Beauty

The Body Shop inruilactie!

30 maart 2011


Als je morgen ook maar enigzins tijd hebt èn in de buurt van een Body Shop bent, vergeet dan niet een lege fles showergel mee te nemen. Morgen kan je deze lege fles (van welk merk dan ook) inruilen voor een volle fles van hun nieuwste Earth Lovers douchegel. Kijk mee voor meer informatie over deze actie en de nieuwste volledig biologisch afbreekbrare douchegels.

Zo kan je op een wel heel erg leuke en voordelige manier kennis maken met één van de nieuwste Body Shop Shower Gel’s die niet alleen volledig biologisch afbreekbaar zijn, maar ook de verpakking is is gemaakt van 100% gerecycled plastic. De Earth Lovers Shower Gel is verkrijgbaar in 7 varianten:


Lemon & Thyme
Sta vrolijk op met de tintelfrisse geur van Lemon & Thyme. Citroen staat bekend om zijn vermogen de huid te verfrissen, te verzachten, te reinigen en te verstevigen, en werkt verkwikkend en stimulerend – een krachtigere wake-up call kun je je ’s ochtends vroeg niet wensen. Tijm is het symbool van moed. Er werden vroeger zelfs lustopwekkende krachten aan toegekend… Het werkt reinigend en verfrissend, ideaal voor de huid die ’s ochtends wel een boost kan gebruiken!

Watermelon & Eucalyptus
Behandel je huid liefdevol met de ongebruikelijke, maar sublieme combinatie van Watermelon & Eucalyptus. Watermeloenextract is een van de beste natuurlijke bronnen van antioxidanten en rijk aan vitamine A, B en C, en staat bekend om zijn intensief verzorgende werking op de huid. Eucalyptus is beroemd om zijn stimulerende, zuiverende, diepreinigende effecten. De extracten ervan worden gebruikt om de huid te verstevigen en te reinigen, en de conditie ervan te verbeteren.

Pear & Lemongrass
Zalig friszoet is Pear & Lemongrass. Perensapextract zit boordevol vitamine C. Het laat zachtjes dode huidcellen oplossen, werkt rustgevend en verstevigend, en laat de huid jeugdiger ogen. Het zoete karakter van de geur van peren past perfect bij het frisse, citrusachtige aroma van citroengras. In India wordt de essentiële olie uit citroengras al eeuwen lang toegepast als geneesmiddel en in parfums, en vandaag de dag wordt het vaak gebruikt als mentale oppepper!

Apricot & Basil
Spoel al je zorgen van je af met Apricot & Basil. Abrikoosextracten zijn ideaal om de huid te verzachten, intensief te verzorgen en te vernieuwen. Bovendien bevatten abrikozen bepaalde enzymen die dode huidcellen oplossen, waardoor een vermoeide, grauwe huid er weer stralend uit gaat zien. Basilicum werkt verkoelend en wordt veel gebruikt als middel tegen vermoeidheid, om de geest en de emoties in balans te brengen, en de huidtextuur te verbeteren.

Mint & Cucumber
Voor een fris groene oppepper aan het begin van de dag is er Mint & Cucumber. Munt wordt in zowel de oosterse als de westerse geneeskunde veel gebruikt vanwege zijn antiseptische eigenschappen en zijn verkoelende, adstringerende werking. Dankzij die werking oogt de huid jeugdiger en frisser. De combinatie van munt met de verkoelende, verzachtende kwaliteiten van komkommer maakt deze Shower Gel tot een ware sensatie.

Fig & Rosemary
Kies voor een overrompelende geurervaring de verrukkelijke combinatie Fig & Rosemary. Vijgen zijn al sinds mensenheugenis geliefd om hun rijke, zoete geur. In Griekenland is de vijgenboom gewijd aan Priapus, de god van de vruchtbaarheid en de beschermer van tuinen. Van het Griekse woord voor vijg, sykê, is zelfs ons woord ‘suiker’ afgeleid. Vijgenextract is rijk aan antioxidanten en helpt dode huidcellen te verwijderen, waardoor de huid zijdezacht aanvoelt. Rozemarijn heeft een aromatische, aardse geur, een heel bijzondere combinatie met de zoetheid van het vijgenextract. Het werkt daarnaast reinigend, stimulerend en verstevigend, en helpt de huidtextuur te verbeteren.

Fragrance Free
Er is ook een ongeparfumeerde Earth Lovers™ Shower Gel, speciaal voor wie liever douchet zonder geur.

Alle flacons hebben een inhoud van 250ml en zijn buiten de inruilactie om verkrijgbaar voor €6,00. www.thebodyshop.nl

Ik ben zelf heel erg nieuwsgierig naar de Fig & Rosemay variant. Welke spreekt jou het meeste aan? En ga jij morgen ook je lege fles showergel ruilen tegen een volle fles van deze nieuwste Shower Gel?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van shanna
  Reply shanna 31 maart 2011 at 22:06

  Ik heb die komkommer/munt gehaald! :)

 • Avatar van Bob's Girl
  Reply Bob's Girl 31 maart 2011 at 17:27

  Ik heb de Pear & Lemongrass gehaald. Ik kwam tegen 13.00 en ik was de eerste zei dat meisje XD heb een lege bus van de Action ingeleverd, haha top actie! Ik ben benieuwd of die me gaat bevallen :)

 • Avatar van brendalee
  Reply brendalee 31 maart 2011 at 16:59

  Mijn man heeft vanochtend een fles voor me geruild(verbaasde me dat hij het wilde doen, zo'n lege fles omruilen..hahaha). Is nl niet zijn ding, hij betaald er dan liever voor! Ben benieuwd wat voor geur ik straks krijg!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 april 2011 at 13:27

   Ik ben wel benieuwd welke je nu gekregen hebt? :)

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 30 maart 2011 at 22:22

  IK vind het een hele leuke actie. Leuk bedcht.
  Liefs, xxxx

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 30 maart 2011 at 21:46

  Ik ben wel heel nieuwsgierig naar de Pear & Lemongrass douchegel.

 • Avatar van Madelon
  Reply Madelon 30 maart 2011 at 20:12

  Ik ga morgen heen, ik ben alleen nog aan het twijfelen welke ik graag zou willen hihi.

 • Avatar van appleblood
  Reply appleblood 30 maart 2011 at 17:27

  Jep, ik ga de mijne ook inruilen! Ik twijfel alleen nog voor dewelke :O

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 30 maart 2011 at 15:58

  Ik ga zeker even langs! Ik ben benieuwd naar de peer :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.