Beauty

Review: Annayake Mass-Mask Anti-temps

28 maart 2011


Voor mijn drogere en gevoeligere huid hou ik ervan om regelmatig een gezichtsmaskertje te nemen en ik probeer dan ook graag verschillende maskers van verschillende merken. Dit is het eerste product van Annayake wat ik in mijn bezit heb, ik was al lang erg nieuwsgierig naar dit merk! Kijk mee voor meer informatie, foto’s en een review van van dit masker.

Het Ultratime Mass-Mask Anti-temps combineert snel en efficiënt twee essentiële verzorgingsstappen: hydratatie en herstructurering van de huid. Je moet dit masker aanbrengen, voor een minuutje zacht inmasseren en vervolgens na 3 minuutjes weer verwijderen.


Het masker heeft een rustgevende, zachte geur en brengt door de crèmige textuur gemakkelijk aan. Tijdens het inmasseren wordt het een melkachtige crème en voel je je huid gelijk al tot rust komen. Het masker wordt in de 3 minuutjes inwerktijd niet hard en nadat ik het met wat lauwwarm water verwijdert had voelde mijn huid lekker zacht en gevoed aan. Dit is precies wat mijn huid af en toe eens nodig heeft!


Ook al is het masker aan de prijzige kant met €54,90 per 50ml, het is zeker een aanrader om eens uit te proberen. Zeker als je een drogere, rijpere of gevoeligere huid hebt. Dit product is exclusief verkrijgbaar bij Douglas en te bestellen via de webwinkel: www.douglas.nl.

Heb jij ervaring met producten van Annayake?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 28 maart 2011 at 23:00

  Klinkt erg prettig!

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 28 maart 2011 at 14:02

  Klinkt erg fijn, wel vrij prijzig maar wil het best misschien eens uitproberen :) Bedankt voor de review! :)

 • Avatar van Kayla
  Reply Kayla 28 maart 2011 at 12:57

  Dit masker is zo fijn! Ik gebruik hem graag!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 28 maart 2011 at 17:00

   Ik ben heel benieuwd naar jouw review :)

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 28 maart 2011 at 10:35

  Klinkt goed, dat maskertje! Vooral heel fijn, dat ´ie maar 3 minuten hoeft in te werken. Misschien dat ik m toch maar eens een keer ga proberen, want heb de laatste tijd last van droogte-rimpeltjes :-(.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 28 maart 2011 at 17:00

   Ik hou ook wel van zo'n snelwerkend maskertje. En als je wel tijd hebt kan je hem altijd wat langer laten zitten natuurlijk :)

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 28 maart 2011 at 10:31

  Jammer van de prijs. Mar hij nklinkt wel heel goed.
  Liefs, xxxx

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 28 maart 2011 at 08:58

  Jeetje wat een prijs!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.