Beauty

L’Oréal Perfect Clean

16 maart 2011


Ik ben meestal niet zo van de gezichtsreinigers die je met water moet gebruiken, een milk en lotion vind ik voor mijn huid vaak fijner werken. Maar als er een nieuwtje uitkomt dan ben ik daar natuurlijk heel nieuwsgierig naar, zeker als er een ’tool’ bij komt. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en een review over L’Oréal Perfect Clean.

De afgelopen jaren is de populariteit van de facewash gestegen : 40% van de vrouwen tussen de 18 en 39 jaar is fan van deze praktische, snelwerkende reinigingsmethode. L’Oréal Paris heeft een compleet nieuw reinigingsritueel ontwikkeld dat bestaat uit een praktische verpakking, een ‘prof-like’ applicatievorm en dat voor 3 verschillende huidtypes. Bij de cleanser komt een CleanPod, een uit 500 ultrasofte borstelhaartjes bestaande tool om je huid grondig, maar zacht te kunnen reinigen. Er zijn 3 cleansers en 1 scrub.Zoals je kan zien haal je uit de bovenkant van de flacon de CleanPod en deze is makkelijk tussen 2 vingers te klemmen om zo je gezicht te kunnen reinigen met water en wat van de cleanser. Het borsteltje voelt zacht aan op de huid, geeft een milde scrub en is flexibel genoeg om overal te kunnen komen. De lastige plekjes zoals naast je neusvleugels kan je zo gemakkelijk meenemen tijdens het reinigen.


Hierboven zie je de Foaming Cream, wat de cleanser voor de droge/gevoelige huid is. Je hebt maar weinig product nodig om je hele gezicht te kunnen reinigen. Er zit geen parfum in deze versie en hij maakt mijn huid schoon zonder dat het erna trekkerig aanvoelt.


Na gebruik zet ik de CleanPod op het achterkantje zodat deze kan drogen en schoon blijft voor de volgende wasbeurt. Ik heb een droge en gevoelige huid maar toch last van hormonale acné rond het kingebied en heb hier dus ook littekentjes en een oneffen huid. Met deze CleanPod wordt dit gebied gemasseerd, schoongemaakt en zachter zonder dat ik met een heftige scrub in de weer hoef. Deze tool is zeker een blijvertje in mijn badkamer!

L’Oréal Perfect Clean is verkrijgbaar in 4 versies:
Normaal/gecombineerd huidtype – The Foaming Gel Detoxifier: een delicaat geparfumeerde reiniging, voor een verfrissend ‘detox’ effect. Droog/gevoelig huidtype – The Foaming Cream Cleanser & Softener: een parfumvrije formule voor een zeer milde reiniging zonder trekkerig gevoel. Vette/probleemhuid – The Foaming Gel In-Depth Purifier: een diepwerkende reiniging met toevoeging van salicylzuut, zeer geschikt om een onrustige huid te kalmeren en onzuiverheden te verminderen. Elk huidtype – The Foaming Scrub: een milde scrub om de huidconditie op peil te houden. De formule verwijdert dode huidcellen en verfijnt grove poriën, voor een zachte en stralende huid.

Elke verpakking heeft een inhoud van 150ml. L’Oréal Paris Perfect Clean zal vanaf april 2011 verkrijgbaar zijn voor €8,99.

Ben jij meer van een facewash of van een milk en lotion?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Lis
  Reply Lis 4 juni 2011 at 14:26

  Is hij niet zo ruw als de ExfoBrusher van Garnier? Want daarmee scrubte ik zo'n beetje heel mn huid eraf. Ik begon me op den duur toch af te vragen waarom ik niet bruin werd in de zomer.. nou, dat was dus de reden. Ik gebruikte 'm dan ook wel 's ochtends en 's avonds, wat misschien niet zo handig was, maar je moet toch je gezicht reinigen en dat kan 'ie wel ontzettend goed!
  Is dit voor dagelijks gebruik of niet?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 juni 2011 at 21:28

   Hij is zeker niet zo ruw en ik kan hem met mijn gevoeligere huid 1x per dag gebruiken zonder dat ik er last van krijg :)

 • Avatar van Danielle301995
  Reply Danielle301995 18 maart 2011 at 19:38

  Oeh klinkt fijn!

 • Avatar van Tatjana
  Reply Tatjana 17 maart 2011 at 15:38

  Ziet er erg aantrekkelijk uit!

 • Avatar van Vienna
  Reply Vienna 17 maart 2011 at 04:55

  Ze zien er wel goed uit, ben benieuwd ^ ^

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 16 maart 2011 at 23:36

  Face wash all the way! Met alleen watjes voelt het gewoon niet schoon genoeg. Ik ben wel benieuwd naar die borsteltjes, ik had er ooit 1 van YR, lang, lang geleden, maar die vond ik toch wat te ruw uiteindelijk.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 maart 2011 at 09:11

   Ik vind deze CleanPod echt heel fijn, maar een andere fijne is bijvoorbeeld het gezichtsborsteltje van The Body Shop (€3,50).

 • Avatar van beautyfuel
  Reply beautyfuel 16 maart 2011 at 22:01

  Dit lijkt me wel erg fijn, dat wil ik weleens proberen ;)

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 16 maart 2011 at 21:50

  Ik heb ze hier liggen maar nog niet geprobeerd, ik ben nu toch wel benieuwd door je review!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 maart 2011 at 09:10

   Ik ben heel erg benieuwd wat jij ervan gaat vinden :)

 • Avatar van Eve
  Reply Eve 16 maart 2011 at 20:50

  Klinkt goed, maar ik ben niet zo van de plastic exfoliating borsteltjes. Ik denk dat ik die dan ook niet zou gebruiken en het product dan met de handen zou aanbrengen.

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 16 maart 2011 at 19:10

  Ik ben meer van de milk en lotion. Maar dat klinkt wel heel goed.
  Liefs, xxxx

 • Avatar van Elsemiek
  Reply Elsemiek 16 maart 2011 at 17:07

  Ik gebruik 's avonds onder de douche altijd een facewash (waarmee ik ook mijn make-up verwijder) en 's ochtends een milk en lotion :) Dit ziet er interessant uit! (alleen heb ik nog minimaal 3 flessen facewash liggen ;)).

 • Avatar van LindavV70
  Reply LindavV70 16 maart 2011 at 16:43

  Het is een heel fijn produkt,heb hem enkele weken meegenomen bij de Dm in Duitsland,ik gebruik de pad niet dagelijks,maar hij is wel erg fijn en heel zacht.
  Een hele schone huid krijg ik ervan,ik ben meer van de facewash produkten en vind dit echt een aanrader.

 • Avatar van Joni
  Reply Joni 16 maart 2011 at 16:34

  Jammer dat ze, zoals de meeste merken, één product hebben voor normale en gecombineerde huid. Da's namelijk helemaal niet hetzelfde, die twee huidtypes hebben echt heel andere noden. Ik heb bij die producten dan meestal het probleem dat het te hydraterend is voor mijn T-zone (en ik dus meer puistjes krijg) en het niet hydraterend genoeg is voor mijn wangen (waar ik dus droge plekjes krijg dan)…
  Zonde, het ziet er verder wel er goed uit! Misschien probeer ik de scrub wel eens :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 19 maart 2011 at 09:09

   Dat is inderdaad wel jammer want die huidtypes zijn weer heel verschillend, maar het is een redelijk milde basisreiniger dus ik denk dat het wel voor beide huidtypes zou kunnen. :)

 • Avatar van Milady
  Reply Milady 16 maart 2011 at 16:17

  Die CleanPod lijkt me eigenlijk wel handig! Ik heb sinds kort een facewash, maar moet er nog een beetje aan wennen geloof ik.

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 16 maart 2011 at 15:52

  Ik gebruik een facewash én een lotion. De CleanPod lijkt me wel erg fijn!

 • Avatar van Gabriëlla
  Reply Gabriëlla 16 maart 2011 at 15:19

  Oe die voor de vette huid ga ik zeker gebruiken! gebruik nu het 3 stappen systeem van clinique maar wil dit zeker wel een keer proberen…

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.