Beauty

Review: Biodermal P-CL-E Crème

10 maart 2011


Het is alweer even geleden dat ik voor het laatst een tube had van de Biodermal P-CL-E crème en door alle andere producten die langskomen om te proberen/testen was ik alweer vergeten hoe erg ik op deze crème gesteld ben. Ik won een paar weken geleden via Twitter van Biodermal een pot en hij staat nu weer op de badkamer en wordt regelmatig gebruikt. Vandaag meer informatie en een review over deze crème.

Informatie
P-CL-E Crème ondersteunt het natuurlijk herstellend vermogen van de huid bij de meest uiteenlopende huidproblemen en is hiermee een multifunctionele crème, geschikt voor alle huidtypen en speciaal ontwikkeld voor de huid die wel wat extra’s kan gebruiken. De crème bevat o.a. plantaardig ceratonia extract wat een beschermend laagje vormt op de huid en hierdoor de huid beschermd tegen externe invloeden, natuurlijke glucoproteïnen die revitaliseren, regeneren en de biologische processen in de huid stimuleren en vitamine E wat het effect van vrije radicalen neutraliseert.De crème is vol en rijk van textuur te noemen en ik (met mijn drogere huid) kan hem zelfs als dagcrème niet gebruiken, daar is hij echt te ‘vol’ voor. Maar als mijn huid wel wat extra’s kan gebruiken, en zo tegen het eind van de winter is mijn huid extra droog/gevoelig, dan gebruik ik deze crème graag als nachtcrème of zelfs als een masker. Mijn huid wordt er rustig van, voelt enorm zacht aan en rode plekjes en littekentjes lijken zachter te worden zodat ze minder opvallen. Mijn man gebruikt de P-CL-E crème ook graag na het scheren, misschien een tip voor andere mannen? De Biodermal P-CL-E crème is zuinig in gebruik: a little goes a long way!

Nu we dit product weer in huis hebben weten we het zeker, dìt is een blijvertje! Biodermal P-CL-E crème is verkrijgbaar in 3 verschillende formaten (15ml, 50ml en 100ml). De pot met een inhoud van 50ml kost €19,95. Voor meer informatie en handige tips: www.biodermal.nl.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Vief
  Reply Vief 20 februari 2012 at 22:12

  Ik heb de p.c.l.e. creme vorige week ook gekocht.Mijn huid knapt er wel van op maar de creme is niet vol genoeg voor mij.Krijg er een droge huid door.Als ik mijn huidige dag/nachtcreme(rituals) erover heen smeer is mijn huid pas tevreden.

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 13 maart 2011 at 10:24

  Ik heb hem bij dezelfde actie gewonnen en ik vind het een heerlijke crème. Ben erg blij dat ik hem heb. Ik heb zelf een vrij vette huid, maar ik vind hem wel prettig als dagcrème. Mijn hubby heeft juist een hele droge huid en voor hem is het helemaal een wonderproduct :)

 • Avatar van Francisca
  Reply Francisca 11 maart 2011 at 22:16

  Ik dacht dus dat P-CL-E crème in een tube zat. Of zat dit ooit in een tube?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 maart 2011 at 23:22

   De 15ml en de 100ml versie hiervan komen volgens mij nog steeds in een tube, de 50ml in een pot. :)

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 11 maart 2011 at 13:36

  Hij is onwijs fijn. Ik had hier een proefmonster van. Heerlijk product. Goede review.
  Liefs, xxxx

 • Avatar van Divaofgeneva
  Reply Divaofgeneva 10 maart 2011 at 21:25

  Ik heb deze crème ook sinds 2 weken en ik vind het echt een hele erge fijn crème!
  Leuk om er ook iets over te lezen op jou blog! Liefs,

 • Avatar van portfoliovanfemke
  Reply portfoliovanfemke 10 maart 2011 at 19:48

  klinkt goed zeg!

 • Avatar van gabi
  Reply gabi 10 maart 2011 at 16:48

  Voor mij is hij ook te, krijg er puistjes van op mijn kaaklijn. Maar mijn vriend gebruikt hem voor na het scheren. En hij vind het geweldig spul :D.

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 10 maart 2011 at 16:42

  klinkt goed ;D

 • Avatar van Mandy
  Reply Mandy 10 maart 2011 at 15:51

  Hmm. Ik met mijn vette huid ga dit niet trekken denk ik, maar ik wil de kleine verpakking wel eens ophalen voor mijn vriend na het scheren. Wie weet krijg ik hem wel aan de crème, haha :P

 • Avatar van Dhini
  Reply Dhini 10 maart 2011 at 15:26

  DAt klinkt goed

 • Avatar van Sylvia
  Reply Sylvia 10 maart 2011 at 15:20

  Ja hij is echt heerlijk ………gebruik hem ook voor van alles hoor ….brandwondjes, schaafwonden, irritaties ed ….echt heerlijk. Krijg mijn man er niet aan, want die is rituals verslaafd en gebruikt daar de scheercreme van na het scheren ……
  liefs, Sylvia

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.