Beauty

MAC Primed for Perfection

23 maart 2011


Vers van de pers heb ik nog een leuk nieuwtje voor de liefhebbers van MAC Cosmetics. MAC heeft al een reeks zeer fijne prep & prime producten in hun assortiment, maar vanaf zaterdag 9 april zullen er daar nog enkele bij komen. Kijk mee voor meer informatie.


M·A·C owns the primers category. Now we’re taking Prep + Prime further than ever. Use it under, over, during and after makeup application, and marvel at the ease with which it can accept concealer and cooperate with colour. And now, with Prep + Prime Vibrancy Eye, P + P advances eyes and focuses potential. A lightweight, quick fix AND long-term solution for puffy, tired-looking creases and bags that targets the three main causes for dark under eye circles – pigmentation, visibly weakened capillaries and shadowing – while illuminating the eye area with optical effects for instant luminosity. Vibrancy Eye provides pick-me-up power and moisturization. One step and you’re prepped for makeup magic. A wonderful new shaded highlighter debuts with this collection – Prep + Prime Highlighter is lush and cushiony, yet lightweight – in wonderful hues that provide a sheer wash of colour to highlight, brighten and perfect. The click “pen” allows for exact application.”


Prep + Prime Vibrancy Eye €27,00

Prep + Prime Highlighter €18,50
Light Boost – Soft yellow cream
Bright Forecast – Mid-tone peachy coral
Radiant Rose – Light shell pink

Ik ben bij deze producten vooral heel erg benieuwd naar de Prep+Prime Highlighter in Radiant Rose, dit lijkt me voor mijn huidtype/kleur een erg fijn product en zal hem zeker gaan proberen als deze bij de bekende MAC verkoopadressen verkrijgbaar zal zijn.

Welke prep & prime producten van MAC lijken jou fijn of vind jij een aanrader?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 26 maart 2011 at 19:51

  Alweer zo'n ding met ingebouwde kwast? Wel grappig dat daar geen commentaar op komt als het MAC is :-) Ach, ik vergeef mijn grote liefde ook alles, hihi

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 24 maart 2011 at 12:51

  Ik ben er te benieuwd naar. Ik ga ze zeker halen.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Maud / BeToday
  Reply Maud / BeToday 24 maart 2011 at 10:53

  Oeh ik ben ook echt heel erg benieuwd!

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 23 maart 2011 at 18:11

  Toevallig ga ik 9 april naar MAC (of nouja naar Amsterdam, maar dat geld voor mij ook naar MAC),
  dus dan ben ik wel benieuwd!

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 23 maart 2011 at 12:28

  Hier ben ik wel heel benieuwd naar!

 • Avatar van Annigjen
  Reply Annigjen 23 maart 2011 at 11:17

  De primer zou ik wel proberen en de highlighter Mid-tone peach coral en Light shell pink lijken me ook erg fijn!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.