Beauty

Ladyshape

2 maart 2011

Ladyshape
Een paar weken geleden kreeg ik vanuit het niets dit schattige hartje toegestuurd. Ik was direct erg nieuwsgierig en zat het ding te bekijken: wat moet ik daar nu mee? Ah! Toen ik de verpakking eens aandachtig bekeek viel het kwartje al snel. Benieuwd naar wat dit hartje is en waarvoor je het kan gebruiken?

Ladyshape
Jaja, je leest het al goed op de verpakking: het is een ‘Intimate Shaping Tool’. Hiermee kan je dus je intieme delen scheren in de vorm van een hartje (of één van de andere vormen die beschikbaar zijn). Nu had ik hier natuurlijk een leuke tutorial of how-to van kunnen maken, maar dit leek me iets te persoonlijk ;) Wel kon mijn man zich niet inhouden en nam het ding gelijk mee de badkamer in. Voor je nu gelijk gekke gedachtes krijgt: hij scheert zijn hele hoofd en wilde dat hartje wel eens achterop zijn hoofd proberen. Dit was het resultaat. Sorry voor de slecht belichte foto, maar best goed gelukt toch?

Ladyshape
De tool ligt fijn in de hand, de rubberen vorm houd je huid goed strak en het enige wat je doet is met een scheermesje langs de contouren te gaan om de vorm erin te krijgen. Easy! De verschillende Ladyshape vormen zijn verkrijgbaar via www.ladyshape.com en bij de Etos voor €9,95 – €14,95 per stuk.

Liefs, Desirée

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Hanneke
    Reply Hanneke 6 januari 2015 at 17:08

    Ik heb de ladyshape ook gereviewd. Wat mij betreft echt een aanrader!

  • Avatar van Francisca
    Reply Francisca 11 maart 2011 at 22:34

    Kort voor Valentijn was de maker (verzinster) van deze Ladyshape op de radio.. Die legde dus van alles uit. Verwacht meer van dit soort dingen!

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
Zeepcompany

Soms kom je van die leuke webwinkels tegen waar je niet kan wachten om een artikel over te schrijven. Zo...

Sluiten