Beauty

MAC Wonder Woman (inclusief reviews)

3 maart 2011

macwonderwoman1 - MAC Wonder Woman (inclusief reviews)
Gisteravond was de pre-shoppingnight voor de Nederlandse pers/bloggers waar wij als één van de eersten de Wonder Woman collectie van MAC konden bewonderen, bekijken, swatchen en natuurlijk kennis konden maken met andere (beauty)bloggers. Het was een zeer geslaagde avond! Wil je weten wie ik ontmoet heb en welke prachtige producten ik aangeschaft heb, kijk dan zeker verder.

Samen met Kayla, Vera en Sanaz vertrokken we vanuit Arnhem met de trein naar Amsterdam waar Ilja, Linda, Linda, Caroline en Wendy ons op stonden te wachten en hebben we vooraf gezellig gekletst en pizza gegeten. Voor de MAC Pro Store voegden Seren en Aisha zich bij de groep en eenmaal binnen kwamen o.a. Shirley, Natascha, Silja, Laura en Serena er nog bij. Wat enorm leuk om al deze leuke, lieve, mooie(!) en gezellige meiden te ontmoeten!

De hele avond was goed verzorgd met lekkere drankjes (o.a. blauwe bubbels!), Wonder Woman cupcakes en hartige hapjes. Er was zelfs een heuse Wonder Woman aanwezig met een prachtige outfit aan, poofy hair en een bijpassende make-up look om het plaatje compleet te maken. Met haar iPhone maakte ze de hele avond foto’s van de aanwezigen die vervolgens in pop art stijl werden omgetoverd en direct naar de gefotografeerde personen werden gemaild.

 

MacWonderWomanevent9 - MAC Wonder Woman (inclusief reviews)
De gehele collectie stond prachtig uitgestald op de 3e verdieping en als je wilde kon je plaats nemen op een seat om een make-over/touch-up te krijgen van één van de aanwezige Make Up Artists. Er was voor iedereen genoeg tijd om de producten te fotograferen en uit te proberen en bij vertrek kon je jouw favoriete producten aanschaffen. Ik kon mijzelf niet inhouden en schafte voor mijzelf 2 producten aan en haalde voor Priscilla (die mij virtueel heel lief had aangekeken) ook 2 producten. Kijk mee naar de foto’s:

macwonderwoman2 - MAC Wonder Woman (inclusief reviews)
macwonderwoman6 - MAC Wonder Woman (inclusief reviews)
Ik koos voor mijzelf de Mineralize Skinfinish (MSF) in de kleur Pink Power welke echt prachtig is en waarvan ik zeker weet dat ik er veel gebruik van ga maken. Hierin zitten 3 producten; een peachyroze blush, een matte bronzer en een highlighter. Je kan de kleuren los gebruiken, maar natuurlijk ook samen als blush.

macwonderwoman7 - MAC Wonder Woman (inclusief reviews)
macwonderwoman8 - MAC Wonder Woman (inclusief reviews)
macwonderwoman9 - MAC Wonder Woman (inclusief reviews)
Zie je het verschil met een normale Mineralize Skinfinish van MAC? In de normale versie zit 10gr. product en in de Wonder Woman versie maar liefst 20gr. De MSF Pink Power uit de Wonder Woman collectie zal €34,00 kosten.

macwonderwoman5 - MAC Wonder Woman (inclusief reviews)
macwonderwoman12 - MAC Wonder Woman (inclusief reviews)
Ik was van plan om voor een veiligere kleur lipproduct te gaan uit deze collectie (lipglass Emancipation of lipstick Marquise ‘d) maar toen ik de lipglass in de kleur Wonder Woman (hoe toepasselijk!) aangebracht zag worden bij één van de aanwezigen was ik om. Zo op de swatch op mijn hand lijkt het een goed rode kleur gloss, maar je kan hem ook zeer licht aanbrengen waardoor het een beetje een sorbet-look krijgt: love that! ♥

macwonderwoman10 - MAC Wonder Woman (inclusief reviews)
macwonderwoman11 - MAC Wonder Woman (inclusief reviews)
Zoals je kan zien in de vergelijking met een Dazzleglass van MAC is ook dit product in een uitvergroot formaat te verkrijgen met maar liefst 10,5gr product waar een Dazzleglass 2,7gr aan product bevat. Ook de applicator is hierdoor flink groot en moet je voorzichtig zijn bij het uit de huls halen.. De Lipglass in de kleur Wonder Woman zal €20,50 gaan kosten.

macwonderwoman3 - MAC Wonder Woman (inclusief reviews)
macwonderwoman4 - MAC Wonder Woman (inclusief reviews)
Voor Priscilla nam ik de blush in Mighty Aphrodite (€24,00) en de lipstick in Russian Red (€18,50) mee.

De gehele Limited Edition Wonder Woman collectie zal vanaf komende zaterdag te koop zijn bij de verschillende MAC verkooppunten in Nederland, maar als je iets echt graag wilt hebben dan zeg ik: haast je ’s ochtends vroeg je bed uit, ik denk dat sommige items heeeeel hard zullen gaan. Op www.maccosmetics.nl kan je de gehele collectie bewonderen om alvast je wishlist te maken ;)

Ik hoop dat er nog veel meer leuke events aan gaan komen waarbij deze (en meer!) leuke collegabloggers aanwezig zullen zijn. Ik kijk er nu al naar uit! Vergeet niet een kijkje op hun websites/blogs (linkjes staan verder naar boven in dit artikel) voor meer foto’s van deze avond.

Alhoewel de verpakking mij op het eerste moment niet aansprak ben ik toch gezwicht door de kleuren van enkele producten en heb ik toch 2 prachtige items aan mijn collectie kunnen toevoegen. Wat vind jij eigenlijk van deze MAC Wonder Woman collectie?

afsluitingblog2 - MAC Wonder Woman (inclusief reviews)

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Suzy
  Reply Suzy 9 maart 2011 at 09:29

  Oooh ziet er zooo leuk uit!

 • Avatar van Roxanne
  Reply Roxanne 3 maart 2011 at 22:30

  Onwijs leuk verslag meis en je ziet er heel goed uit zeg!!! Pretty womannnn :D

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 maart 2011 at 22:42

   Ahwww wat ben je lief, dankjewel! :*

 • Avatar van Eline1201
  Reply Eline1201 3 maart 2011 at 20:50

  looking good!

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 3 maart 2011 at 19:42

  mooie dingen heb je gekocht!

 • Avatar van Desirée
  Reply Desirée 3 maart 2011 at 17:56

  Dit zijn de producten van de Limited Edition collectie Wonder Woman zoals ze in de winkel zullen komen te liggen vanaf zaterdag. Dankjewel voor je complimentjes! :D

 • Avatar van beitjuh
  Reply beitjuh 3 maart 2011 at 17:55

  dit zijn de enige producten, er is niet een speciale visagist lijn. Daarom vind ik deze als visagist ook lastig om mee te nemen :)

 • Avatar van Dhini
  Reply Dhini 3 maart 2011 at 16:59

  Wauw…wat prachtig producten allemaal

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 3 maart 2011 at 14:47

  mooie foto's!

 • Avatar van LindavV70
  Reply LindavV70 3 maart 2011 at 14:28

  Hele mooie collectie :-)

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 3 maart 2011 at 14:18

  Mooie collectie en blij dat je een leuke tijd had met al die blogsters :D

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 maart 2011 at 17:54

   Het was ook enorm leuk om ze allemaal te ontmoeten! :D

 • Avatar van @FabulousHeidi
  Reply @FabulousHeidi 3 maart 2011 at 14:18

  Gaaf zeg! Wat leuk dat je zoveel mede bloggers hebt ontmoet :D ondanks dat het vrij jeugdig aandoet, vind ik het toch een coole uitstraling hebben :) haha oja die Wondar Womas zelf die op foto's zag, sjee dat was net een pop!

  liefs x

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 maart 2011 at 14:21

   Ja, ze zag er echt perfect uit: prachtig gewoon! :D

 • Avatar van Kimberley
  Reply Kimberley 3 maart 2011 at 14:17

  Ik begin de collectie steeds leuker te vinden. Zelf wil ik graag een lipstick, MSF en de eyeliner.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 maart 2011 at 17:53

   Dan raad ik je aan om zaterdag op tijd bij één van de verkooppunten te zijn, de producten gaan naar alle waarschijnlijkheid erg hard! ;)

 • Avatar van BeautyPolish
  Reply BeautyPolish 3 maart 2011 at 14:09

  Ohhhh jij had die prachtige bronzer ingepikt haha! Ik wilde hem ook heeeeel erg graag kopen, maar hij was al uitverkocht! Jij bofkont haha! Was leuk je in het echt te ontmoeten :-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 maart 2011 at 14:10

   Haha ja hij ging supersnel! Kayla had er ook nog eentje kunnen bemachtigen. Ben er enorm happy mee! <3 Was super jou te zien (en dan zondag weer, yay)! :*

 • Avatar van Sylvia
  Reply Sylvia 3 maart 2011 at 14:04

  Leuk verslag is het geworden Desirée. Ik vond de verpakking nog al kinderlijk aandoen, maar goed het gaat natuurlijk om de produkten en die zien er allemaal heel erg goed uit moet ik zeggen.
  liefs, Sylvia

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.