Beauty

Eyes Lips Face shoplogje

9 maart 2011


Ik heb al vaker over E.L.F. (Eyes Lips Face) geschreven en eens in de tijd schaf ik er voor mijzelf enkele producten aan om uit te proberen en te hopen dat dit nieuwe favorietjes van me gaan worden. De Studio producten & kwasten bevallen mij namelijk telkens goed en daarom plaatste ik weer eens een nieuwe bestelling. Kijk mee voor meer foto’s, swatches en reviews.

Ik bestelde de All Over Coverstick (ivory), Nail Polish (pearl), Liquid Eyeshadow (sultry satin), Mineral Lipstick (ripe rose) en de Studio Contouring Blush & Bronzing Powder (blushed/bronzed) en was bij elkaar inclusief verzendkosten €17,45 waarvan de verzendkosten al €5,95 waren.
Laat ik beginnen met de Contouring Blush & Bronzing Powder uit de Studio-lijn (€3,50). Ik was al een tijd nieuwsgierig naar dit duo en nu ik hem in mijn bezit heb ben ik er erg blij mee. Het is een handig duo met een goede pigmentatie in een mooie verpakking met grote spiegel. Er it in totaal 8gr product in, dus het is niet alsof je voor de lagere prijs ook veel minder product krijgt. De ‘blushed‘ blush is een mooie zacht-peachy kleur met een gouden sheen met zo goed als geen glitters. De ‘bronzed‘ bronzer is een zachtbruine kleur die (gelukkig) niet al teveel naar het oranje neigt en er zitten weinig glitters in. Voor mij maakt dit een perfect duo voor de zomer.Van de Mineral-lijn had ik al enkele lipsticks in meer nuderoze kleuren en ik was nu eens nieuwsgierig naar een meer opvallendere kleur. Ik koos voor ripe rose (€5,00) een zacht, warm roodrozetint die perfect staat bij een nude ooglook om een verzorgde uitstraling te geven. De textuur van deze lipsticks is heel erg zacht en creamy, ze drogen je lippen absoluut niet uit en ook hiervan is de pigmentatie goed. De verpakking is mooi mat zwart en straalt toch wel een luxe gevoel uit.
Bovenstaande All Over Cover Stick (€1,00) in de kleur ivory kan je gebruiken om vlekjes, puistjes en wallen te camoufleren maar ik heb op internet ook al verschillende meiden gezien die deze als foundation dragen. Hiervoor vind ik hem zelf wat te cakey van substantie. Zoals je ziet is dit een lichte kleur die, eenmaal geblend, goed past bij mijn huidskleur en vlekjes/puistjes goed camoufleert. Hij zit in een handige verpakking, de stick kan je eenvoudig omhoogdraaien. Wel zit er een fruitig luchtje aan wat ik persoonlijk niet lekker vind, gelukkig blijft deze niet hangen na gebruik.
Naar de Liquid Eyeshadow (€1,00) was ik ook al een hele tijd nieuwsgierig en ik besloot te gaan voor de kleur sultry satin. Hij komt in een lipglossverpakking met sponsapplicator en brengt hierdoor makkelijk aan. Als je hiermee het product op je ooglid aanbrengt, even je oog dichthoud zodat de kleur kan ‘drogen’ en vervolgens je oog opent gaat de kleur nergens meer heen. Je kan eroverheen wrijven zonder dat de kleur afgeeft of uitveegt. Je kan hem ook gebruiken om losse pigments/oogschaduws mee aan te brengen, maar dan moet je snel werken voordat hij opdroogt. Ik wil hiervan zeker meer kleurtjes gaan aanschaffen!
De Nail Polish in pearl (€1,00) is een opvallend zilverwit lakje wat in 2 laagjes (zonder base- en topcoat) bovenstaand resultaat geeft. Wel is het kwastje een beetje stomp en ongelijk, maar hij lakt alsnog best prettig. Wel opvallend aan deze nagellak is de overheersende, sterke geur. Maar als de nagellak eenmaal gedroogt is blijft deze niet lang hangen gelukkig.

Kortom, ik heb er weer enkele fijne producten bij, het is toch altijd weer even afwachten als je online besteld. Bij www.eyeslipsface.nl kan je betalen via creditcard of PayPal en betaal je boven de €75,00 geen verzendkosten. Ook heeft Eyes Lips Face een leuke Facebookpagina en een YouTube kanaal.

Heb jij ervaring met de producten van Eyes Lips Face? Heb je misschien een leuke tip of aanrader? :)

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Jynthe
  Reply Jynthe 10 januari 2012 at 23:46

  Heb net weer een pakketje besteld van ELF, samen met een vriendin (delen we de verzendkosten ;) ) Ik ben echt dol op de productjes en probeer graag nieuwe dingen. En ik moet zeggen; voor producten van 1 tot 4 euro kan je toch bijna niet twijfelen? ;)
  Super, ELF, ik ben trouwe klant!

 • Avatar van portfoliovanfemke
  Reply portfoliovanfemke 11 maart 2011 at 12:14

  Leuke dingen heb je geshopt! ik heb nog niks van ELF..

 • Avatar van Desirée
  Reply Desirée 10 maart 2011 at 08:35

  Dat duo is echt een aanrader, ik heb een heel lichte huid en kan hem nog goed gebruiken. :D

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 10 maart 2011 at 06:12

  Wauw, maar één euro voor die coverstick? Die moest ik ook maar eens gaan bestellen. Vind het alleen zo jammer dat er direct zo’n berg verzendkosten overheen komt.
  Heb nog nooit iets geprobeerd van ELF, dus tips heb ik niet. Misschien later ;)

 • Avatar van Cindy
  Reply Cindy 9 maart 2011 at 23:24

  Ik heb net toevallig een bestelling gedaan. Voor het eerst, dus ik hoop dat alles goed gaat. Ik was wel 77 euro kwijt, auch! Enige dingen die ik nu heb zijn de studio blushes en die zijn werkelijk prachtig <3 Hoelang duurt het ongeveer voordat jij je bestellingen binnenkrijgt? (Kan ik er een beetje rekening mee houden en er achter aan gaan als het erg lang duurt..)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 maart 2011 at 08:37

   Ik heb de bestellingen meestal met een klein weekje binnen. Die blushes zijn idd heel erg fijn! :D

   • Avatar van Cindy
    Reply Cindy 10 maart 2011 at 12:04

    Bedankt ^^ Ik heb nog geen 12 uur geleden besteld en het is nu al verzonden, omg! Zo snel ben ik echt niet meer gewend haha. In het mailtje staat dat het binnen 48 uur hoor te ontvangen, maar ik houd wel een week aan haha

 • Avatar van @annelovesmakeup
  Reply @annelovesmakeup 9 maart 2011 at 22:37

  Ik ben zelf ook enorm benieuwd naar E.L.F..
  Wil graag de blush/bronzer, aantal nagellakjes, concealer, tinted moisturizer en wimperkruller bestellen!
  Je review ziet er goed uit i.i.g.

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 9 maart 2011 at 19:23

  Die nagellak vind ik mooi! (je hebt ook mooie nagels, by the way!)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 9 maart 2011 at 18:41

  de liquid eyeshadow heb ik in precies dezelfde kleur XD vind wel dat ie op m'n ooglid zelf wat wegvalt.. je moet dan eigenlijk best veel oppatten wil je duidelijk kleur zien

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 maart 2011 at 08:36

   Hij geeft ook inderdaad meer glans/shimmer dan echt kleur, maar ik denk dat de andere kleurtjes meer kleur afgeven. Deze is best neutraal natuurlijk :)

 • Avatar van LindavV70
  Reply LindavV70 9 maart 2011 at 18:32

  Ik heb zelf geen produkten van ELF,maar ik vind de lipstick erg mooi :-) misschien toch eens wat proberen.

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 9 maart 2011 at 16:35

  Mooie producten heb je gekocht meis :) Ik vind vooral die blush/bronzer erg mooi :D Ik heb je pakketje net verstuurd! Zit een beetje vertraging in want ik was alles kwijt…:P Bleek dus dat het achter de kast was gevallen haha (A) Hopelijk heb je het morgen in huis :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 maart 2011 at 08:35

   Haha maakt niet uit, leuk dat het eraan komt! Ik laat je zeker wat weten als het binnen is meis. :*

 • Avatar van Sabine
  Reply Sabine 9 maart 2011 at 16:07

  Haha ik heb een aantal dingetjes die je hebt besteld ook. Onder andere de blush en de coverstick! Heb het pas net twee dagen binnen en moet alles nog uitproberen/uit de verpakking halen dus ben erg benieuwd :)

 • Avatar van Milady
  Reply Milady 9 maart 2011 at 16:06

  Oooh, die nagellak is pretty! :D

 • Avatar van Julie van Touch of Make-up
  Reply Julie van Touch of Make-up 9 maart 2011 at 16:04

  Wat een boel leuke dingen heb jij weer bij! Veel plezier ermee!

 • Avatar van Joni
  Reply Joni 9 maart 2011 at 15:57

  Die vloeibare oogschaduw ziet er héél interessant uit, die ga ik ook een keer bestellen denk ik! :D

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 9 maart 2011 at 15:07

  Die lipstick en dat lakje zijn onwijs leuk. Leuke dingen. ELF heeft ook leuke spulletjes.
  Liefs, xxx

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.