Beauty

MAC Cremeblend Blush

1 maart 2011


Vanochtend vertelde ik jullie nog over de nieuwe MAC Sheen Supreme Lipstick, nu een leuke update over de MAC Cremeblend Blush die óók aan het vaste assortiment van MAC zal worden toegevoegd in 6 prachtige kleuren. Kijk mee voor meer informatie over deze crèmeblushes.

Beschikbare kleuren:
So Sweet, So Easy – Bright yellow pink
Something Special – Light coral
Posey – Warm peach
Ladyblush – Warm neutral coral
Brit Wit – Dusty Rosey Mauve
Tea Petal – Mid-tone reddish brown


“For every contour control freak, for every persistent perfectionist comes this wondrous way to play with blush that gives you the most magnificent flexibility you’ve ever had…Starts creamy, stays creamy and proves once and for all that powder is NOT your only prerogative. You can get back to a new build for that retro “rouge” look Old Hollywood Glamour made modern or stop at subtle and natural; it’s all in your hands. In three aspects, two shades of each: One matched to skin, one for a brighter glow and one darker for cream contouring, it’s perfect for all skin colours, minus the silicone, particularly adept at preventing ashiness on darker complexions. Make powdery a thing of the past.”

De MAC Cremeblend Blush zal vanaf zaterdag 12 maart te koop zijn via de verkooppunten van MAC voor €19,50 per stuk. Deze Cremeblend Blushes vervangen de blushcrèmes die op dit moment in het assortiment zitten. Tip: bij het gebruik van crème blushes heb je maar zeer weinig product nodig om al een mooi effect te krijgen, een stippling brush is ideaal hiervoor.

Ook naar dit product ben ik weer heel erg nieuwsgierig en dan vooral naar So Sweet, So Easy. Dit lijkt mij een perfecte kleur om een gezonde, frisse blos op mijn wangen te toveren. Nog even wachten en dan ga ik ze zeker eens van dichtbij bewonderen! Welke kleur spreekt jou het meest aan?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 2 maart 2011 at 21:37

  Ik ben er echt heel benieuwd naar. Ik heb er hoge verwachtingen van.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Eline1201
  Reply Eline1201 1 maart 2011 at 21:51

  ik ben persoonlijk meer voor poeder :) vind ik makkelijker!

 • Avatar van Milady
  Reply Milady 1 maart 2011 at 19:10

  Klinkt goed! Maar ik gebruik niet zoveel blush eigenlijk, dus ik denk niet dat ik deze ga aanschaffen.

 • Avatar van marlyboo
  Reply marlyboo 1 maart 2011 at 18:54

  Ik ben hier echt heel erg benieuwd naar! Mijn alltime favoriete blush is een creamblush van NYX, dus ik ben benieuwd of de varianten van MAC mij net zo aan zullen spreken…

 • Avatar van LindavV70
  Reply LindavV70 1 maart 2011 at 14:50

  Al ben ik totaal geen fan van een créme blush,ik blijf het bij andere altijd erg mooi vinden :-)
  Deze créme blushes zien er wel heel mooi uit,en zitten er wel kleuren bij die me wel aanspreken.

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 1 maart 2011 at 14:41

  mooi :D

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.