Beauty

MNY Limited Edition – Material Girl

15 maart 2011


Het budget make-up merk van L’Oréal, MNY, heeft een nieuwe limited edition collectie uitgebracht welke nu in de winkels ligt: Material Girl. Kijk mee naar enkele producten uit deze collectie met foto’s, swatches en een review.Uit deze collectie heb ik: My Varnish (€2,49) in een rode kleur met holografische glittertjes, My Gloss (€2,99) in 289 wat een warmroze kleur is met miniscule glitters, My Balm (€1,99) in 159 wat een lichte peachykleur heeft en de My Shadow (€2,49) in 441 wat een middenbruine kleur is met een satijnen glans. Zoals je kan zien hebben de producten een erg budgetvriendelijke prijs. Maar zijn de producten ook goed van kwaliteit en fijn in gebruik?
Hierboven zie je van links naar rechts de balm, gloss en shadow. De balm geeft amper kleur af, maar voelt romig en zacht aan op de lippen en de balm houd mijn lippen velletjesvrij met een mooie glans. De lipgloss zit in een handige verpakking met sponsapplicator en brengt eenvoudig aan. Zoals je kan zien komt er flink wat kleur van deze gloss af en zijn de glitters niet te groot, een erg draagbare kleur die veel meiden/vrouwen goed kunnen hebben. Ik was vooral heel erg benieuwd naar de kwaliteit van de oogschaduw, maar zoals je kan zien komt er met één veeg meer dan genoeg kleur vanaf zonder een basis te gebruiken. Het enige nadeel aan de oogschaduw is dat hij wat poederig werkt als je een kwast gebruikt, dus je moet voorzichtig te werk gaan en oppassen voor fall out.
De nagellak vind ik echt een prachtig kleurtje hebben. Zie je de holografische glitters? WOW! Helaas zijn deze op de nagels lastig op de foto te krijgen, maar in zonlicht kan ik niet stoppen naar mijn nagels te kijken als ik dit lakje op heb. ♥ De nadelen: het lakje wordt niet rood zoals in het flesje maar eerder een heel dieproze èn je hebt 3 laagjes over een basecoat nodig om het lakje goed dekkend te krijgen. Maar de kleur is zo mooi en de prijs is zo fijn dat ik dit beide niet erg vind.


De limited edition collectie ‘Material Girl’ van MNY ligt exclusief bij Etos in de make-up schappen. De kleuren/producten zijn misschien niet heel erg vernieuwend, maar het zijn wel fijne producten waar je een mooie look van kan maken. Ik kijk nu al uit naar de volgende LE collectie ^_^

Wat vind jij van het merk MNY en heb je al wat van deze collectie in je bezit?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Pharmg428
  Reply Pharmg428 4 mei 2011 at 02:21

  Very nice site!

 • Avatar van Kayla
  Reply Kayla 15 maart 2011 at 12:40

  Ik vind dit een hele leuke collectie, vooral het nagellakje vind ik erg mooi!

 • Avatar van Sabine
  Reply Sabine 15 maart 2011 at 12:02

  Leuk ^^ ik heb het lakje zelf ook, alleen nog niet zelf getest. Ziet er in ieder geval veelbelovend uit :)

 • Avatar van Mirjam
  Reply Mirjam 15 maart 2011 at 11:52

  Ik heb de nagellak ook gekocht! Was er na 4 laagjes wel weg van! Nog nooit een felle kleur gehad die mij staat, deze kan mooi :) De oogschaduws heb ik voor een vriendinnetje in Canada gestuurd die op de hoogte wil blijven van LE's hier in NL haha :)

 • Avatar van supketchup
  Reply supketchup 15 maart 2011 at 10:53

  Ik heb die nagellak ook, i love it! Inderdaad, als ik het op heb kan ik ook niet stoppen met staren haha ;)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 15 maart 2011 at 20:59

   Haha ja, pretty shimmers! ^_^

 • Avatar van portfoliovanfemke
  Reply portfoliovanfemke 15 maart 2011 at 10:51

  Ziet er allemaal weer goed uit.

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 15 maart 2011 at 10:39

  leuk lakje :D

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 15 maart 2011 at 10:32

  Wauw, wat een leuke dingen. het word weer tijd om bij de etos langs te gaan.
  Liefs, xxxx

 • Avatar van perryfectionn
  Reply perryfectionn 15 maart 2011 at 09:33

  Die nagellak moet je gewoon hebben :D

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 15 maart 2011 at 09:11

  Ik loop in de Etos vaak even langs de display met MNY produkten, maar vind ze steeds toch weer een beetje tegenvallen. Máár… de Material Girl collectie vind ik wel heel leuk! Vooral die nagellak en lipgloss, die zijn echt super! Ik hou van sprakle!!!!
  Ik ben nu trouwens toch wel benieuwd geworden naar de oogschaduws; wist namelijk niet, dat ze zoveel pigment bevatten, maar de swatch ziet er goed uit, dus ik ga deze week nog maar een keer langs de Etos!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 15 maart 2011 at 20:59

   Ik had dat dus ook echt met de oogschaduw, de pigmentatie verraste me! :D

 • Avatar van Tamarah
  Reply Tamarah 15 maart 2011 at 09:09

  hah, bij mij was het al helemaal uitverkocht! Wel jammer want dat lakje vind ik echt supermooi!

 • Avatar van Milady
  Reply Milady 15 maart 2011 at 08:11

  De lippenbalsem vind ik wel mooi!

 • Avatar van Tara
  Reply Tara 15 maart 2011 at 06:58

  Het is het make-up merk van maybelline NY.
  Leuke spullen!

  xxx.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 15 maart 2011 at 08:04

   Klopt, en Maybelline valt ook weer onder L’Oréal. :)

 • Avatar van Patricia
  Reply Patricia 15 maart 2011 at 06:50

  Whow ik was eerst niet onder de indruk van deze kleurtjes maar die nagellak is wel heel erg super. Toch maar even langs de Etos vanmiddag.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.