Beauty Fashion

Webshop: Colorful Lifestyle

23 maart 2011


Er komen steeds meer leuke, originele webwinkels in Nederland en daar is Colorful Lifestyle er één van. Vandaag wil ik graag deze webshop in het zonnetje zetten. Kijk mee voor meer informatie, enkele van mijn favorieten en een interview met eigenaresse Deborah.INTERVIEW

Hoe kwam je op het idee om de webwinkel te starten? Ik speelde als kind altijd al ‘winkeltje’, ik maakte dan van de strijkplank van mijn moeder een toonbank en had zo’n speelgoed kassa. Ik verzamelde allerlei spulletjes en mijn moeder en zus moesten ze vervolgens bij me kopen. (op den duur tot grote ergenis haha) Ik wist eigenlijk al vrij vroeg dat ik voor mezelf wilde gaan beginnen.

Waarom de naam ‘Colorful Lifestyle’? Een “Kleurrijke Levensstijl’ past goed bij mijn persoonlijkheid denk ik, niet eens alleen uiterlijk en kleding, maar zeker ook qua karakter. Ik wilde niet gaan voor een te specifieke ‘bestempelende hokjes plaatsende naam’, maar voor een meer algemene naam die wel een duidelijke message heeft. Wees je kleurrijke zelf, dat is de boodschap achter de naam, vandaar ook de nieuwe slogan die sinds kort op de site staat. Don’t be Square: DARE! Durf jezelf te zijn, anders zijn maakt je juist uniek!

Wat zijn je toekomstdromen voor je bedrijf? Op dit moment liggen er nog zoveel plannen om die ik graag uit zou willen voeren! Omdat ik echt nog in de startfase zit en dus niet alles tegelijk kan doen heeft het tijd nodig. Dat kan nogweleens lastig zijn als mijn karakter hebt! haha Als ik naar mijn dromen voor de toekomst kijk dan is dat toch wel stoppen met werken en echt volledig met mijn webwinkel verder. Als daar op dat moment de financiele ruimte voor is dan zou zie ik mezelf wel een uitbreiding doen naar een fysieke winkel in de binnenstad van Rotterdam. Ook lijkt het me erg leuk om het assortiment steeds verder uit te breiden naar kleding, schoenen en daarnaast ook een heren en kids assortiment te gaan voeren.

Wat zijn jouw drie favoriete items uit je assortiment? Mmm lastig om er maar drie te noemen, maar ik ben gek op de gekke items in mijn shop en de meer pin-up achtige items. Ook de dingen die je niet snel in reguliere winkels vind, zoals de badmuts in de vorm van een ijsje, de orchidee haarbloemen en de handcréme in een cupcake vormig potje!


Ik ben in ieder geval fan van deze online winkel vol make-up, verzorgingsproducten, accessoires, schoenen en tassen. Ik weet zeker dat iedereen hier iets leuks tussen kan vinden! Mijn favorieten zie je op de afbeeldingen hierboven. En is vooral de Hello Kitty tissuehouder niet gigantisch cute?! ^_^

Betalen bij www.colorful-lifestyle.nl gaat eenvoudig via bankoverschrijving of iDeal en je hebt je bestelling binnen 4 werkdagen in huis. Je kan Deborah ook volgen via Twitter om zo op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes & meer: @Deborah_Oole.

Kende jij deze webwinkel al? Wat vind jij het leukste item uit de shop?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van portfoliovanfemke
  Reply portfoliovanfemke 28 maart 2011 at 14:00

  Ik heb deze webwinkel wel al even op twitter, maar eigenlijk nog nooit niks besteld.

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 26 maart 2011 at 20:36

  superschattig :-)

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 24 maart 2011 at 12:45

  Wat hebben ze daar een leuke dingen zeg <3
  Liefs, xxx

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 24 maart 2011 at 02:34

  Oooh, ziet er als een leuke webshop uit inderdaad :D Bedankt voor de tip! :) Zal er eens rondkijken :D

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 23 maart 2011 at 22:36

  Superleuke webshop!

 • Avatar van Amber
  Reply Amber 23 maart 2011 at 20:58

  Leuke webshop zeg!

 • Avatar van BeautyPolish
  Reply BeautyPolish 23 maart 2011 at 20:19

  Super leuke dingen, mooie make-upjes heb ik ook al gezien <3

 • Avatar van Kayla
  Reply Kayla 23 maart 2011 at 16:12

  Die Hello Kitty Tissue houder is echt zo cute!

 • Avatar van LindavV70
  Reply LindavV70 23 maart 2011 at 15:51

  Ik heb al eens wat leuke spulletjes besteld bij de deze hele leuke webwinkel :)
  Heb ook ooit eens zo'n leuke haarclip besteld van een orchidee voor een cadeautje voor een bekende blogger,heb er alleen nooit wat op gehoord :|
  Er is veel keus en ze heeft er ook echte aparte hebbedingetjes bijzitten.Helemaal leuk!!!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 23 maart 2011 at 22:27

   Dat was wel heel erg lief van je zeg! Zo'n haarclip is natuurlijk perfect voor de zomer :D

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 23 maart 2011 at 15:41

  omg die hello kitty tissue houder is stoer :D

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.