Fashion

Plus Size: XL Mode 4 You

5 maart 2011


Vandaag heb ik een leuke Nederlandse webwinkel als tip voor de curvy ladies: XL Mode 4 You! Een webwinkel waar je prachtige foto’s kan vinden, zoals bovenstaande en terecht kan voor trendy plus size designermode. Kijk mee voor meer informatie.In de webwinkel van XL Mode 4 You vind je op dit moment de voorjaarscollectie 2011 met voor mij een persoonlijke favoriet: de jurk die hierboven wordt afgebeeld. Lekker vrolijk en zomers! Ennuh… Staat hij de lovely Miss Jagaira niet geweldig?! Je kan hier terecht t/m maat 58, betalen gaat eenvoudig via iDeal en je betaald binnen Nederland geen verzendkosten.

Zes keer per jaar houdt www.xlmode4you.nl een preview van nieuwe items in de collectie waarbij je alles naar hartelust kan voelen, passen en aanschaffen met waanzinnige kortingen. XL Mode 4 You heeft een eigen Hyves, Blog, Facebook, YouTube kanaal èn Twitter en is hiermee helemaal up to date. Neem een kijkje op de website voor alle informatie.

Koop je de kleding van XL Mode 4 You liever in de winkel? Er zijn verschillende verkooppunten: Willys Mode in Twello, C&X Fashion for You in Apeldoorn, Maxx Mode in Dongen en bij Troetique in Waalwijk.

Meer plus size fashion vind je op DEZE pagina. Veel shopplezier!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Desirée
  Reply Desirée 7 maart 2011 at 09:38

  Evans en Asos zijn ook mijn favorieten, samen met de basics van de H&M BiB lijn. :D

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 5 maart 2011 at 21:17

  Lijkt mij best een leuke webshop.
  Liefs, xxx

 • Avatar van dalaluz
  Reply dalaluz 5 maart 2011 at 12:39

  leuke tip

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.