Beauty

Unity Cosmetics

29 maart 2011


Een nog vrij onbekend make-up merk, maar de producten liegen er niet om: Unity Cosmetics heeft een uitgebreid assortiment met hoogwaardige producten voor iedere smaak en waar je elke look mee kan creëeren. Ik probeerde een concealer pencil en een oogpotlood. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en een review.


Het concealerpotlood in de kleur 920 is de lichtste kleur welke in het assortiment zit en heeft een wat gelige ondertoon. Het is een hypo-allergene minerale concealer welke extra gepigmenteerd is en daardoor erg dekkend. Hij bevat geen parfum en parabenen en kost €8,50.

Het oogpotlood in de kleur 368 heeft een dieppaarse kleur en is één van de 5 kleuren die in het assortiment zitten. Ook deze potloodjes zijn hypo-allergeen en mineraal. Door de bijenwas die erin zit brengt hij fijn creamy aan. De eye pencils kosten €7,50 per stuk.Zoals je kan zien heeft het oogpotlood een mooie, diepe kleur en brengt hij ook over een grote vlak niet streperig aan. Doordat hij creamy is pakt hij goed op de waterlijn en kan je hem ook als basis gebruiken voor een donkerdere ooglook. Ik vind het een erg fijn potloodje met een kleur die ik vaak pak. Ook bij een neutrale look kan je er zo net een leuke draai aangeven met een paars accent.

De concealer is voor mijn huid net ietsjes te geel, maar eenmaal geblend valt hij toch nog mooi weg. Hij kruipt bij mij wel in de droogtelijntjes, maar als ik een primer gebruik heb ik hier geen last van. Hij geeft een goede dekking en is fijn om puistjes etc. mee weg te werken. Voor onder mijn ogen vind ik hem minder geschikt, maar dit komt doordat ik daar een best wel droge huid heb en dit concealerpotlood dit accentueert.

Ik ben van deze 2 producten best onder de indruk, de kwaliteit is goed en het werkt fijn met een concealer in potloodvorm. De zwarte verpakking/omhulsel doet chique aan en de prijs is zeker ok voor de kwaliteit die je krijgt. Ik ben hierdoor in ieder geval heel nieuwsgierig geworden naar de andere producten die Unity Cosmetics in hun assortiment hebben.

Bij www.unitycosmetics.com kan je betalen via bankoverschrijving, PayPal of iDeal en heb je je bestelling binnen slechts enkele werkdagen in huis.

Ken jij dit merk al? Naar welke producten ben jij nieuwsgierig?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van miszblondiej
  Reply miszblondiej 30 maart 2011 at 07:23

  Ik had er wel iets over gelezen maar waar en wat geen idee maar het ziet er wel goed uit en een webshop altijd handig :)

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 29 maart 2011 at 20:42

  Ik kende dit merk ook nog niet maar het ziet er veelbelovend uit!

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 29 maart 2011 at 16:49

  Dat nude kleurtje is heel mooi. Lijken mij fijne producten. I love creamy.
  Liefs, xxxx

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 29 maart 2011 at 14:08

  Klinkt erg fijn, vooral als ze zo creamy zijn! :)

 • Avatar van Kayla
  Reply Kayla 29 maart 2011 at 12:02

  De producten zien er inderdaad erg mooi uit! Ben best benieuwd naar dit merk!

 • Avatar van Sabine
  Reply Sabine 29 maart 2011 at 11:26

  Nog nooit van dit merk gehoord eigenlijk, maar de producten die jij hebt zien er veelbelovend uit!

 • Avatar van Divaofgeneva
  Reply Divaofgeneva 29 maart 2011 at 10:13

  Ik kende dit merk ook nog niet. De swatches die je gemaakt heb vind ik erg mooi.
  Ik vind de paarse kleur oogpotlood erg mooi! Ik vind de prijzen op zich wel meevallen!

 • Avatar van krulletje
  Reply krulletje 29 maart 2011 at 09:50

  Ik kende het merk nog niet! Leuk, weer iets geleerd :-). Ik vind de kleur van het oogpotlood erg mooi!

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 29 maart 2011 at 09:02

  Dat concealer potlood lijkt me fijn!

 • Avatar van Deb
  Reply Deb 29 maart 2011 at 08:04

  Unity Cosmetics ken ik al een tijdje. Ik heb deze producten en vind ze erg fijn. Ik ben benieuwd naar de andere kleuren oogpotlood.

 • Avatar van Milady
  Reply Milady 29 maart 2011 at 07:21

  Ik ken het merk wel, maar heb er nog nooit iets van getest. Het klinkt wel goed!

 • Avatar van Van_ta
  Reply Van_ta 29 maart 2011 at 06:27

  niet bekend met dit merk, en hoor er feitelijk voor het eerst van. Maar van dat concealer potloodje ben ik best wel onder de indruk en de prijzen vallen ook wel mee.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.