Fashion

Plus Size: Unlimited Sportswear

22 maart 2011


Als je als plussize vrouw (of man) wilt gaan sporten en dat in sportkleding wilt doen dan loop je al snel tegen een probleem: waar vind je geschikte kleding? Zeker als je een èchte curvy lady bent? Vandaag een leuke tip van Nederlandse bodem waar je zeker goed kan slagen: Unlimited Sportswear!

Achtergrond
Joan Zaat is deze webwinkel begonnen omdat ze bovenstaand probleem steeds vaker tegenkwam. Er was amper sportkleding te vinden in de grotere maten. Alsof plussize mensen niet eens willen sporten in functionele en hippe sportkleding? Daarom koopt ze nu sportkleding in uit Denemarken, Duitsland en Amerika waarmee ze een hoog risico heeft genomen om een verandering in de sportcultuur teweeg te brengen. Bijna de helft van de volwassen Nederlanders heeft tenslotte maat XL of groter. Mocht je lekker willen bewegen/gezonder willen leven dan moet er een comfortabele outfit voor handen zijn waar je je goed in voelt. Dit zit bij Unlimited Sportswear dus helemaal goed!

Merken
Het assortiment van deze webwinkel is enorm uitgebreid en bevat o.a. de merken Erima (voor bijvoorbeeld tennis-, volleybal- en handbalteams), Camee, Erke, X-Two, O. Navy, Head over Heels en Studio Denmark. Voor sportieve en sportkleding voor individuele sporters gaan de maten t/m 58-60 (heren t/m 8XL). Voor teamkleding kan je bij Unlimited Sportswear terecht t/m maat 48 (heren t/m 3XL).

Bij www.unlimitedsportswear.nl kan je eenvoudig betalen via o.a. creditcard of iDeal, betaal je bij bestellingen boven de €99,- geen verzendkosten (anders €4,95) en heb je je bestelling binnen enkele werkdagen in huis.

Ik ben in ieder geval heel erg blij met het ontdekken van deze webshop vol grote maten sportkleding. Is het niet voor kleding om echt in te gaan bewegen, danwel voor gemakkelijke kleding om lekker mee op de bank te kunnen kruipen ;)

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Eline1201
  Reply Eline1201 1 april 2011 at 14:57

  Mooi!

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 22 maart 2011 at 21:48

  Heel erg bedankt voor de tip.Het is een leuke webshop.
  liefs, xxxx

 • Avatar van sylvia
  Reply sylvia 22 maart 2011 at 19:24

  Kijk daar wordt ik nou blij van; een webwinkel met grotere maten sportkleding! Ga snel kijken, ben pas weer begonnen met crosstrainen .

 • Avatar van joan
  Reply joan 22 maart 2011 at 17:03

  Super, bedankt voor het mooie artikel over onze online sportwinkel voor grote maten! We hebben al leuke reacties gekregen van jullie lezers :)

  Met vriendelijke groet,
  Joan van http://www.unlimitedsportswear.nl

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 22 maart 2011 at 17:26

   Heel erg graag gedaan, ik vond het enorm leuk om te doen en we houden zeker contact!

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 22 maart 2011 at 15:22

  Dit vind ik dus echt heel erg handig! Dankje!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 22 maart 2011 at 17:25

   Altijd leuk om zulke webwinkels onder de aandacht te brengen ^_^

 • Avatar van Marije
  Reply Marije 22 maart 2011 at 14:47

  Bedankt voor de tip! Ik vind het echt lastig om sportkleding te vinden in mijn maat en ik ben dus blij dat jij deze site voor mij hebt gevonden :-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 22 maart 2011 at 17:25

   Heel erg graag gedaan, ze hebben enorm veel keuze ook! :D

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.