studio High Definition Powder zodat het geheel een mattere uitstraling kreeg en goed op zijn plek bleef zitten. Vervolgens plakte ik voorzichtig de Konad Professional Bead Tattoos op mijn gezicht en heb ik deze met de achterkant van een penseel zachtjes aangedrukt zodat ze goed konden hechten. Op mijn wangen bracht ik in Geisha-stijl (van wangen tot mijn slapen) een roze blush/beautypowder aan van MAC in de kleur Oh So Fair en vervaagde dit tot in mijn haargrens. Als oogschaduw heb ik Make up Studio 303 (paarse kleur) op het bewegende ooglid aangebracht, geblend in mijn crease en ook als lijntje onder het oog gebruikt. Vervolgens bracht ik Make Up Studio 100 (gouden kleur) aan als lijntje onder het oog ònder het paarse lijntje. Vervolgens zette ik langs de bovenste wimperlijn een eyeliner met Make Up Studio 21 (zwarte kleur) en om de ooglook af te maken gebruikte ik de L’Oréal Lash Architect 4D mascara in zwart op mijn wimpers. Mijn lippen heb ik gestift in wederom de Geisha-stijl met de Maybelline Super Stay 24h Color Lipstick in 510 Red Passion.

Ik vond het enorm leuk om mee te doen. Houden jullie van extremere looks als deze? En… mocht je een erg leuk idee hebben, daag me uit! ;)

Liefs, Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van portfoliovanfemke
  Reply portfoliovanfemke 11 maart 2011 at 12:15

  Ziet er leuk uit, vind die extreme looks weleens leuk om te zien!

 • Avatar van suzannemarije
  Reply suzannemarije 10 maart 2011 at 15:27

  Super mooi. wouw echt tof!

 • Avatar van Dhini
  Reply Dhini 9 maart 2011 at 12:05

  wat gaaf

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 8 maart 2011 at 22:26

  Wauw, heel leuk en orgineel gedaan. Je lippen zijn heel mooi. Hij springt er in iedergeval wel uit.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Cindy
  Reply Cindy 8 maart 2011 at 15:49

  die lippen <3

 • Avatar van Desirée
  Reply Desirée 8 maart 2011 at 09:17

  Ahwww bedankt voor alle reacties, wat superleuk en lief! *straalt* xD

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
In de Watten shoplogje

Nadat ik al eerder producten van In de Watten geprobeerd had, kon ik het niet laten om weer een nieuwe...

Sluiten