Beauty

Ladyshape

2 maart 2011


Een paar weken geleden kreeg ik vanuit het niets dit schattige hartje toegestuurd. Ik was direct erg nieuwsgierig en zat het ding te bekijken: wat moet ik daar nu mee? Ah! Toen ik de verpakking eens aandachtig bekeek viel het kwartje al snel. Benieuwd naar wat dit hartje is en waarvoor je het kan gebruiken?


Jaja, je leest het al goed op de verpakking: het is een ‘Intimate Shaping Tool’. Hiermee kan je dus je intieme delen scheren in de vorm van een hartje (of één van de andere vormen die beschikbaar zijn). Nu had ik hier natuurlijk een leuke tutorial of how-to van kunnen maken, maar dit leek me iets te persoonlijk ;) Wel kon mijn man zich niet inhouden en nam het ding gelijk mee de badkamer in. Voor je nu gelijk gekke gedachtes krijgt: hij scheert zijn hele hoofd en wilde dat hartje wel eens achterop zijn hoofd proberen. Dit was het resultaat. Sorry voor de slecht belichte foto, maar best goed gelukt toch?


De tool ligt fijn in de hand, de rubberen vorm houd je huid goed strak en het enige wat je doet is met een scheermesje langs de contouren te gaan om de vorm erin te krijgen. Easy! De verschillende Ladyshape vormen zijn verkrijgbaar via www.ladyshape.com en bij de Etos voor €9,95 – €14,95 per stuk.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Hanneke
  Reply Hanneke 6 januari 2015 at 17:08

  Ik heb de ladyshape ook gereviewd. Wat mij betreft echt een aanrader!

 • Avatar van Francisca
  Reply Francisca 11 maart 2011 at 22:34

  Kort voor Valentijn was de maker (verzinster) van deze Ladyshape op de radio.. Die legde dus van alles uit. Verwacht meer van dit soort dingen!

 • Avatar van Bob's Girl
  Reply Bob's Girl 6 maart 2011 at 18:40

  Ik had 'm ook al bij K*ffieT*jd langs zien komen en vond 'm toen wel geinig. Nu jij er een stukje over schrijft het ik hun website bezocht en ik moet toch tot de conclusie komen dat ik het maar een wazig ding vind. Ook die foto van die meisje/vrouw op de front page, mijn god. Mijn vriend vroeg zich hard op af wat ze met haar poes had gedaan, whaha. Het lijkt scheef? Nee niets voor mij, ook al ben ik wel 'in' voor dit soort gadgets, alleen moet het dan wel een recht hartje (of ander vormpje) zijn, deze ziet er te misvormt uit.

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 5 maart 2011 at 08:42

  Tja, wat moet je hier nou op zeggen… Ik heb niet de behoefte om het ding te kopen, maar ik vind het wel grappig om Paul z'n achterhoofd (nogmaals) te zien!

 • Avatar van Danielle301995
  Reply Danielle301995 4 maart 2011 at 00:03

  Grappig, maar ik vind het overbodig om te kopen. De enige die het zien ben ik zelf, heb geen vriend. Misschien over een paar jaar wel leuk, haha! Leuk om toch zo nog een resultaat te kunnen zien. =)

 • Avatar van portfoliovanfemke
  Reply portfoliovanfemke 3 maart 2011 at 09:33

  Klinkt goed, grappige foto van je vriend!

 • Avatar van Christy
  Reply Christy 2 maart 2011 at 22:39

  Hahahaha. Ik zag de titel en ik moest denken aan een apparaat om daarmee goed af te vallen. Daarna zie ik het plaatje en dan denk ik dat je het kan gebruiken om cakejes mee te bakken. En daarna lees ik de tekst en alles valt op ze'n plaats! Wel leuk dat je man dat deed. Verder vind ik het wel een grappig ding maar ook wel nutteloos.

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 2 maart 2011 at 22:10

  Grappig dingentje XD
  Ze hebben weer wat leuks verzonnen.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Madelon
  Reply Madelon 2 maart 2011 at 22:08

  Wat een grappig dingetjes :P

 • Avatar van Eve
  Reply Eve 2 maart 2011 at 20:05

  Grappig ding, maar ik pass..

 • Avatar van @xCherryCharlie
  Reply @xCherryCharlie 2 maart 2011 at 18:01

  Awesome die foto van je mans achterhoofd xD

 • Avatar van Layla
  Reply Layla 2 maart 2011 at 17:52

  wel grappig maar liever niet

 • Avatar van michelle
  Reply michelle 2 maart 2011 at 17:47

  ik had de foto al eens op twitter gezien :) ik vind het wel grappig maar ik zou het niet kopen

 • Avatar van Tamarah
  Reply Tamarah 2 maart 2011 at 17:33

  hihi ik had de foto al gezien op twitter! Blijft leuk :) Het lijkt mij daarom wel moeilijk om met je scheermesje tussen de twee bollen zijden te komen (om de contouren te volgen).

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 2 maart 2011 at 17:09

  Hahaha komaaaaaaaaaaan we want some pictures of the results :p
  /foute-humor modus uit B)

  Maar wel lollig dat je vriend deze Shape op zijn hoofd heeft uitgetest, dat zie ik mijn man nog niet doen geloof ik ;)

 • Avatar van Daphne
  Reply Daphne 2 maart 2011 at 16:59

  Haha, super leuk stukje! En wat gaaf dat je het op het hoofd van je man hebt geprobeerd. Je kan ook van de schuine zijden van het hartje afscheren. Daarmee scheer je ook makkelijk in het puntje. Dank je wel! Groetjes, Daphne

 • Avatar van Eva
  Reply Eva 2 maart 2011 at 16:55

  Grappig dat hij op z'n achterhoofd had uitgeprobeerd :))

 • Avatar van LindavV70
  Reply LindavV70 2 maart 2011 at 16:50

  Ik skip hihi:)

 • Avatar van Eline1201
  Reply Eline1201 2 maart 2011 at 16:14

  het ziet er goed uit haha ;D

 • Avatar van Tamara
  Reply Tamara 2 maart 2011 at 15:48

  Hahaha inderdaad goed dat je erbij zet dat hij 't op z'n achterhoofd had uitgeprobeerd! Ik kreeg er al rare gedachtes bij :P haha… grappig ding is 't :)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 2 maart 2011 at 15:45

  haha op zijn achterhoofd is wel origineel om het uit te testen XD

 • Avatar van laar101
  Reply laar101 2 maart 2011 at 15:14

  Ze verzinnen ook weer wat!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.