Fashion

Winactie: Ben jij het nieuwe gezicht van Silly Juwels?!

20 maart 2011

Fotoshoot Indian Rosy
Vandaag komt er een wel heel erg bijzondere en unieke winactie online voor alle Curvy Ladies. Jij kan namelijk hèt nieuwe gezicht worden van de voorjaar/zomercollectie van Silly Juwels. Dus wil jij jouw zelfvertrouwen of jouw (beginnende) modellencarière een boost geven? Doe dan zeker mee! Kijk mee voor meer informatie en de voorwaarden van deze winactie.

De bovenste foto’s zijn van een eerdere fotoshoot voor Indian Rosy en geven precies de sfeer aan zoals de te winnen fotoshoot ook zal worden. Je maakt kans op een volledig verzorgde professionele fotoshoot (inclusief visagie en hairstyling), een sieradenpakket ter waarde van €109,00 èn alle foto’s op cd achteraf. Sylvia van Silly Juwels is hiervoor op zoek naar een bepaald type vrouw, denk jij hieraan te voldoen stuur dan gelijk één (of meerdere) leuke en duidelijke foto’s van jezelf naar winactie@curvacious.nl.

Naar welk type vrouw is Silly Juwels op zoek? Hier zijn de steekwoorden: ondeugend, maximaal 35 jaar, lang haar, stijlvol, brutaal, vrouwelijk, stout, uitbundig, levendig, kleurrijk, zelfverzekerd en fris. En… je moet een Curvy Lady zijn!

Je kan je foto(‘s) insturen t/m vrijdag 1 april en vergeet vooral niet een leuke motivatie mee te sturen, want deze zal net zo hard meetellen. Vermeld in je mail ook je volledige naam, maat van je bovenkleding en leeftijd.

De fotoshoot zal plaatsvinden in Hoorn en je zal netjes een contract voor deze shoot krijgen. Jouw foto’s zullen voornamelijk worden gebruikt voor de website en online marketingdoeleinden van Silly Juwels.

Silly Juwels
Hierboven zie je alvast enkele sieraden uit de nieuw te komen voorjaar/zomercollectie. Word jij nèt niet het nieuwe gezicht van Silly Juwels? Dan is er voor de 2e plaats een sieraad naar keuze t.w.v. €49,00 gereserveerd als ‘troostprijs’. Wil je alvast meer sieraden zien? Neem dan een kijkje op www.sillyjuwels.nl.

Ik ben heel erg benieuwd naar wie er allemaal mee gaan doen. Laat een reactie achter als jij jezelf opgeeft, zo kan je als deelnemers ook leuk contact hebben met elkaar. Succes allemaal!

Liefs, Desirée

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Jaleesa
    Reply Jaleesa 2 april 2011 at 22:13

    Haha, net te laat!
    Succes :)
    My recent post Welkom

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Fashion
Plus Size: Size Up!

Veel keuze, leuke mode en vooral ook erg bankrekening-vriendelijke prijzen: wie houdt daar nu niet van?! Vandaag heb ik weer...

Sluiten