Fashion

Plus Size: Lovedrobe

3 maart 2011


Hoe heerlijk kan het rondstruinen op internet soms zijn als je daarbij weer een leuke webwinkel ontdekt voor de curvy ladies onder ons. Zo kwam ik bovenstaande webwinkel tegen: Lovedrobe! Kijk mee naar meer informatie over deze webwinkel en mijn favorieten uit het assortiment.

Bij Lovedrobe kan je terecht voor de maten 42 t/m 60. Op dit moment is het assortiment nog niet heel erg uitgebreid, maar toch wilde ik de webshop alvast delen in de hoop dat ze uit gaan breiden met nog veel meer leuke items. Mijn favorieten uit het assortiment:


Leopard Maxi Dress GBP26, Black and Silver foil print Jumpsuit GBP8 (in de sale!) en Purple jewel embellished tunic GBP36. Zeker de maxidress kan ik wel waarderen, ik denk dat ik er deze zomer erg veel in te vinden zal zijn. ♥

Bij www.lovedrobe.co.uk kan je eenvoudig betalen via creditcard. Op dit moment kan je voor een groter assortiment van Lovedrobe ook terecht in de webwinkel van Evans, klik hier.

Op zoek naar meer leuke plussize kleding(web)winkels? Neem dan een kijkje tussen het handige overzicht op de Plus Size Shops pagina!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Suzy
  Reply Suzy 9 maart 2011 at 09:30

  zoo wat een leuke site!

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 3 maart 2011 at 11:20

  Dat jurkje is onwijs leuk.
  Liefs, xxxxx

 • Avatar van Sylvia
  Reply Sylvia 3 maart 2011 at 11:10

  Zo dat ziet er goed uit allemaal. Is de kleding dan ook wat langer dan normaal. Ikzelf ben maar een kleintje, maar mijn oudste is en lang en iets gezetter en heeft altijd moeite met leuke kleding vinden en dat vind ik altijd zo sneu voor haar ;-(
  liefs, Sylvia

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 maart 2011 at 13:51

   Bij kleding voor grotere maten wordt meestal erg goed rekening gehouden met de lengte, echt heel prettig. :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.