Fashion

Manfield Black Label

24 maart 2011


“Het stijlvolle Black Label van Manfield laat jouw fashion hart sneller kloppen. Een exclusieve lijn voor fashionista’s pur sang! Dit fashion label is ontwikkeld volgens de laatste catwalk trends uit Milaan, New York, Parijs en Londen.” Kijk mee voor meer informatie en foto’s van deze collectie.


Alle schoenen zijn gemaakt van de beste materialen en garanderen een goede pasvorm. Met deze schoenen kan je jouw outfit helemaal af maken! Je kan op de website van Manfield zelfs een leuke set winnen bestaande uit 1 paar schoenen, 2 Pearl by Simone armbanden, oorbellen en een ring. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een formulier invullen met je naam en emailadres: *klik hier*.

Ik ben sowieso al fan van Manfield voor goede kwaliteit schoenen in veel verschillende stijlen, maar met de Black Label serie hebben ze me helemaal ingepakt. Het enige nadeel is dat ik niet goed op hogere hakken kan lopen en dus moet uitkijken naar de plattere modellen en die met een sleehak. Voor meer informatie en verkooppunten: www.manfield.nl.

Welk model van deze Black Label collectie (zie afbeelding hierboven) spreekt jou het meeste aan?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Judith Staff
  Reply Judith Staff 18 mei 2011 at 09:23

  Do you mind if I quote a couple of your posts as long as I provide credit and sources back to your website? My blog site is in the very same area of interest as yours and my users would really benefit from a lot of the information you present here. Please let me know if this alright with you. Appreciate it!

 • Avatar van dollysweet
  Reply dollysweet 24 maart 2011 at 18:32

  vind de laars met strik(?) wel mooi!
  http://dollysweet.nl

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 24 maart 2011 at 17:44

  Ik vind die grijze heel leuk. Maar onwijs prijzig 0.0
  Liefs, xxx

 • Avatar van miichelle11
  Reply miichelle11 24 maart 2011 at 17:24

  het eerste laarsje en die laars ernaast vind ik denk wel wat hebben

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 24 maart 2011 at 15:25

  Alleen die hoge laars vind ik mooi, de rest niet zo!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.