Fashion

XOXII Shop (mèt kortingscode!)

15 maart 2011


Ik ben een enorme fan van Etsy, je kan er de meest unieke items vinden die door verschillende verkopers met de hand worden gemaakt; van sieraden tot verzorgingsspulletjes en alles ertussenin. Zo verkoopt ook Suzanne Marije via haar plekje op Etsy de meest originele sieraden en accessoires. Nadat ik met haar in contact was geweest bood ze aan een pakketje toe te sturen. Kijk mee naar wat er zoal in dit pakketje zat.



Laten we beginnen met de meest schattige oorbelletjes ‘Little Rose Stud Earrings’ welke ik in het zwart toegestuurd kreeg. Het zijn schattige knopjes met een roosje van ongeveer 8mm doorsnee op zilverkleurige stekertjes. Ze zijn erg romantisch, maar door de zwarte kleur toch ook weer een beetje stoer. I like them! Deze oorbelletjes kosten €5,50 per paar.


Dan een ketting waar ik verliefd op geworden ben en erg vaak draag sinds ik hem heb: de ‘Pink Dazzle Swarovski Necklace’ welke zeer binnenkort in de shop verkrijgbaar zal zijn voor €16,95. De hanger is handgemaakt en er hangt naast de fonkelende Swarovski hanger nog een lief roze bloemetje. ♥

De oorbellen ernaast zijn echt ‘mijn’ soort oorbellen: langere oorbellen in een rustige kleur die bij veel gelegenheden gedragen kunnen worden. De ‘Smokey Crystal Earrings’ kosten €9,00 per paar en zullen binnenkort weer op voorraad zijn.


Als laatste kreeg ik ook nog deze ‘Light Pink Flower Baroque Ring’ toegestuurd, is hij niet geweldig cute? Het bloemetje zit op een bronskleurige ring die verstelbaar is en is hiermee door iedereen te dragen. Xoxii heeft nog veel meer leuke ringen *click here*. Deze roze variant kost €8,00.

Achtergrondinformatie
Suzanne Marije is 26 jaar en is 2,5 jaar geleden begonnen met het maken van haar eigen accessoires en sieraden. Doordat ze hier veel leuke reacties op kreeg is ze haar webwinkel Xoxii sinds begin september 2010 begonnen. Suzanne Marije houdt van heldere kleuren en vintage onderdelen, waarvan je binnenkort meer kan vinden in de shop. Van alle items is er een zeer beperkte oplage (soms maar 1 stuk) en daarmee ben je uniek met jouw aankoop. Inspiratie haalt ze uit wat ze ziet op de catwalks, uit tweedehands boetiekjes en het internet. Suzanne Marije heeft ook een blog. “Bij handgemaakt koop je vaak echt iets unieks, een stukje van een persoon met een verhaal gemaakt met liefde.”

Kortingscode
Speciaal voor de bezoekers van Curvacious heeft Suzanne Marije een kortingscode voor maar liefst 15% korting aangemaakt. Gebruik de coupon code CURVACIOUS om hiervan gebruik te maken in haar shop: http://xoxiishop.etsy.com. Zoals je op de 1e foto kan zien wordt elk sieraad met zorg en liefde prachtig verpakt toegestuurd. Hierdoor is het niet alleen leuk om zelf te krijgen, maar ook om cadeau te geven.

Ik wil Suzanne Marije hierbij enorm bedanken voor haar gulle pakket en prachtige sieraden, ik ben er heel erg blij mee! ^_^

Kende jij deze online shop al? Wat vind jij van de stijl van sieraden als deze?

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Michelle
    Reply Michelle 16 maart 2011 at 21:44

    Ik hou erg van dit soort sieraden. Ik heb gister een mooie witte bloemenring ontvangen!

  • Avatar van Joni
    Reply Joni 16 maart 2011 at 18:57

    Die oorbellen <3

  • Avatar van portfoliovanfemke
    Reply portfoliovanfemke 16 maart 2011 at 09:32

    Ik kende deze shop al, vind hem erg leuk.

  • Avatar van Milady
    Reply Milady 16 maart 2011 at 07:26

    Heb er wel eens over gelezen, maar ben er eigenlijk nog nooit gaan kijken. Moet ik wel even gaan doen, want het ziet er leuk uit allemaal! :D

  • Avatar van michelle
    Reply michelle 15 maart 2011 at 19:21

    ja ik heb er al eerder wat over gelezen.
    ze maakt erg leuke dingen :D

  • Avatar van Kalypso
    Reply Kalypso 15 maart 2011 at 18:53

    Ik kende dit nog niet. Maar wat een mooie en aparte dingen. Bedankt voor de tip.
    Liefs, xxx

  • Avatar van supketchup
    Reply supketchup 15 maart 2011 at 16:03

    Ik kende het al, zit echt zoveel moois tussen inderdaad!

  • Avatar van Mariska
    Reply Mariska 15 maart 2011 at 16:00

    Die zwarte rozen oorbellen zijn leuk :)

  • Avatar van Lieke
    Reply Lieke 15 maart 2011 at 15:52

    Wat lief! ^^

  • Avatar van femketje
    Reply femketje 15 maart 2011 at 15:48

    het ziet er allemaal zo cute uit :D

  • Avatar van BeautyPolish
    Reply BeautyPolish 15 maart 2011 at 15:29

    Mooie dingetjes heeft ze! Heb er pas nog wat gekocht, binnenkort even online zetten <3

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 15 maart 2011 at 21:00

      Ik ben benieuwd naar wat je gekocht hebt! ^_^

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.